LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tych bólach poznałam ze coś może być na rzeczy.Nigdy mnie przed @ nie bolało,bolących okresow tez nie miałam a w tym cyklu już tydzień przed @ pojawiły się bóle co dla mnie było nowością.Cos takiego jak ból przy hsg, sle oczywisice mniejszy
Agatella88 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
DZiewczyny ja juz po wizycie.. no wiec na lewym jajniku pecherzyka juz nie widac a w zatoce douglasa jest plyn, gins stwierdzil ze owulacja byla.. tylko tak zaczelam sie zastanawiac, nie powinien zobaczyc w takim razie cialka zoltego? Bo nic nie wspominal i juz sama bie wiem.. jak bylo u Was??
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Dziewczyny, dostałam jeszcze wyniki swojego posiewu... Czy to może zagrozić bardzo dziecku? Do gina dopiero idę w piątek... boję się, że bakterie zagrożą ewentualnemu dziecku...
Wynik:
- flora saprofityczna obfita (+++)
- wyhodowano: enterocosus species, e.coli, staphykococus koagulo-ujemny i bakterie z grupy Proteeae. Prawdopodobna kolonizacja pochwy. Nie potrzeba leczenia antybiotykiem.❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyFi0lecik wrote:Życie trochę dystansu i pozytywnej energii przesyłam
dopóki kobiety uważają takie teksty za śmieszne, dopóty męzczyzni będą uważali, że krzyczenie "fajna dupa" to komplement i co ona chce.
Uwierz mi, mam dystans do siebie i poczucie humoru nie mam tylko przyzwolenia na przekraczanie granic.
Ale to wątek nie o tym. Co najwyżej o granicach okresu i naszej wytrzymałości -
nick nieaktualnyHelenka_mała wrote:Agatella, kciuki! wyczuwam II
z tego co wiem, tempka po owulacji w wyniku działania progesteronu utrzymuje się na poziomie ok 37 stopni i wzrasta, dopiero tuż przed okresem jest spadek. u Ciebie rośnie wiec wszystko wygląda super !
nie u każdego ja mam zwykle przed owu do 36, a po 36,7 maks.
czy wy macie apki w telefonie? ja mam i ona ładniej jakos pokazuje wykres niż ta tutaj. -
Dziewczyny mnie można z 3.11 wypisać dzisiejsza betka sprawiła ze jeszcze o październik zahaczyłam
Kasiulka90, MARIKA12, Agatella88, MałaMi90, Ikulinka29, patuniek86, Helenka_mała, anecz_kaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnySung wrote:dopóki kobiety uważają takie teksty za śmieszne, dopóty męzczyzni będą uważali, że krzyczenie "fajna dupa" to komplement i co ona chce.
Uwierz mi, mam dystans do siebie i poczucie humoru nie mam tylko przyzwolenia na przekraczanie granic.
Ale to wątek nie o tym. Co najwyżej o granicach okresu i naszej wytrzymałości
Oj trochę przesadzasz. Niuansom rozmów damsko męskim nie trzeba od razu plakietki szowinizmu przybijac. Jak się będziemy stawiać w pozycji ofiary za kazdym niewinnym żartem to pokaże raczej naszą słabość a nie siłę. A świat nie jest czarno bialy SUNG.Agatella88, MałaMi90, Fi0lecik, cestlavie lubią tę wiadomość
-
Ja też mam flow w ogóle mam 2 apki plus na stronie tutaj i kazda mi pokazuje inaczej okres.z temperatura to tak myślę że może to być indywidualna sprawa. Będzie dobrze jak dostanę okres nie będę płakać moze dlatego że to dopiero pierwszy cykl starań.
Narazie to ból brzucha na okres taki jakbym już co najmniej pierwszy dzień okresu miała2cs -
Agatella88 wrote:No i chyba okresik zawitał planie na brązowo więc dzialamy dalej
Ojjj, trzymam kciuki za kolejny cykl :*Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualnySamsung czy tam sung. Odbieraj sobie to jak chcesz, mam nadzieje, ze nie dawałaś się zbyt często szufladkować i aż boje się myśleć w jakim kręgu mężczyzn się obracasz, bo ostatni raz określenia jakie przytaczasz słyszałam chyba w gimnazjum. Jeżeli jesteś staraczka, to mam nadzieje, ze to hormony ciążowe daje się we znaki a nie PMS
-
Almond wrote:DZiewczyny ja juz po wizycie.. no wiec na lewym jajniku pecherzyka juz nie widac a w zatoce douglasa jest plyn, gins stwierdzil ze owulacja byla.. tylko tak zaczelam sie zastanawiac, nie powinien zobaczyc w takim razie cialka zoltego? Bo nic nie wspominal i juz sama bie wiem.. jak bylo u Was??
Moze widział, ale ograniczył sie do najistotniejszej informacji ja idę w czwartek, ale to bedzie dopiero 13 dc wiec racze do owulacji jeszcze kilka ładnych dni... -
A w ogole to powiem wam ze mi srednio te starania idą, miało byc co dwa dni a tu nic z tego, padam na twarz i jedyne o czym marze to kołderka pod która wlasnie wskoczyłam dobrze ze jutro wolne wyspie sie i sie nadrobi tymczasem dobranoc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 22:38
MałaMi90 lubi tę wiadomość