LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu:
Pon - kreska testowa ciut jasniejsza ❤
Wt - kreska testowa ciemniejsza ❤
Dzis kreski takie same
Czy dzis tez ❤?staraczka24 lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
bsia4 wrote:Dziewczyny, przepraszam, że trochę się wtrącę, ale mogłabym Was prosić o małą radę, pomoc?
Od 3-4 dni spóźnia mi się okres, brzuch mnie pobolewa już od tygodnia, a @ nadal nie przychodzi. Zrobiłam już 4 testy i nadal nic. Dzisiaj zrobiłam rano, żeby był bardziej wiarygodny. Zrobiłam sobie głupia nadzieje, ze moze sie udało. Myślicie, ze juz wszystko stracone? Dziś jest 33 dzień cyklu.
Jutro mam wizytęu u gin.
P.S wiem, ze mogłabym zrobić betę, ale w tej chwili nie mam takiej możliwości.
Aha i piersi są w normie, nie są jakieś obolałe jak na ciążę.
To możliwe, ze testy tak długo by nie pokazywały ciąży?
Wiec jesli nie jestes pewna kiedy bylo owu to nie pozostaje Ci nic innego jak czekacRoza86, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
MARIKA12 wrote:Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu:
Pon - kreska testowa ciut jasniejsza ❤
Wt - kreska testowa ciemniejsza ❤
Dzis kreski takie same
Czy dzis tez ❤?
Mój M. powiedziałby, żeby puścić grupę pościgową. Myślę, że warto, bo jeśli wczoraj była ciemniejsza to był pik LH, zatem dziś uwalnia się komórka jajowa. A nie czujesz czasem kłucia w jajniku? -
Czuje od rana bol calego podbrzusza18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Roza86 to czekamy razem mnie ciocia też powinna odwiedzić 15 listopada choć wcale jej nie zapraszam .
No i ja też do grudnia na spokojnie a w styczniu konkretne leczenie i zgłosimy się do kliniki niepłodności chyba już chociaż myślę też o naprotechnologii.
Magda tule mocno i jeszcze nadziei nie tracimy :*Magda - mbc lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
staraczka24 wrote:bsia4 trzymam kciuki!!!
marika dzialajcie
No nic trzeba zadzialac sęk w tym ze mam juz doscstaraczka24 lubi tę wiadomość
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Lavendova wrote:Łeee szkoda... Mi też został grudzień, potem idę po tabl na zbicie prolaktyny, moze w tym problem. A mój nie chce iść zbadać nasienia :o Powiedział ze za wcześnie jeszcze. Taa akurat az tyle czasu nie mamy zaraz kończę 33 lata
Ej, mam przyjaciółkę, która urodziła rok temu pierwsze dziecko mając 37 lat więc masz jeszcze trochę czasu na trzecie
Mój mąż od samego początku starań jest gotowy na wszelkie badania więc tu mam fajnie
W pt powinnam dostać @ zobaczymy co będzie.
Cieszę się, że jesteście tu ze mną i że będzie grupa wsparcia do badań, bo ja szczerze mówiąc chciałabym ich uniknąć i wzbranim się przed nimi jak tylko mogę jak widać Ale jak powiem w grudniu, że badania od marca, to proszę mnie okrzyczećWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 18:55
Milano lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My podstawowe badania mamy za sobą w tym też męża teraz w piątek mąż powtarza badanie ale od stycznia chcemy badać się konkretnie . Będzie fajna grupa wsparciaKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualnyHejo ja właśnie czekam na @, już miałam atak na nutelle, wiec pojawi się dziś lub jutro oczywiście zawód był przy jednej kresce, ale co by nie było lecimy dalej z tematem W listopadzie kupiłam dwa testy paskowe, jeden już zużyty a drugi trzymam w schowku w aucie i obiecałam sobie, ze zatesruje w gruudniu po terminie @. No i dodam, ze będzie to trzeci cykl starań a w poprzednich za kaZdym razem czułam, ze się udało, a bo to senna, a to piersi wrażliwsze. Teraz odpuszczam wyliczanie dni płodnych po prostu będziemy działać zaraz po okresie, do 17 dc bo tyle mąż będzie w domu Także mam nadzieje, ze w tym roku Sylwester będzie bezalkoholowy. Buziaki
-
a mnie tak nawala jajnik, że zaraz zejdę dziś drugi dzień dwie kreski na owu teście:) ale temp jeszcze nie poszła w górę więc pewnie jutro/pojutrze powinno mi się zaznaczyć na wykresie. Dziś nie ma przytulanka, bo nie mamy siły. Mąż mówi, że ma miękisz i nie da rady, Zobaczymy zapas mam gdzieś tam w sobie i 3mam kciuki za te plemniory co by dały radę i przetrwały w tej drodze do jaja:)
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
edit: w tamtym cyklu pięknie było co drugi dzień od 5dc do 25dc i nic nie wyszło, więc zobaczymy jak teraz:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Sanka wrote:A wiesz kiedy miałaś owulacje? Masz regularne cykle? Ja miałam w tym cyklu owu dopiero ok 30-32dc, też już nie wiedziałam co siędzieje bo testy negatywne a @ wciaz nie ma. Dopiero 41dc zrobiłam bete i wyszla 15,44
Wiec jesli nie jestes pewna kiedy bylo owu to nie pozostaje Ci nic innego jak czekac
Bo ja niestety je mam, ale dzisiaj zauważyłam, że jest ich coraz mniej.
Jeśli chodzi o moje cykle, to od 4 miesięcy mam regularne cykle 29-30 dni. Aczkolwiek wcześniej tez nke narzekałam po prostu teraz są naprawdę regularne. Pamietam, że w kwietniu 2016 zdarzył mi się cykl 39 dniowy. Tal to nie przypominam sobie takiej sytuacji. Jutro idę do gin, ale on pewnoe nic mi nie powie, oprócz tego, czy miałam owulację.
Przez te długie starani człowiek juz szaleje.. to moj 8 cykl starań, powoli dostaję do łba -
Moj to 4 cykl staran rok temu udalo sie w 4 ale wtedy jakos czulam klucie po srodku a teraz nic tylko co piersi wrazliwe w tamtym cyklu bolaly mnie mocno sutki i pare dni orzed@ cale a teraz zaczelo sie od bóli po bokach nawet sie nie nakrecam mojN mowi wczoraj a jak u cb a ja ale co on no wiesz czujesz ze jestes a ja nie a on eh czemu tak jest nie wiem:(... zaczely mi leciec mocno wlosy i mowi do mnie do lekarza z tym bo juz jasne place masz ale z tego co pamietam na zime zawsze tak mam9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Pati88 wrote:a mnie tak nawala jajnik, że zaraz zejdę dziś drugi dzień dwie kreski na owu teście:) ale temp jeszcze nie poszła w górę więc pewnie jutro/pojutrze powinno mi się zaznaczyć na wykresie. Dziś nie ma przytulanka, bo nie mamy siły. Mąż mówi, że ma miękisz i nie da rady, Zobaczymy zapas mam gdzieś tam w sobie i 3mam kciuki za te plemniory co by dały radę i przetrwały w tej drodze do jaja:)
Pati to my idziemy lep w lep. U mnie dzisiaj tez drugi dzien 2 krechy. Nawala mi podbrzusze moze za niedlugo jajko wyjdzie. My chyba jeszcze dzisiaj sprobujemy a potem juz odpuszczamPati88 lubi tę wiadomość
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyMartusia9 wrote:Moj to 4 cykl staran rok temu udalo sie w 4 ale wtedy jakos czulam klucie po srodku a teraz nic tylko co piersi wrazliwe w tamtym cyklu bolaly mnie mocno sutki i pare dni orzed@ cale a teraz zaczelo sie od bóli po bokach nawet sie nie nakrecam mojN mowi wczoraj a jak u cb a ja ale co on no wiesz czujesz ze jestes a ja nie a on eh czemu tak jest nie wiem:(... zaczely mi leciec mocno wlosy i mowi do mnie do lekarza z tym bo juz jasne place masz ale z tego co pamietam na zime zawsze tak mam
Oj to może masz braki żelaza i wit d? Koniecznie zrób morfologie bo jak tak wlosy lecą to świadczy że cos sie dzieje niedobrego. Mi tez tak zaczely wyoadac coraz wiecej i wiecej i z włosów dlugich do pasa zostalam po roku z bobem
-
Ja mam nadzieje, że plemniki doczekają i w końcu zaatakują jajo:) hihi07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Ej, mam przyjaciółkę, która urodziła rok temu pierwsze dziecko mając 37 lat więc masz jeszcze trochę czasu na trzecie
Mój mąż od samego początku starań jest gotowy na wszelkie badania więc tu mam fajnie
W pt powinnam dostać @ zobaczymy co będzie.
Cieszę się, że jesteście tu ze mną i że będzie grupa wsparcia do badań, bo ja szczerze mówiąc chciałabym ich uniknąć i wzbranim się przed nimi jak tylko mogę jak widać Ale jak powiem w grudniu, że badania od marca, to proszę mnie okrzyczeć
Wiem Magda ale ja już zaczynam panikowac czemu sie nie udaje i wymyslam sobie choroby A jakie badania masz w planie? Ja myślę że będę chciala napewno sprawdzic drożność.Magda - mbc lubi tę wiadomość