LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha mi kiedys farmaceutka sie wyklocala ze nie ma na rynku testow o czulosci 10. skonczylo sie na tym ze przyszla kierowniczka i wyjela od razu bobo 10. i co jednak sa w sprzedazy haha
1000 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hahaha KAL, miałaś wesoło Ja dzisiaj byłam u gina - pierwszy raz prywatnie. To mój trzeci lekarz i chyba strzał w dziesiątkę. Myślę, że do niego wrócę. Tylko serce mnie ściska, jak pomyślę, ile muszę pracować na tę kasę, a on w 20 minut zarabia 150 zł. Tak jak podejrzewałam dopadła mnie grzybica. Jeszcze wczoraj strasznie się tego wstydziłam, ale dzięki Wam wiem, że mam być spokojna Dostałam tabletki i globulki dopochwowe. I zaskoczenie... kuracja tygodniowa!!! A ja się bałam, że to potrwa miesiącami! No cóż, zobaczymy, czy za tydzień będę zdrowa. Podjęłam z lekarzem temat moich starań, objawów i podejrzeń. Stwierdził, że to może być PCOS, ale musi zobaczyć na usg, a to dopiero jak się wyleczę. Powiem Wam, że gdybym kilka miesięcy temu usłyszała takie słowa, chyba bym przeryczała cały tydzień. A tymczasem nawet się nie przejęłam. Ogólnie to zadałam dzisiaj lekarzowi mnóstwo pytań i sama siebie zaskoczyłam, bo na wszystkie znałam odpowiedź Mówił mi dokładnie to, czego się dowiedziałam z forum (od Was) przez ostatnich kilka miesięcy Jesteście niesamowitą skarbnicą wiedzy!
MałaMi90, Dominisia883, pumka1990, Almond, HopeandFaith, staraczka24, Paulinaaa, Milano, 1000, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie rozśmieszajcie mnie marudzeniem o wieku, dobrze? Jestem pewna, ze jestem tu najstarsza. Co prawda nie staram się o 1 dziecko, ale oddech starości na plecach czuję
Głupia @ przychodź, bo moja psyche myśli, że póki okresu nie ma to nadzieja jest dziś 14 dpo... macam się po cyckach, bo mi się wydaje, że jakby życie w nie wstąpiło... jak wariatka jakaś...
to ciągnięcie w podbrzuszu mnie nakręca... -
nick nieaktualnySung wrote:Nie rozśmieszajcie mnie marudzeniem o wieku, dobrze? Jestem pewna, ze jestem tu najstarsza. Co prawda nie staram się o 1 dziecko, ale oddech starości na plecach czuję
Głupia @ przychodź, bo moja psyche myśli, że póki okresu nie ma to nadzieja jest dziś 14 dpo... macam się po cyckach, bo mi się wydaje, że jakby życie w nie wstąpiło... jak wariatka jakaś...
to ciągnięcie w podbrzuszu mnie nakręca...
Ja mam to samo z tym ciągnięciem zwlaszcza wczoraj myslalam ze normalnie zejdę. A dzisiaj juz na szczescie mniej ale za to cycki bolą czego u mnie nigdy nie bylo. Ale może tak dziwnie organizm wraca do rownowagi po odstawieniu tabsow. Byle ten okres do soboty bo mam po uszy dosc tego cyklu...
Almond trzymam kciuki za jutrzejszy test! Ktoś jeszcze jutro testuje?
Dobrej nocki:P -
bsia4 wrote:Trochę mnie podbudowałaś tą wiadomością a miałaś bóle jak na @??
Bo ja niestety je mam, ale dzisiaj zauważyłam, że jest ich coraz mniej.
Jeśli chodzi o moje cykle, to od 4 miesięcy mam regularne cykle 29-30 dni. Aczkolwiek wcześniej tez nke narzekałam po prostu teraz są naprawdę regularne. Pamietam, że w kwietniu 2016 zdarzył mi się cykl 39 dniowy. Tal to nie przypominam sobie takiej sytuacji. Jutro idę do gin, ale on pewnoe nic mi nie powie, oprócz tego, czy miałam owulację.
Przez te długie starani człowiek juz szaleje.. to moj 8 cykl starań, powoli dostaję do łba -
No to my chyba powinniśmy zacząć działać i , Jak myślicie ?
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/UDiemFPe53vgmgarbK2wWJtNyHWyTwEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:No to my chyba powinniśmy zacząć działać i , Jak myślicie ?
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/UDiemFPe53vgmgarbK2wWJtNyHWyTw
To jest jeszcze negatywny test. Ale najlepiej co 2 dni18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Cześć dziewczyny, dziękuję za wpisanie na listę co prawda nie mam za wiele czasu na pisanie, ale za to systematycznie czytam. Gratuluję tym co się udało! Mnie już powoli nosi, 22dc i 9 dni do potencjalnej @, to czekanie na zrobienie testu jest straszne! W zeszłym miesiącu nie wytrzymała i biegłam na betę, teraz obiecałam sobie, ze czekam spokojnie. W poprzedniej ciąży pozytyw wyszedł mi dwa dni przed terminem, wiec i teraz chcę do tego czasu dotrwać. Miłego dnia!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Cześć dziewczyny jak samopoczucie tego okropnego i brzydkiego poranka ? u mnie dzisiaj sen przedziwny, śniłam o tym że miałam córeczkę, taka malutką, byłam dopiero co po porodzie którego nie pamiętałam , nikt nie wiedział że byłam w ciąży nawet ja sama nie wiedziałam o tym że byłam w ciąży nie miałam w ogóle brzuszka i każdy sie dziwił ze urodziłam dziecko, po powrocie ze szpitala nic nie było gotowe dziecko nie miało gdzie spać i jeszcze w dodatku było takie ruchliwe że spadło mi z kanapy.. masakryczne było to jak lała sie ze mnie krew i ogromne skrzepyyyy... wszystko było wypaprane tą krwią a ja nie wiedziałam czemu tak sie dzieje.. z jednej strony piękny sen, miałam córeczkę a z drugiej przerażający.. ciekawe co wróży.. znacie sie dziewczyny na znaczeniu snów? czy nie wierzycie ?
KAL lubi tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ja sprawdzam ale nie biorę sobie tego do sercaPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Będąc z pierwszym w ciąży śniło mi się że wyciagneli mi z brzucha (na zasadzie cesarki) dwóch chłopców a później wsadzili z powrotem . Bedac w drugiej ciąży byłam pewna na 100000% ze drugi to chłopiec.
Od kilku lat dni mi soe ze jestem w ciąży, lub rodze dziewczynkę a innym razem robię test ciążowy..
Sprawdzałam kiedyś znaczenie i ciąży to nie wróży.. Bardziej zmiany w życiu ( chociaż ciąża tez jest zmiana wiec może cos na rzeczy).. Ja przestalam w noe wierzyć..💗5 💗
-
Ujrzałam po raz kolejny biel vizira:D czy test mogl sie mylic 11/12 dpo chyba watpie.. dziwi mnie tylko brak podbarwionego sluzu przy szyjce, bo to mam zawsze i tempka dalej wysoka 37.2..
Czekam na @ i pewnie przeskocze ten cykl bo meza nie ma i wraca w dzien owulacji wiec cykl stracony.
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Enii wrote:Będąc z pierwszym w ciąży śniło mi się że wyciagneli mi z brzucha (na zasadzie cesarki) dwóch chłopców a później wsadzili z powrotem . Bedac w drugiej ciąży byłam pewna na 100000% ze drugi to chłopiec.
Od kilku lat dni mi soe ze jestem w ciąży, lub rodze dziewczynkę a innym razem robię test ciążowy..
Sprawdzałam kiedyś znaczenie i ciąży to nie wróży.. Bardziej zmiany w życiu ( chociaż ciąża tez jest zmiana wiec może cos na rzeczy).. Ja przestalam w noe wierzyć..
Almond wrote:Ujrzałam po raz kolejny biel vizira:D czy test mogl sie mylic 11/12 dpo chyba watpie.. dziwi mnie tylko brak podbarwionego sluzu przy szyjce, bo to mam zawsze i tempka dalej wysoka 37.2..
Czekam na @ i pewnie przeskocze ten cykl bo meza nie ma i wraca w dzien owulacji wiec cykl stracony.
anyzratak wrote:raczej nie sądzę żeby ten sen przepowiadał ciąże, sprawdziłam w senniku i raczej oznacza gorszy czas niż lepszy.. aaajjjjj.. ciężkie życie ja dopiero co po owulacji ale już sie czuje tak samo jak w zeszłym msc i podejrzewam że i tym razem nic z tego nie wyszło..💗5 💗
-
Ja jutro lecę na betkę...ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień...
Enii, Almond, Agatella88, Magda - mbc, Kasiulka90, pumka1990 lubią tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
anyzratak wrote:Oczywiście że może sie mylić, w każdej ulotce dołączonej do testu pisze żeby zrobić w dniu spodziewanej @ albo dzień po.
Racja robilam o czułości 25, bo nie moglam wczoraj znalezc tych o czulosci 10 a do rosmanna mialam nie po drodze
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny