LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc, trzymam kciuki za betkę! Coś czuję, że będzie dobrze
KAL lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
nick nieaktualnyHejka, witam wszystkie testujące.
To mój 5cs (2 z luteiną)
Liczę na udany cykl.
Dzisiaj 9dc, więc sam początek. Testuje pewnie gdzieś przy końću miesiąca.(25-30 listopad)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 15:57
MałaMi90, staraczka24, Sung lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc, widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji: grudzień to ostatnia szansa przed badaniami. Musimy wierzyć, że dostaniemy piękny gwiazdkowy prezent
Witaj PLPAulina, mam nadzieję, że listopad będzie zielony!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
Jasminum wrote:Magda - mbc, widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji: grudzień to ostatnia szansa przed badaniami. Musimy wierzyć, że dostaniemy piękny gwiazdkowy prezent
Witaj PLPAulina, mam nadzieję, że listopad będzie zielony!
Ja tak samo, jak w grudniu nie wyjdzie - badamy się dokładnie
Magda tule mocno Może jest tak jak mówi Staraczla? Bądź dobrej myśli :*Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dolaczam do tych, co sie zbadaja jak sie nie uda do grudnia choc ja dopiero 5dpo, czekam...rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Fajnie, że jest nas trochę, będzie grupa wsparcia na grudniowym testowaniu (jeśli w tym miesiącu się nie uda)
I pomyśleć, że wcześniej człowiek się zabezpieczał i bał się "wpadki" jak ognia, tutaj się okazuje, że to wcale nie jest taka łatwa sprawa
Milano, też tak uważam Do mnie pasuje idealnie, bo kiedy tylko przychodzi @ jestem nie do wytrzymania. Nie przez hormony, tylko przez żal i to okropne poczucie uciekającego czasu
No ale nic, nie ma co smęcić, głowa do góry i do przodu👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:No dziewczyny, negatywna
Dziś 11dpo więc raczej pewna sprawa.
Teraz grudzień, jak nie pójdzie to w styczniu na badania
Łeee szkoda... Mi też został grudzień, potem idę po tabl na zbicie prolaktyny, moze w tym problem. A mój nie chce iść zbadać nasienia :o Powiedział ze za wcześnie jeszcze. Taa akurat az tyle czasu nie mamy zaraz kończę 33 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 17:07
-
Kal, a który to dpo???
Mój mnie właśnie zaskoczył tym, że się zgodził na badanie :o Ale wie, że w dzieciństwie bardxo ciężko przechodził świnkę i, że to może mieć duży wpływ. Tego się boję najbardziej...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
Kal ja tez dzis zatestowalam i poczulam sie jakbym dostala mokra szmata w twarz
Chajzer bylby dumny z tej bieli
Ja dopiero 8dpo, a Ty? Obiecalam sobie, ze wytrzymam chociaz do 9dpo, no ale jednak....
Test powtorze 10dpo.Fi0lecik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam jeszcze czas w sumie na testowanie. @ za 6 dni wczoraj nie wiem po co robiłam i go zalałam moczem i wyszedł cień ale uznaje ten test za nie ważny bo go zepsułam i drugi test wyszedł biel Vizira. Teraz się nie nakręcam i czekam cierpliwie( mam nadzieję ) do przyszłego tygodnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 17:39
-
nick nieaktualnybsia4 wrote:Dziewczyny, przepraszam, że trochę się wtrącę, ale mogłabym Was prosić o małą radę, pomoc?
Od 3-4 dni spóźnia mi się okres, brzuch mnie pobolewa już od tygodnia, a @ nadal nie przychodzi. Zrobiłam już 4 testy i nadal nic. Dzisiaj zrobiłam rano, żeby był bardziej wiarygodny. Zrobiłam sobie głupia nadzieje, ze moze sie udało. Myślicie, ze juz wszystko stracone? Dziś jest 33 dzień cyklu.
Jutro mam wizytęu u gin.
P.S wiem, ze mogłabym zrobić betę, ale w tej chwili nie mam takiej możliwości.
Aha i piersi są w normie, nie są jakieś obolałe jak na ciążę.
To możliwe, ze testy tak długo by nie pokazywały ciąży? -
Cześć Siostry staraczki!!!
Witajcie po bardzo długiej przerwie. Niedługo stuknie mi 2 lata odkąd wspólnie z moim M. podjęliśmy decyzję o powiekszaniu rodziny! Tak jak pisałyście... baliśmy się jak ognia wpadki i zabezpieczaliśmy na trzy sposoby, a kiedy chcemy to NIC!!!!!
Kiedy zapisałam się na OVU spędzałam tu mnóstwo czasu, poznałam mnóstwo dziewczyn i zapisywałam na testowanie... Co miesiąc ktoś opuszczał ovu! Szczęściary! U mnie ciągle nic i nic, aż zaczęło mnie to wkurzać.
Dlaczego wróciłam? Bo pomału odżywam. Mam przeczucie, że w końcu musi być dobrze! Jest we mnie jakiś taki pozytywny niepokój...
Trzymajcie proszę za mnie kciuki. Jestem 6 dpo i niedługo się okażę. Nie testuję, bo nie mam w zwyczaju. Po prostu czekam aż ciocia z Ameryki spóźni się na samolot!!!!!!!!! Mam nadzieję, że Wasze krewne też urządzą sobie 9 miesięczny trip po świecie. Pozdrawiam Was, będę wchodzić i czytać, mam nadzieję, że same dobre wieści!!!!!!!!!
Helenka_mała, Enii, Fi0lecik, Pati88, KAL, Milano, Kasiulka90, pumka1990, Sung lubią tę wiadomość