LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh co jest ze mną? Mam 22dc i test owu pokazuje mi pozytywny nie ogarniam tego.. Czy to możliwe ze owu mi się tak przesunęła ? Ale cykle mam 28/29 dniowe , więc nie mam pojęcia co to może być.... Od 12dc robiłam test owu do 14dc ciemniała kreska potem nagle 15dc zjaśniała ( tak jakbym wgle nie miała owu) 17dc biel całkowita była.. Ja już nie ogarniam tego , chyba musze zrobić jakieś badania bo ewidentnie mi cos szwankuje
-
Kathrine szkoda że nie mierzysz temperatury. Testy testami ale z temperatura mialabys szerszy obraz .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Kathrine szkoda że nie mierzysz temperatury. Testy testami ale z temperatura mialabys szerszy obraz .
-
nick nieaktualny
-
Bez temperatury mierzonej codziennie o tej samej porze ciężko cokolwiek powiedzieć ale tak czy siak dzialajcie na pewno nie zaszkodzi :pKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Kathrine wrote:Ehh co jest ze mną? Mam 22dc i test owu pokazuje mi pozytywny nie ogarniam tego.. Czy to możliwe ze owu mi się tak przesunęła ? Ale cykle mam 28/29 dniowe , więc nie mam pojęcia co to może być.... Od 12dc robiłam test owu do 14dc ciemniała kreska potem nagle 15dc zjaśniała ( tak jakbym wgle nie miała owu) 17dc biel całkowita była.. Ja już nie ogarniam tego , chyba musze zrobić jakieś badania bo ewidentnie mi cos szwankuje
Moze dopiero teraz masz owu skoro jest sluz. Generalnie po 1 pozytywnym tescie nie powinno sie juz ich robic. Moim bledem bylo to ze gry testowa kreska byla ciut jasniejsza od kontrolnej wynik uznalam za +. Jednak dopiero nastepnego dnia kreska byla mega ciemna i to ten test powinnam uznac za +. Teraz na przyszlosc bede wiedzie juz jak powinien wygladac taki test gdy jest pozytywny.18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/qETnzjU~XAbcdczrN0QLNujFOls1e0
Robilam 2. Jeden allegro drugie dostalam razem z termometrem.18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Dziewczyny, przepraszam, że trochę się wtrącę, ale mogłabym Was prosić o małą radę, pomoc?
Od 3-4 dni spóźnia mi się okres, brzuch mnie pobolewa już od tygodnia, a @ nadal nie przychodzi. Zrobiłam już 4 testy i nadal nic. Dzisiaj zrobiłam rano, żeby był bardziej wiarygodny. Zrobiłam sobie głupia nadzieje, ze moze sie udało. Myślicie, ze juz wszystko stracone? Dziś jest 33 dzień cyklu.
Jutro mam wizytęu u gin.
P.S wiem, ze mogłabym zrobić betę, ale w tej chwili nie mam takiej możliwości.
Aha i piersi są w normie, nie są jakieś obolałe jak na ciążę.
To możliwe, ze testy tak długo by nie pokazywały ciąży? -
Na moje oko jezeli jest juz 4 dni po terminie a test negatywny to b.male prawdopodobienstwo ciazy choc nie wykluczone. Beta by rozwiala wszystkie watpliwosci. Na usg moze nic nie byc. U mnie w 1 ciazy kilka dni po okresie gin nie widzial nic dopiero beta potwierdzila18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Moze dopiero teraz masz owu skoro jest sluz. Generalnie po 1 pozytywnym tescie nie powinno sie juz ich robic. Moim bledem bylo to ze gry testowa kreska byla ciut jasniejsza od kontrolnej wynik uznalam za +. Jednak dopiero nastepnego dnia kreska byla mega ciemna i to ten test powinnam uznac za +. Teraz na przyszlosc bede wiedzie juz jak powinien wygladac taki test gdy jest pozytywny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny