LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:14 dpo, 15 dzień wyższych temperatur i biel vizira.
Się nie zgodzę, że długie cykle = zaburzenia. Mam dwójkę, a całe życie miałam cykle 40-60 dni, zero regularności. Oboje z 1 cs.
A po dzieciach mi się zrobiły ok 30 dni, mega pms, totalny zjazd hormonalny i jak widać ciąży kolejnej brak. Także długość i regularność cykli nic nie gwarantuje.
BTW moja mama miała identycznie. Jestem z okolic 45 dc.
Ponoć moja chrzestna też całe życie miała nieregularne okresy i ma dwójkę dzieci -
Kathrine wrote:Ten mój cyklu jest wgle dziwny..W 5dc byłam u gina bo miałam dziwne bóle w poprzednim cyklu(że aż na sorze wylądowałam) myślałam że to może coś z jajnikami itp... Zrobił mi cytologię i usg dop .. Nic nie wyszło.. Powiedział mi ze wszystko okej i że z lewego teraz będzie owu i że możemy działać...Myślałam ze 15/16 będę mieć owu a tu dupa sucho jak na pustyni miałam ... Jedyne co zauwazylam to 15 wieczorem raz mnie mocno zalało tak jakby płodnym.. Potem 17dc dostałam grudkowatej wydzieliny i prawdopodobnie grzybicy ehhh.. Brałam lactovaginal + clotrimazol i niby mi przeszlo... Byłam pewna że już po owu a tu 21dc dostałam sluzu płodnego i co najlepsze dziś i wczoraj testy owu pozytywne... Zaluje ze nie mierzyłam temp od początku bo tak to bym wiedziała chociaż czy była owu No nic może mi się tak przesunęło , bo najpierw ten sor(stres) bóle.. potem jeszcze antybiotyk na jelita i ta infekcja grzybicza.. ehh Chcę już 15.11 i niech ta @ się pojawi bo nie mam siły już na ten cykl...
Kathrine lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja miałam testować w poniedziałek, 13.11, ale wczoraj pojawiło się plamienie, dzisiaj też. Myślałam że może implantacja, ale brzuch zaczyna lekko pobolewać jak na @, więc chyba w listopadzie nici z tegoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sung wrote:14 dpo, 15 dzień wyższych temperatur i biel vizira.
Się nie zgodzę, że długie cykle = zaburzenia. Mam dwójkę, a całe życie miałam cykle 40-60 dni, zero regularności. Oboje z 1 cs.
A po dzieciach mi się zrobiły ok 30 dni, mega pms, totalny zjazd hormonalny i jak widać ciąży kolejnej brak. Także długość i regularność cykli nic nie gwarantuje.
BTW moja mama miała identycznie. Jestem z okolic 45 dc.Sung lubi tę wiadomość
Córcia 2009r.
Synek 2011r.
"Nikt nie zrozumie,
Jak ktoś tak mały
Może tak bardzo zmienić świat,
Dopóki nie weźmie swojego dziecka w ramiona" -
Ucina mi większość wpisu...
Malinka głowa do góry nowy cykl nowe możliwości;)Malinka7 lubi tę wiadomość
Córcia 2009r.
Synek 2011r.
"Nikt nie zrozumie,
Jak ktoś tak mały
Wiecie co? Sporo z Was tutaj stara się o drugą, trzecią ciążę, a mnie się zawsze wydawało, że jak już się urodzi dzieci, to znaczy, że wszystko jest ok i z kolejnymi nie ma problemu. I tak sobie pomyślałam, że może skoro ja długo czekam na pierwszą ciążę, to może kolejne pójdą szybko i przypadkiem?
Enii, mi88 lubią tę wiadomość
-
emi64 wrote:Ucina mi większość wpisu...
Malinka głowa do góry nowy cykl nowe możliwości;)emi64, Sung lubią tę wiadomość
-
Kasiulka w grudniu też nic z tego, bo 11 mam badania w szpitalu, pewnie mi drożność zrobią... I przed badaniami muszę wywołać @@ Duphastonem. Raczej w tym cyklu nic się z tego nie rozkręci. Chociaż plamienie nie jest mocne, bardziej śluzowo/brązowe... A czytałam na forum historie że jednak coś z takiej sytuacji powstało. Ale na nic już nie liczę w tym roku ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam badania które mają potwierdzić/wykluczyć PCOS. Mam długie cykle, od stycznia staramy się o dziecko bezskutecznie. Od września wiem o niedoczynności i Hashimoto. Także chyba jednak długa droga przede mnąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex z tego co patrze na twoj wykresik to dzis masz 7dpo, takie plamienia moga oznaczac zagniezdzenie sie zarodka bo chyba na @ jeszcze za wczesnie, trzymam kciuki :*
pumka1990 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Wiecie co? Sporo z Was tutaj stara się o drugą, trzecią ciążę, a mnie się zawsze wydawało, że jak już się urodzi dzieci, to znaczy, że wszystko jest ok i z kolejnymi nie ma problemu. I tak sobie pomyślałam, że może skoro ja długo czekam na pierwszą ciążę, to może kolejne pójdą szybko i przypadkiem?
Niee to niestety tak nie jest że jak się było juz w ciąży to z automatu oznacza że sie od razu zajdzie znowu Ale podobno jest łatwiej jak jest mała różnica wieku czyli tak jak tu dziewczyny karmią albo mają takie 2-3 letnie dzieci. Podobno tak ale ja nie sprawdzałam, bylam taka wycienczona ze wszystko robilam zeby nie zajść wtedy;)
Miesiąc temu wyszla mi prolaktyna 26 przy normie 26,5 myslicie zeby już ją zbijac? -
Witajcie Kochane
Dołączam się do Was ale testowanie dopiero pod koniec miesiąca. Jesteśmy w trakcie starania. W październiku nie wyszło. Liczyłam ze się uda Od lipca się staramy. Jestem przed owulacja wiec kolejny miesiąc wyczekiwania Tak bardzo tego pragniemy. Zobaczymy jak w tym miesiącu będzie Chciałabym jeszcze przed jesienią i zima aby nacieszyć się jeszcze latem Pozdrawiam i buziaki :-* -
Almond wrote:Alex z tego co patrze na twoj wykresik to dzis masz 7dpo, takie plamienia moga oznaczac zagniezdzenie sie zarodka bo chyba na @ jeszcze za wczesnie, trzymam kciuki :*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:No Właśnie chyba za szybko na @@ właśnie. Moim problemem są długie cykle a nie takie krótkie. Ale plamienie implantacyjne mogłoby trwać dłużej? To chyba jednak szybszy @ bo brzuch mnie coraz mocniej boli ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 18:00
Córcia 2009r.
Synek 2011r.
"Nikt nie zrozumie,
Jak ktoś tak mały
w_oczekiwaniu_na_cud wrote:Witajcie Kochane
Dołączam się do Was ale testowanie dopiero pod koniec miesiąca. Jesteśmy w trakcie starania. W październiku nie wyszło. Liczyłam ze się uda Od lipca się staramy. Jestem przed owulacja wiec kolejny miesiąc wyczekiwania Tak bardzo tego pragniemy. Zobaczymy jak w tym miesiącu będzie Chciałabym jeszcze przed jesienią i zima aby nacieszyć się jeszcze latem Pozdrawiam i buziaki :-*Córcia 2009r.
Synek 2011r.
"Nikt nie zrozumie,
Jak ktoś tak mały
alex0806 wrote:No Właśnie chyba za szybko na @@ właśnie. Moim problemem są długie cykle a nie takie krótkie. Ale plamienie implantacyjne mogłoby trwać dłużej? To chyba jednak szybszy @ bo brzuch mnie coraz mocniej boli ;/
My też już 10 cykli się staramyPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)