LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:
Wedmoczka masz już wyniki?
no właśnie nie ma jeszcze
może będą dobre skoro tyle się czeka ?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Mąż odebrał badania poprawiły się wszystkie parametry oprócz morfologi z 4% spadło do 3%.
Ale reszta poszła na maksa w górę - czyli proxeed zadziałał
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Kamilka wrote:Halo czy już są wyniki?
no nie ma nie wiem o co chodzi ciągle sprawdzam i nic...zaraz wyjdę z siebie i nie wiem czy powrócę...Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Kurcze to dziwne ale może robiłaś późno i nie zdążyli na 18 ich wysłać i bardzo prawdopodobne że będą z samego rana wyniki.
nie złamuj mnie proszę robiłam przed południem 11.20-11.30 i babka powiedziała że będą ok 18:00
wiecie wczoraj wyniki wyborów tez miały być ok 18 a były o 22:37 więc grzecznie czekam
powiem że nigdy w życiu nie czekałam tak długo na wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:37
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:No to robiłaś prawie że rano więc już powinny być. Ja czasem robiłam kolo 13 i były tego samego dnia wiec może za parę minutek przyjdą i twoje wynikiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
no to lipa mniej niż <2Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
najgorsze w tym wszystkim ze nie wiem czy mogę jakiegos fervexa wypić na noc bo czuje ze zaraz wypluje wnętsza swoje a w środku aż wszystko boliPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
dzięki nie nastawiałam sie zbytnio bo wiem że jest może za wcześnie ale nie wiem czy jest sens męczyć się dalej naturalnymi sposobami czy jednak w miarę szybko wykurować się żeby jak dojdzie do ciąży już było okPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyWedmoczka moim zdaniem spokojnie możesz się leczyć, z tego co słyszałam dopóki nie ma łożyska to nie zaszkodzisz.
Mój Mąż ma dobre wyniki, ale nie chciałam wyjść na wariatkę i nie pokazywałam ich P dr. Natomiast chyba profilaktycznie zapisała zestaw dla męża: Wit. C, Wit. E, kwas foliowy, salfazin. -
nick nieaktualnyHej hej.
Wedmoczka wg mnie jak wypijesz Ferwex to nic sie nie stanie. Ja jak byłam w ciąży a nie wiedziałam to też byłam chora na samym początku i nieświadomie piłam leki. Wszystko było ok.
Potem w 23 tc miałam grypę i brałam antybiotyk i tez na szczęście nie zaszkodził. -
Dzień dobry dziewczyny
ja dziś nie wiem czy lepiej ale noc jako tako przespana wczoraj przed snem zrobiłam syrop z cebuli( tak jako dziecko nie znosiłam tego a teraz dobrowolnie robię i piję ) daje efekt...z rana nie wytrzymałam i wypiłam tabletkę ibuprofenu bo głowa strasznie boli;(
jak ja nigdy nie mam podwyższonej temperatury nawet jak chora jestem to teraz 37,3 C
no nic może jakoś szybko mnie idę zrobić herbaty...Miłego dnia wszystkimPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Hej Ja w tym cyklu wcale nie mierze - taki bunt mam
Ale w poprzednim prawie cały czas miałam 37,03 - 37,16 więc nie wiem od czego to zależy
ale mi chodziło o zwykłą temperaturę ciała...tam już od dawna nie mierzePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....