LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapisałam sie na jutro do dr Filipowicz na chybił trafił, bo miała najbliższy wolny termin. Nie ma dobrych opinii, ale zależy mi żeby jak najszybciej dostać coś na zbicie Tsh. byłam dzis z innym tematem u rodzinnej, ale jak zobaczyła przy okazji wyniki tsh napisała mi skierowanie do endokrynologa. Jestem parę dni przed @ albo nie i(?) przestraszyłam się, że w razie gdyby jakimś cudem się udało to tsh zaszkodzi. A mam 3,64.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Albo historyjki ze ktos kogos znał, wyluzowali i zaraz ciąza albo dwie bo zaraz druga heh. Czasami nie widzę sensu i ogolnie zastanawiam się ile jeszcze dam radę tak zyc z tymi "staraniami"
po tych 17 cs jestem grubsza i nieszczęsliwa
avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny już 14 dochodzi a ja nawet nie przywitałam się jeszcze...
ja wczoraj przed snem miałam dziwny ból po prawej stronie taki niby owulacyjny ale też @ musiałam nospe wziąć...noc przespana a od rana latam do wc i sprawdzam czy nie ma @ no i nie ma a dalej mam taki ćmiący ból...plamienia też brak z zawsze dzień przed miałam ...no nic czekamy dalejPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Wedmoczka a robiłaś sikańca?
nie wczoraj na becie byłam i negatyw ale to był 12 dpo...i dr powiedział że może już być ale nie musi...więc dalej nic nie wiem jutro powinno się wyjaśnić pod warunkiem że faktycznie owu była 12 dnia bo 14dc już miałam ciałko żółtePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:To ty śpioch jesteś że dopiero o 14 ovufriend odwiedzasz
Poczekaj do jutra i jak się nic nie zmieni to leć na bete (wtedy już musi dać 1000000% jednoznaczny i pewny wynik)
nie byłam wcześniej tylko że pisałam na innym wątku i tak sobie zdałam sprawę że tu nie przywitałam się)
juz nigdzie nie będę lecieć bo na wariatkę nie chcę wyjść...nie mam skierowania ( mam to w abonamencie) a prywatnie nie mam zamiaru wydawać kasy...poczekam do wizyty 5.11 jak by coś został nie cały tydzień jak ma być to nie ucieknie )Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Widzę, że większość ma abonament. A usg ginekologiczne też masz w abonamencie? Tylko ja tak muszę kręcić z lekarzami?
tak mam ubezpieczenie z AXA prywatnie sobie opłacam coś 108 zł mies to jest wersja rozszerzona więc usg ginekologiczne tez mam w pakiecie i powiem że mi się bardzo opłaca bo nie raz musiałabym na wizyty i badania z 500 -1000 zł wydać ( tylko że mogę w ramach abonamentu tylko z luxmeda korzystać)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:43
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dopiero nadrobiłam Wasze wczorajsze pisanie. I nie dam rady na wszystkie tematy się dopisać choćbym chciała:)
Propos zamieszkania to pochwalę się, że ja właśnie kupiłam pierwsze mieszkanko:)
O domku marzymy, ale to jeszcze nie teraz. Stwierdziłam, że na tą chwilę mieszkanie dużo lepieh się sprawdzi jeśli chodzi o wozenie dzieci, utrzymanie itp.
Lady a pytałaś o działkę w sklepach na wsi, wśród miejscowych? - wiem, że tak łatwiej wyhaczyć okazję. -
Dziewczyny przecież IUI u nas to tylko prywatnie - więc nie mogą zakazać...płacisz i masz...to samo z in vitro komercyjnym...
Ja jestem po 2 nie udanych IUI i więcej chyba nie podejdę...