LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mnie brzuch boli i pół dnia latam sprawdzać czy to juz...dalej nic przed chwilka kolejną nospe zażyłam jak by wiedziałam że jutro z małżonkiem będziemy w luxmedzie to nie robiłabym wczoraj tej bety (Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:A to po co się tam wybieracie? A kiedy powinnaś mieć termin @?
po receptę na alergie...termin może byc jutro a może i później zakładając owu w 12dc powinna być jutro...
ale nic na razie na to nie wskazuje oprócz bólu brzucha..ale i on jest bardziej podobny do tego z okresu owulacyjnegoPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:To może jak to spędza Ci sen z powiek to może zrób jeszcze raz tą betę i będziesz miała pewność na 200%. W luxmedzie to kosztuje 24 zł a ile nerwów i niepewności można dzięki temu zaoszczędzić; )
krucho mamy z kasą do 10.11 więc uzbrajam sie w cierpliwość i czekam chyba że jakaś internistka będzie dostępna to się zarejestruje i zrobiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
avera27 wrote:u mnie test z krwi zrobiony dość wcześnie niestety wskazał prawdę - dziś dostałam okres - ogólnie pęka mi serce
trzymaj się kochana przytulam :*
ja czekam dalej...dziś 14 dpo @ jak na razie brak...ucieszyłabym się jak by tak zostało na dłużej
wczoraj nie mogłam zasnąć długo się kręciłam i jak już zasnęłam to miałam takie dziwne realistyczne sny...dawno takiej nocki nie miałamPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
czy możecie mi wskazać o jakie badania mogę poprosić lekarza rodzinnego? i czy badania nasienia można zrobić na nfz (jeśli tak to jaki lekarz daje skierowanie?. Niby z mężem razem pracujemy, ale budujemy dom i ogólnie mogłoby być więcej kasy ;/avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
Ja mam hiperprolaktynemię, przeciwciała przeciwjądrowe, przeciwciała przeciwtarczycowe - prawdopodobnie początki hashimoto - zdiagnozowane po 2 latach "intensywnego" leczenia...
Zażywam całą masę suplementów - zalecenia Pani dr i endokrynolog (możecie spojrzeć na wykres)
A propos endokrynologa - mogę polecić super panią dr w Lublinie - byłam i jestem zadowolona
Do końca roku muszę faszerować się lekami i jak nic nie zaskoczy to próbuję startować do in vitro... -
migot_ka wrote:Ja mam hiperprolaktynemię, przeciwciała przeciwjądrowe, przeciwciała przeciwtarczycowe - prawdopodobnie początki hashimoto - zdiagnozowane po 2 latach "intensywnego" leczenia...
Zażywam całą masę suplementów - zalecenia Pani dr i endokrynolog (możecie spojrzeć na wykres)
A propos endokrynologa - mogę polecić super panią dr w Lublinie - byłam i jestem zadowolona
Do końca roku muszę faszerować się lekami i jak nic nie zaskoczy to próbuję startować do in vitro...
Mogę spytać o nazwisko tego endo?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim, witam się w listopadzie. Zrobiłam wczoraj krew i wyszło mi TSH 2,447 czyli mniej niż ostatnio bo miałam 3,26. Ft4: ok 12 i niedobór witaminy d3 bo norma jest od 30 do 80 a ja mam 25,7
Madziulla gratuluję mieszkania. Też mamy podobne plany z mężem. W lublinie kupiliście? Ile metrów i za ile jak to nie tajemnica? Robie rozeznanie ale chyba dosyć drogo w Lublinie jest.
Migotka co to za pani dr? -
Hej dziewczyny, pani dr endokrynolog nazywa się Iwona Chmiel - Perzyńska, przyjmuje na ul. Hirszfelda 3 lok. 4 w Lublinie. Bardzo miła i sympatyczna, dużo tłumaczy i spokojnie odpowiadała na wszystkie moje pytania...poleciła mi ją Pani dr Tkaczuk.
Merlenko, IUI miałam oczywiście w AbOvo...Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Hej wszystkim, witam się w listopadzie. Zrobiłam wczoraj krew i wyszło mi TSH 2,447 czyli mniej niż ostatnio bo miałam 3,26. Ft4: ok 12 i niedobór witaminy d3 bo norma jest od 30 do 80 a ja mam 25,7
Madziulla gratuluję mieszkania. Też mamy podobne plany z mężem. W lublinie kupiliście? Ile metrów i za ile jak to nie tajemnica? Robie rozeznanie ale chyba dosyć drogo w Lublinie jest.
Migotka co to za pani dr?
To chyba dobrz że spadło? bo taki był cel?
a nie bierzesz witaminy D? CZy taka niska mimo suplementacji?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
lady_pink wrote:Hej dziewczynki :*
Od wczoraj mamy listopad więc pamiętać proszę o zachodzeniu w ciążę
Dozwolone nawet branie męża na śpiocha hehe
Migot_ka dr Tkaczuk Ci poleciła endokrynologa z jakiego powodu? W sensie domyślam się że chodzi o tarczyce ale wyniki miałaś na tyle kiepskie że dr Tkaczuk nie wiedziała co dalej czy jak? TSH spadło Ci po lekach czy po prostu samo z siebie?
Dr Tkaczuk nie jest endokrynologiem...chciała, abym udała się na konsultację w związku z moimi wynikami i jakie jest jej stanowisko co do euthyroxu - sama nie chciała podejmować tej decyzji... -
nick nieaktualnyMigotka dzięki za nazwisko endo.
Dotek mieszkanko w Lublinie na Czubach. Ja w dużej okazji kupiłam, nie jest to cena rynkowa. Kupiłam 70m2 3 pokoje w dobrym stanie i udało się dostać mdm.
Ja 5 lat pracowałam w nieruchomościach, więc w razie czego mogę coś podpowiedziećMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny można się przyłączyć?
Marleni, Monia85 lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Cześć dziewczyny można się przyłączyć?
Cześć pewnie że można rozgość sięMarleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Hej, jak najbardziej można się przyłączyć ale oznacza to, że za momencik zachodzimy w ciąże i sylwestra spędzamy przy szampanie bezalkoholowym
podoba mi się ten plan wchodzę w toMarleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....