LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Hehe nie masz wyjścia Już dość przespanych nocy - czas na zafajdane pieluchy, nocne wrzaski, worki pod oczami i tą radość z bycia mamą Listopad jest nasz!
ja w sumie dalej nic nie wiem bo wczoraj @ nie pojawiła się a już byłam pewna a dziś z rana kilka kropelek i nic poza tym czekam dalej...Marleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:No to może akurat fasolinka będzie Urodzisz poprostu miesiąc wcześniej niż my i dasz nam kilka wskazówek do porodu
chyba muszę jednak być z wami w grupie bo właśnie przylazła
nie lubię wyłazić przed szereg więc wspólna impreza i zachodzimy:)Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Dzięki za mile przyjęcie do grona staraczek i akceptuje warunki a kilka słów o sobie... 25 latka starajaca sie już 10 miesięcy teraz 26.10 miałam pierwsza IUI i bardzo niecierpliwie czekam na piątek..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:W czym u Was problem? Gdzie się leczysz?
PS. Jesteśmy w tym samym wieku [/QUOTE
Problem w nasieniu męża i leczymy się w Ab ovo u dr. Putowskiego"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dr Tkaczuk też jest dobra moja przyjaciółka ma sliczna córeczkę dzięki pani dr tak morfologia mogłaby być lepsza a dr mówi ze nie jest źle,a wasz problem na czym polega?"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
nick nieaktualny
-
Mój maz podczytuje wpisy na forum albo pyta się co tam słychać u dziewczyn i czy komuś się udało wogóle bardzo się zaangażował w starania, nie muszę przypominać mu o lekach, na badania chodził bez żadnego ale, ba nawet zastrzyki mi robil"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Ja strasznie boję się zastrzyków i walcze za każdym razem jak ktoś chce mi zrobic. A mój znalazł sposób jak bronię się to mówi żebym zamknęła oczy i pomyślała o dzidziusiu i odrazu się poddaje nawet panie z Ab ovo się ze mnie śmieją jak robia mi zastrzyk"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Chodzilo oto ze dr Tkaczuk jest dobrym lekarzem i dzięki niej moja przyjaciółka ma śliczna córeczkę"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Hej dziewczyny, ale żeście się rozpisały, kilka dni no może kilkanaście mnie nie było , a tu tyle do nadrabiania. Musiałam sobie urządzić odwyk od ovu, bo za często tu bywałam , co w czasie niestaraniowym bardzo mnie dołowało. Ja teraz z niecierpliwością czekam na @ i wracamy do gry. I z chęcią piszę się na Wasz listopadowy plan, choć prawdopodobieństwo, że uda mi się tak od razu jest raczej niewielkie .
-
lady_pink wrote:Ja potrafie siedzieć bite 8 godzin w pracy na ovu
Ja też nie mogę się doczekać @ i zaczynam zabawę
Niewielkie prawdopodobieństwo? No chyba szalona jesteś Z taką ekipą, to trzeba naprawdę mocno nogi zaciskać. żeby nie zaciążyć Ciążowe fluidy są w lubelskim powietrzu w listopadzie i trzeba je łapać
No skoro tak mówisz, to nie ma innej możliwości .
Marleni wrote:Ja dziś spałam fatalnie i jestem rozlazła
a w dom zawitam najprędzej ok 20
O to współczuję, wiem co to znaczy spać fatalnie, bo zdarza mi się to bardzo często. Ja mam to szczęście, że poniedziałki mam wolne, więc mogę się wyspać i odpocząć po weekendzieMarleni lubi tę wiadomość
-
Nie będzie aplikowal żadnych leków bo zobaczysz II kreseczki na tescie
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Ja po kolejnym nie udanym cyklu starań a po wizycie, na ktorej dr umówił nas na inseminacje prawie unosilam się w powietrzu ze szczęścia, ze w końcu coś sie ruszyło. No i dał mi nadzieję, której mi brakowało
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:A tak wogóle to ile kosztuje inseminacja w ab ovo? Razem zabieg + inne wizyty i badania niezbędne przy iui
Sama inseminacja 600zl każde usg kontrolne owu z wizyta 150, menopur 110 jeden zastrzyk i ovitrelle 75"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Ja miałam jedno usg dzień po podaniu menopuru i tyle bo miałam ladny pęcherzyk a 2 dni później zastrzyk z ovitrelle i następnego dnia inseminacja.
lady_pink lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Obiecuje ze będę informowac was na bieżąco co się dzieje u mnie... i wszystkie do końca roku zobaczymy II kreseczki
Monia85 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dobrze ze wy chociaż wierzycie w II kreseczki u mnie, bo my z mężem podchodzimy do tego sceptycznie..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Kamilka wrote:Hej.
To chyba dobrz że spadło? bo taki był cel?
a nie bierzesz witaminy D? CZy taka niska mimo suplementacji?
Tak, TSH miało spaść. Ma spaść do 1,5 ale korci mnie żeby spróbować na 11.11.15 szykują mi się dobre dni na branie męża na śpiocha Nie wiem czy wytrzymam czekać do stycznia.
Madziulla to ładny metraż, na pewno uda się Wam zapełnić mieszkanko. Szkoda że nie przychodzi nam łatwo rozmażanie. Wszędzie dookoła widzę brzuchy...
Memka cześć i powodzenia w starankach:)
Viowieczka co tam teraz macie w planie? Bierzesz jakieś leki?
Ja biorę jodid 100, wit. d3 2000, acard i folik. Fajnie by było jakbyśmy wszystkie naraz zaskoczyłyKamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Tak, TSH miało spaść. Ma spaść do 1,5 ale korci mnie żeby spróbować na 11.11.15 szykują mi się dobre dni na branie męża na śpiocha Nie wiem czy wytrzymam czekać do stycznia.
Madziulla to ładny metraż, na pewno uda się Wam zapełnić mieszkanko. Szkoda że nie przychodzi nam łatwo rozmażanie. Wszędzie dookoła widzę brzuchy...
Memka cześć i powodzenia w starankach:)
Viowieczka co tam teraz macie w planie? Bierzesz jakieś leki?
Ja biorę jodid 100, wit. d3 2000, acard i folik. Fajnie by było jakbyśmy wszystkie naraz zaskoczyły
Czekanie jest straszne i potwornie się dłuży niestety. Do końca roku staramy się, że tak powiem na spokojnie. Biorę euthyrox, norprolac, siofor500, witaminę d, kwas foliowy 5 mg i inofolic, chyba niczego nie pominęłam. No i mam się zgłosić do pani doktor, żeby zobaczyć jak tam rosną moje pęcherzyki.