LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Tkaczuk pisała prace doktorską z męskiej niepłodności... Więc musi wiedzieć i powinna zwrócić uwagę na florę bakteryjną i te pieprzone leukocyty.
-
Magdziulla wrote:Memka a kiedy powinnaś mieć @?
W poniedziałek niby"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,
a gdzie w Lublinie zrobić najlepiej badanie nasienia? Jakieś podstawowe czy rozszerzone? Jaka jest cena i ile się czeka na wynik?
A i jeszcze: czy trzeba się jakoś umawiać na badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Hewa Mój robił rozszerzone w Ovum coś ok 140zł wyniki tego samego dnia wieczorem były.
Dzięki Kochana za info.
A w ogóle to głowa do góry i myśl pozytywnie. Jak to mówią: co nas nie zabije to nas wzmocni ☺ -
Dzięki dziewczyny za wsparcie przyjmę na klate cokolwiek co los przyniesie;-) najbardziej szkoda mi męża bo codziennie pyta czy jest tam dzidzius pokazując na moj brzuch..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
To straszne ze nie możemy im dac upragnionych dzieci... Ale nadzieja zawsze zostaje"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Mam taka cichą nadzieję... Byłoby tak pięknie bo do ideału brakuje nam tylko dziecka..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
hewa81 wrote:Dziewczynki,
a gdzie w Lublinie zrobić najlepiej badanie nasienia? Jakieś podstawowe czy rozszerzone? Jaka jest cena i ile się czeka na wynik?
A i jeszcze: czy trzeba się jakoś umawiać na badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 06:15
-
nick nieaktualnyHej. Ja już nie wiem. @ dalej nie ma cycki prawie nie bolą, nawet nasikałam na Pinka, oczywiście nic nie widać. Kompletnie nie czuję się okresowo. Może wieczorem dostanę, ale to już trochę późno pozytywny test wyszedł 17dni temu.
Nie wierzę w to, że się udało. Może mnie coś blokuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 07:23
-
Magdziulla wrote:Hej. Ja już nie wiem. @ dalej nie ma cycki prawie nie bolą, nawet nasikałam na Pinka, oczywiście nic nie widać. Kompletnie nie czuję się okresowo. Może wieczorem dostanę, ale to już trochę późno pozytywny test wyszedł 17dni temu.
Nie wierzę w to, że się udało. Może mnie coś blokuje.matylda