Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja na monitoring biegam do Wiktora i jestem mega zadowolona. Bo jest młody? No to rzeczywiście, gówno wie i nie powinien przyjmować pacjentek. No co za durna baba - już jej nie trawie.
    Dr Wiktor jest młody - owszem. Ale przede wszystkim jest dokładny i cierpliwy. Nawet jak poszłam do niego na USG to rzuciłam mu całą teczkę badań i on siedział i to wszystko przeglądał a wcale nie musiał bo w luxmedzie usg to usg a wizyta to wizyta. Na wszystkie pytania mi odpowiada, a dr Tkaczuk wszystko dobrze potrafi wyczytać z jego USG więc musi mieć pojęcie.
    Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki na Zwycięskiej w Luxmedzie więc ma idealny grafik na monitoring.

super z tym że w przyszłym tyg ma tylko na poniedziałek miejsce a potem dopiero 16.11 a mi już trochę za późno będzie

nić pójdę w ty miesiącu do tego Palacza dam mu szanse jak zobaczę znów bzdury w opisie to zmnienię i jego i jego "koleżankę"

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka co to za wynalazek ta kobieta?!

Widzieci jak po postach poznajemy charaktery. Skoro mamy dwa postrzeleńce to ja wyrównam;) ja jestem za to poukładana, aż do bólu. Czasami zazdroszczę osobom takim "tu wpadnę tam wylecę":)

Marleni mnie dołuje brak ciąży a przez to brak możliwości zmiany pracy, która to sytuacja ciągnie się już blisko rok.

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
    W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo hehe :) A co mi tam :D

ma termin na 9.11 ale to będzie dopiero 8dc potem jest 11.11 czyli święto no i na piątek już nie ma :(

idę w 11dc do Palacza i w 13dc bo jak chciałam jeszcze na 8dc zarezerwować to mi krzyczy że można mieć tylko 2 terminy zarezerwowane do jednego lekarza bezsens

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• margaretta Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Cześć :) czyli jesteś już po owu? Byłaś na monitoringu?
    Tak ovu mialam alena monitoringu nie mialam cyklo przerwy bo zabraklo mi sil psychicznych juz

matylda
  • margaretta Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    hej, u nas się powoli otwiera worek ciążowy - więc może wracasz w dobrym momencie :)
    w kupie raźniej :)
    Dzięki bo sama z tym wszystkim jestem i jak pojawila sie kolejna @ to sie podlamalam

matylda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to ja się dostosuję optymizmem. Póki nie mam @ nie powodu zakładać, że się nie udało. Jutro też nie przyjdzie, a niedzielę siuśnę i będą 2 krechy. A co!

hewa81, Wedmoczka lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No dobra to ja się dostosuję optymizmem. Póki nie mam @ nie powodu zakładać, że się nie udało. Jutro też nie przyjdzie, a niedzielę siuśnę i będą 2 krechy. A co!

I tak trzymaj :)
    3mam kciukasy :)

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kogo w Luxmedzie polecacie z dr??? żeby miał sensowne podejście do tematu niepłodności i ustalenia co jest grane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie co, żeby taki obrzydliwy optymizm ze mnie wydobywać;);). Brrr:)
    a taką ładną marudną skorupkę sobie utkałam:)

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Koniec z marudzeniem, kraczeniem i czarnowróżeniem!
    ... i molestowanie męża może przynieść zamierzony rezultat więc się proszę moje damy nie ociągać :)

ooo molestowanie męża lubię to :)))))

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hehehe no to do dzieła Wedmoczka! :)
    Ja już też poprosiłam męża, żeby wpisał sobie w grafik reprodukcję do 17.11 do 24.11 :D:D

no niech ta wredna @ idzie sobie...podejrzewam w przyszłym tygodniu ostro bierzemy się do roboty :)

• Memka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój odrazu wie kiedy mam plodne dni bo staje się ofiarą gwałtów :-P

lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No wiecie co, żeby taki obrzydliwy optymizm ze mnie wydobywać;);). Brrr:)
    a taką ładną marudną skorupkę sobie utkałam:)

Wiesz co, optymizm też nie do końca jest mi znany, ale Lady ma rację:

KONIEC Z MARUDZENIEM, KRACZENIEM I CZARNOWRÓŻENIEM

Głowa do góry, a właściwe nastawienie doprowadzi nas do celu :)

lady_pink lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    ha ha co racja to racja, tylko szeroko otwarte nogi zaprowadzą nas do celu ;D :D :D

Oj TY ...

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczy :)

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczy :)

Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???
    tak 2.11 - dobry plan wchodzę w to :)

hewa81 lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    dr Karwasik-Kajszczarek

dzięki Monia to u niej zaszłaś?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja dziś naginam do prof. Postawskiego (przyjmuje jako ginekolog, endokrynolog i androlog) hehee ale ile w tym prawdy to się dowiem wieczorem :)
    Mam całą teczkę moich badań, USG, kartę informacyjną ze szpitala po badaniach hormonalnych i badania męża. Zobaczymy co profesorek powie ciekawego :)

To 3mam kciuki za dobre wiadomości :)

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
    W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo hehe :) A co mi tam :D

Lady,
    Te 4 terminy wizyt to na samą ocenę ovu??

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ