LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Ja na monitoring biegam do Wiktora i jestem mega zadowolona. Bo jest młody? No to rzeczywiście, gówno wie i nie powinien przyjmować pacjentek. No co za durna baba - już jej nie trawie.
Dr Wiktor jest młody - owszem. Ale przede wszystkim jest dokładny i cierpliwy. Nawet jak poszłam do niego na USG to rzuciłam mu całą teczkę badań i on siedział i to wszystko przeglądał a wcale nie musiał bo w luxmedzie usg to usg a wizyta to wizyta. Na wszystkie pytania mi odpowiada, a dr Tkaczuk wszystko dobrze potrafi wyczytać z jego USG więc musi mieć pojęcie.
Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki na Zwycięskiej w Luxmedzie więc ma idealny grafik na monitoring.
super z tym że w przyszłym tyg ma tylko na poniedziałek miejsce a potem dopiero 16.11 a mi już trochę za późno będzie
nić pójdę w ty miesiącu do tego Palacza dam mu szanse jak zobaczę znów bzdury w opisie to zmnienię i jego i jego "koleżankę"Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyWedmoczka co to za wynalazek ta kobieta?!
Widzieci jak po postach poznajemy charaktery. Skoro mamy dwa postrzeleńce to ja wyrównam;) ja jestem za to poukładana, aż do bólu. Czasami zazdroszczę osobom takim "tu wpadnę tam wylecę"
Marleni mnie dołuje brak ciąży a przez to brak możliwości zmiany pracy, która to sytuacja ciągnie się już blisko rok. -
lady_pink wrote:No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo heheA co mi tam
ma termin na 9.11 ale to będzie dopiero 8dc potem jest 11.11 czyli święto no i na piątek już nie ma
idę w 11dc do Palacza i w 13dc bo jak chciałam jeszcze na 8dc zarezerwować to mi krzyczy że można mieć tylko 2 terminy zarezerwowane do jednego lekarza bezsensPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:No dobra to ja się dostosuję optymizmem. Póki nie mam @ nie powodu zakładać, że się nie udało. Jutro też nie przyjdzie, a niedzielę siuśnę i będą 2 krechy. A co!
I tak trzymaj
3mam kciukasy -
Dziewczyny a kogo w Luxmedzie polecacie z dr??? żeby miał sensowne podejście do tematu niepłodności i ustalenia co jest grane?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Koniec z marudzeniem, kraczeniem i czarnowróżeniem!
... i molestowanie męża może przynieść zamierzony rezultat więc się proszę moje damy nie ociągać
ooo molestowanie męża lubię to))))
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Hehehe no to do dzieła Wedmoczka!
Ja już też poprosiłam męża, żeby wpisał sobie w grafik reprodukcję do 17.11 do 24.11:D
no niech ta wredna @ idzie sobie...podejrzewam w przyszłym tygodniu ostro bierzemy się do robotyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Mój odrazu wie kiedy mam plodne dni bo staje się ofiarą gwałtów
lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Magdziulla wrote:No wiecie co, żeby taki obrzydliwy optymizm ze mnie wydobywać
. Brrr:)
a taką ładną marudną skorupkę sobie utkałam:)
Wiesz co, optymizm też nie do końca jest mi znany, ale Lady ma rację:
KONIEC Z MARUDZENIEM, KRACZENIEM I CZARNOWRÓŻENIEM
Głowa do góry, a właściwe nastawienie doprowadzi nas do celu
lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:ha ha co racja to racja, tylko szeroko otwarte nogi zaprowadzą nas do celu
Oj TY ...lady_pink lubi tę wiadomość
-
No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczy
Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???
hewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Monia85 wrote:dr Karwasik-Kajszczarek
dzięki Monia to u niej zaszłaś?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Ja dziś naginam do prof. Postawskiego (przyjmuje jako ginekolog, endokrynolog i androlog) hehee ale ile w tym prawdy to się dowiem wieczorem
Mam całą teczkę moich badań, USG, kartę informacyjną ze szpitala po badaniach hormonalnych i badania męża. Zobaczymy co profesorek powie ciekawego
To 3mam kciuki za dobre wiadomościlady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo heheA co mi tam
Lady,
Te 4 terminy wizyt to na samą ocenę ovu??lady_pink lubi tę wiadomość