X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja na monitoring biegam do Wiktora i jestem mega zadowolona. Bo jest młody? No to rzeczywiście, gówno wie i nie powinien przyjmować pacjentek. No co za durna baba - już jej nie trawie.
    Dr Wiktor jest młody - owszem. Ale przede wszystkim jest dokładny i cierpliwy. Nawet jak poszłam do niego na USG to rzuciłam mu całą teczkę badań i on siedział i to wszystko przeglądał a wcale nie musiał bo w luxmedzie usg to usg a wizyta to wizyta. Na wszystkie pytania mi odpowiada, a dr Tkaczuk wszystko dobrze potrafi wyczytać z jego USG więc musi mieć pojęcie.
    Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki na Zwycięskiej w Luxmedzie więc ma idealny grafik na monitoring.

super z tym że w przyszłym tyg ma tylko na poniedziałek miejsce a potem dopiero 16.11 a mi już trochę za późno będzie

nić pójdę w ty miesiącu do tego Palacza dam mu szanse jak zobaczę znów bzdury w opisie to zmnienię i jego i jego "koleżankę"

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka co to za wynalazek ta kobieta?!

Widzieci jak po postach poznajemy charaktery. Skoro mamy dwa postrzeleńce to ja wyrównam;) ja jestem za to poukładana, aż do bólu. Czasami zazdroszczę osobom takim "tu wpadnę tam wylecę":)

Marleni mnie dołuje brak ciąży a przez to brak możliwości zmiany pracy, która to sytuacja ciągnie się już blisko rok.

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
    W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo hehe :) A co mi tam :D

ma termin na 9.11 ale to będzie dopiero 8dc potem jest 11.11 czyli święto no i na piątek już nie ma :(

idę w 11dc do Palacza i w 13dc bo jak chciałam jeszcze na 8dc zarezerwować to mi krzyczy że można mieć tylko 2 terminy zarezerwowane do jednego lekarza bezsens

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• margaretta Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Cześć :) czyli jesteś już po owu? Byłaś na monitoringu?
    Tak ovu mialam alena monitoringu nie mialam cyklo przerwy bo zabraklo mi sil psychicznych juz

matylda
  • margaretta Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    hej, u nas się powoli otwiera worek ciążowy - więc może wracasz w dobrym momencie :)
    w kupie raźniej :)
    Dzięki bo sama z tym wszystkim jestem i jak pojawila sie kolejna @ to sie podlamalam

matylda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to ja się dostosuję optymizmem. Póki nie mam @ nie powodu zakładać, że się nie udało. Jutro też nie przyjdzie, a niedzielę siuśnę i będą 2 krechy. A co!

hewa81, Wedmoczka lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No dobra to ja się dostosuję optymizmem. Póki nie mam @ nie powodu zakładać, że się nie udało. Jutro też nie przyjdzie, a niedzielę siuśnę i będą 2 krechy. A co!

I tak trzymaj :)
    3mam kciukasy :)

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kogo w Luxmedzie polecacie z dr??? żeby miał sensowne podejście do tematu niepłodności i ustalenia co jest grane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie co, żeby taki obrzydliwy optymizm ze mnie wydobywać;);). Brrr:)
    a taką ładną marudną skorupkę sobie utkałam:)

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Koniec z marudzeniem, kraczeniem i czarnowróżeniem!
    ... i molestowanie męża może przynieść zamierzony rezultat więc się proszę moje damy nie ociągać :)

ooo molestowanie męża lubię to :)))))

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hehehe no to do dzieła Wedmoczka! :)
    Ja już też poprosiłam męża, żeby wpisał sobie w grafik reprodukcję do 17.11 do 24.11 :D:D

no niech ta wredna @ idzie sobie...podejrzewam w przyszłym tygodniu ostro bierzemy się do roboty :)

• Memka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój odrazu wie kiedy mam plodne dni bo staje się ofiarą gwałtów :-P

lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No wiecie co, żeby taki obrzydliwy optymizm ze mnie wydobywać;);). Brrr:)
    a taką ładną marudną skorupkę sobie utkałam:)

Wiesz co, optymizm też nie do końca jest mi znany, ale Lady ma rację:

KONIEC Z MARUDZENIEM, KRACZENIEM I CZARNOWRÓŻENIEM

Głowa do góry, a właściwe nastawienie doprowadzi nas do celu :)

lady_pink lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    ha ha co racja to racja, tylko szeroko otwarte nogi zaprowadzą nas do celu ;D :D :D

Oj TY ...

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczy :)

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    No pięknie teraz do mnie dzwonili z Luxmedu i odwołali wizyte do Palacza na 12.11 to zapisałam się na 9.11 co prawda 8dc ale pewnie już coś zobaczy :)

Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Cykl Ci się rozpoczął w poniedziałek?? Dobrze liczę?? Bo mi też, więc mam taki plan: skoro razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ..... za 9 m-cy .... Co Ty na to???
    tak 2.11 - dobry plan wchodzę w to :)

hewa81 lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    dr Karwasik-Kajszczarek

dzięki Monia to u niej zaszłaś?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja dziś naginam do prof. Postawskiego (przyjmuje jako ginekolog, endokrynolog i androlog) hehee ale ile w tym prawdy to się dowiem wieczorem :)
    Mam całą teczkę moich badań, USG, kartę informacyjną ze szpitala po badaniach hormonalnych i badania męża. Zobaczymy co profesorek powie ciekawego :)

To 3mam kciuki za dobre wiadomości :)

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    No to się spóźniłaś w takim razie. ja wczoraj na moim koncie w Luxmedzie zarezerwowałam sobie u dr Wiktora 13.11 i 18.11, a dr Tkaczuk 16.11 i 19.11
    W tym cyklu będę świecić pipą na prawo i lewo hehe :) A co mi tam :D

Lady,
    Te 4 terminy wizyt to na samą ocenę ovu??

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ