LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie z tego co wiem może wydłużyć, ale fazę folikularną, lutealna jest stała. Okrutne dla mnie są te ostatnie cykle, robią nadzieję i zabierają. Ostatnio 2 dni przed @ 2 pregnylowe krechy, teraz to, niech już przyjdzie do mnie ta cholera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 07:45
-
Cześć kobitki
miłego dnia dla wszystkich
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualny
-
Część Dziewczynki,
Witam się z Wami w sobotni ranek przy filiżance kawy ☺ i życzę spokojnego dnia ☺
Magdziulla, jakoś tak mam przeczucie że @ nie przyjdzie i będziesz happy - uwierz ze dobrze się to skończy ☺
Dotek, dzięki za info ☺lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:No i przyszła niezawodna Pani @.
To teraz czekam do wizyty u dr Tkaczuk 10 dni jeszcze.
no to ja nie kawkę a jakieś winko może.
Przykro mi Kochana, a jednak moje przeczucie mnie zawiodło. Ale głowa do góry, jeszcze zostaniesz mamą, tak jak każda z nas. Życzę Ci pomyślności w rozpoczętym cyklu. Bo przecież wszystkie zachodzimy jeszcze w tym roku ☺
Marleni, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:Trzymam kciuki za nowy cykl :*
Mi dziś bańka pęka ... wróciłam na chatę ok 2. A niedługo mam gości a chałupę trzeba ogarnąć.
Miłego dnia dziewczęta
Czyżby lekki kacyk?? -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny!
Ja bym teraz po prostu chciała odkryć co jest nie tak i to naprawić. I żeby jakiś lekarz zajął się mną jak należy.
No ja nie nastawiam się na ten rok, może w styczniu.
Marleni ja też muszę sprzątać, ale przyrosłam do fotela.
Hewa szybciutko przerzuc przeczucie na siebie, żeby się nie zmarnowało;)
hewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA czyli tylko 2 można?
a jak pójdę 20.11 na konsultacje to da mi od razu skierowanie na 23.11 na usg? Bo nie wiem czy rezerwować poradnie czy usg od razu.
mi zawsze kobiety robią problem z badaniami, raz tak zrobiłam jak mówisz, że poszłam zrobił usg i dał skierowanie to się tyle nasłuchałam od takiej czarnej wrednej z rejestracji, żeby to był ostatni raz, bo to nieuczciwe itp.
W Zaglu poszłam do dr na konsultacje porobiła badania poszłam potem do rejestracji, a one same za mnie wszystko zrobiły, zadzwoniły zautoryzowały.
W luxmedzie zawsze wielka łaska jak tylko powiem o karcie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady pink to pijesz kawe jak ja tylko że moja bez cukru:) kiedyś słodziłam. Powodzenia w szukaniu działki.
Magdziulla podobno czerwone wino dobre na wzrost endometrium:) i surowy ananas tylko jeść/pić do owulacji.uwielbiam koty i psy. Niestety na koty mam alergie a na psa narazie nie mam warunków:( i mąż niezabardzo lubi ale go kiedyś urobie:)
Wredna ta @Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:52
-
lady_pink wrote:Masz kota? Ja jestem psia mama
Mam śliczną owczarkę niemiecką i jest tak rozpieszczana, że nawet ma swój pokój i swoje łóżko
Chciałabym jeszcze małego kotka, ale moja suka jest zazdrośnicą i nikogo do mnie nie dopuszcza
Ale jak się wybudujemy to na pewno będę miała dużo zwierzątek
Ja też jestem psiara - mam sznuca min. jak na załączonym obrazku, ale o kocie marzy mój Szanowny M. I coś czuję ze chyba za jakiś czas dopnie swego.
Madziulla, a Ty toxo to pewnie robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:53
-
Ja właśnie zbieram się powoli i walimy na warszawe"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. ..