LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady melduje się po zakupach w aptece kupiłam witamine C salfazin i femibion
lady_pink lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:No to obsuwa na usg, poczekam trochę. A w gaciach mam mokro, to musi być owu;)
TY masz w gaciach mokro, a ja jak byłam na monicie to gin mi mówił ze fajny śluz widzi wiec mu powiedziałam, ze płodność się ze mnie wylewa -
Cześć wszystkim po raz drugi Powinni popracować nad wersja mobilna tego forum, kicha jak nie wiem , żeby z pracy sie nie dało pisać to karygodne jest. Myślałam, że mnie uratujecie z opresji, po 5 dniach wolnego jeszcze bardziej nie mogę słuchać gadania w mojej pracy, jak przekupki na targu dziamdziolą- wszystkie po ponad 50 lat i ja jedna 23 .
Z tymi cudami i płodnością męską to nie ma co się przejmować aż tak, mój M wyliczył że nawet przy 4% sprawnych plemników to może być tak naprawde 2 ml plemniczków (wiadomo zależnie od ilości), a przecież nam tylko jeden jest potrzebny
MEMKA a co daje spirulina na nasienie:)?
MAGDZIULA i jak tam usg
-
nick nieaktualnyAleż on młody faktycznie:)!
Wszystko przepięknie;) Pęcherzyk 19 owu powinno być jutro, najpóźniej pojutrze (zawsze mam w 18dc czyli jutro).
Endometrium 12mm. Mówi, że macica piękna:) nic niepokojącego nie dojrzał. Pojutrze idę sprawdzić czy pękło.
Generalnie bardzo się spieszył, więc nie pogadałam, wyszedł z gabinetu szybciej ode mnie. No ale miał obsuwę.hewa81, lady_pink, Dotek, Marleni, Mirabelka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ależ on młody faktycznie:)!
Wszystko przepięknie;) Pęcherzyk 19 owu powinno być jutro, najpóźniej pojutrze (zawsze mam w 18dc czyli jutro).
Endometrium 12mm. Mówi, że macica piękna:) nic niepokojącego nie dojrzał. Pojutrze idę sprawdzić czy pękło.
Generalnie bardzo się spieszył, więc nie pogadałam, wyszedł z gabinetu szybciej ode mnie. No ale miał obsuwę.
No widzisz A panikowalas ze testy nie wychodzą, bo niby jak mają wyjść jak ovu przed Tobą. To teraz trzeba wiadomo co robić - do dzieła, tylko nie zamecz męża niech na jutro trochę siły zatrzyma -
Magdziulla wrote:Ale też się nie napalam, bo już nie raz miałam cykle, że było pięknie i dupa z tego wyszła.
Kochana, ze spokojem trzeba podejść, nie spinaj się, luzik ☺☺☺Marleni lubi tę wiadomość
-
Magdzia, a Endo piękne, zrób sobie jeszcze ten progesteron w 7dpo i będzie git.
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Lady po kieliszku, ważne żeby było ohydne;)
A propos wina, przypomnij mi proszę jakie ostatnio piłaś jak pamietasz. Pisałaś wcześniej, ale za dużo przeszukiwania jest. -
A Dziewuszki,
jaką jest wasza wiedza nt spożywania cytrusów w II fazie? Są jakieś przeciwwskazania? -
nick nieaktualnyhewa81 wrote:A propos wina, przypomnij mi proszę jakie ostatnio piłaś jak pamietasz. Pisałaś wcześniej, ale za dużo przeszukiwania jest.
-
Magdziulla wrote:A proszę bardzo:http://www.bdwino.pl/cata-regia-750ml-reserva-syrah-wino-hiszpanskie-czerwone-wytrawne,id-37865
Ohoho, dzięki ☺☺☺
I nie jest bardzo kwaśne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:13
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty
Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...Magdziulla, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Hejka
Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty
Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...
Hello Elenka, a nawet myślałam ostatnio o Tobie i zastanawiałam się gdzie się podziewasz ☺