X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Memka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady melduje się po zakupach w aptece :-) kupiłam witamine C salfazin i femibion ;-)

lady_pink lubi tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to obsuwa na usg, poczekam trochę. A w gaciach mam mokro, to musi być owu;)

hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No to obsuwa na usg, poczekam trochę. A w gaciach mam mokro, to musi być owu;)

TY masz w gaciach mokro, a ja jak byłam na monicie to gin mi mówił ze fajny śluz widzi wiec mu powiedziałam, ze płodność się ze mnie wylewa :D

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim po raz drugi :) Powinni popracować nad wersja mobilna tego forum, kicha jak nie wiem , żeby z pracy sie nie dało pisać to karygodne jest. Myślałam, że mnie uratujecie z opresji, po 5 dniach wolnego jeszcze bardziej nie mogę słuchać gadania w mojej pracy, jak przekupki na targu dziamdziolą- wszystkie po ponad 50 lat i ja jedna 23 :(.
    Z tymi cudami i płodnością męską to nie ma co się przejmować aż tak, mój M wyliczył że nawet przy 4% sprawnych plemników to może być tak naprawde 2 ml plemniczków (wiadomo zależnie od ilości), a przecież nam tylko jeden jest potrzebny :P

MEMKA a co daje spirulina na nasienie:)?
    MAGDZIULA i jak tam usg :)

961lupjyvic92ect.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ on młody faktycznie:)!
    Wszystko przepięknie;) Pęcherzyk 19 owu powinno być jutro, najpóźniej pojutrze (zawsze mam w 18dc czyli jutro).
    Endometrium 12mm. Mówi, że macica piękna:) nic niepokojącego nie dojrzał. Pojutrze idę sprawdzić czy pękło.
    Generalnie bardzo się spieszył, więc nie pogadałam, wyszedł z gabinetu szybciej ode mnie. No ale miał obsuwę.

hewa81, lady_pink, Dotek, Marleni, Mirabelka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale też się nie napalam, bo już nie raz miałam cykle, że było pięknie i dupa z tego wyszła.

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ależ on młody faktycznie:)!
    Wszystko przepięknie;) Pęcherzyk 19 owu powinno być jutro, najpóźniej pojutrze (zawsze mam w 18dc czyli jutro).
    Endometrium 12mm. Mówi, że macica piękna:) nic niepokojącego nie dojrzał. Pojutrze idę sprawdzić czy pękło.
    Generalnie bardzo się spieszył, więc nie pogadałam, wyszedł z gabinetu szybciej ode mnie. No ale miał obsuwę.

No widzisz A panikowalas ze testy nie wychodzą, bo niby jak mają wyjść jak ovu przed Tobą. To teraz trzeba wiadomo co robić - do dzieła, tylko nie zamecz męża niech na jutro trochę siły zatrzyma :D :D :D

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ale też się nie napalam, bo już nie raz miałam cykle, że było pięknie i dupa z tego wyszła.

Kochana, ze spokojem trzeba podejść, nie spinaj się, luzik ☺☺☺

Marleni lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, a Endo piękne, zrób sobie jeszcze ten progesteron w 7dpo i będzie git.

Marleni lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja trzymam kciuki żebyście trafili :D

Ja już sie pogubiłam z tymi wielkościami pęcherzyka, ile mm najlepiej do ovu?

961lupjyvic92ect.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam mówi, że da bez problemu, ale w końcu wyszedł szybko do jakieś dziewczyny chyba na usg ciąży i nie dał. No ale tym razem nie odpuszczę w recepcji skoro powiedział, że da to musi dać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady po kieliszku, ważne żeby było ohydne;);)

lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na usg, najwyżej wcześniej do niego zapukam i się przypomnę.

lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Lady po kieliszku, ważne żeby było ohydne;);)

A propos wina, przypomnij mi proszę jakie ostatnio piłaś jak pamietasz. Pisałaś wcześniej, ale za dużo przeszukiwania jest.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Dziewuszki,
    jaką jest wasza wiedza nt spożywania cytrusów w II fazie? Są jakieś przeciwwskazania?

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    A propos wina, przypomnij mi proszę jakie ostatnio piłaś jak pamietasz. Pisałaś wcześniej, ale za dużo przeszukiwania jest.
    A proszę bardzo:http://www.bdwino.pl/cata-regia-750ml-reserva-syrah-wino-hiszpanskie-czerwone-wytrawne,id-37865

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A proszę bardzo:http://www.bdwino.pl/cata-regia-750ml-reserva-syrah-wino-hiszpanskie-czerwone-wytrawne,id-37865

Ohoho, dzięki ☺☺☺
    I nie jest bardzo kwaśne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:13

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Ohoho, dzięki ☺☺☺
    I nie jest bardzo kwaśne?
    Moim zdaniem nie. Nie jestem smakoszem, na pewno mocno wytrawne, ale ze wszystkich, które piłam to najbardziej mi szło.

hewa81 lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty :P

Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...:(

Magdziulla, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Hejka :)

Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty :P

Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...:(

Hello Elenka, a nawet myślałam ostatnio o Tobie i zastanawiałam się gdzie się podziewasz ☺

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ