LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Hejka
Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty
Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...hewa81, Wedmoczka, viowieczka lubią tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Hello Elenka, a nawet myślałam ostatnio o Tobie i zastanawiałam się gdzie się podziewasz ☺
w sobotę byliśmy w stolicy na dnach alergii na stadionie ...mieliśmy nie jechać ale wygrałam podwójną wejściówkę no to szkoda jej było więc pojechaliśmy...miałam okazję brać udział w takich warsztatach kulinarnych i gotować w garnkach za 4500 nigdy pewnie takich nie będę miała ale super sprawa bigos w 15 min...hewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
słuchajcie a jak cykl jest bez owu a cycki bolą to o czym to świadczy???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:26
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Elenka,
No mnie też nie byłoby na takie stać, ale na szczęście ja mało gotuję, mamy z M. taki podział: on gotuję,a ja zmywam i to mi pasuje, bo ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy trąba. -
hewa81 wrote:Elenka,
No mnie też nie byłoby na takie stać, ale na szczęście ja mało gotuję, mamy z M. taki podział: on gotuję,a ja zmywam i to mi pasuje, bo ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy trąba.
u nas super małżeństwo bo i ja i małżonek lubimy gotowanie on robi zupy i parę innych rzeczy a ja ciasta, chleb na zakwasie, męska,kurczaki ryby..a ze zmywaniem jest tak że jak ja robię to on zmywa a jak on to ja - uzupełniamy sięhewa81 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:u nas super małżeństwo bo i ja i małżonek lubimy gotowanie on robi zupy i parę innych rzeczy a ja ciasta, chleb na zakwasie, męska,kurczaki ryby..a ze zmywaniem jest tak że jak ja robię to on zmywa a jak on to ja - uzupełniamy się
Super, ja niestety nie lubię gotować, jakoś nie czuję weny, ale oczywiście jak trzeba to ja też gotuje i piekę, nie to ze nie umiem, po prostu moje Słońce mnie wyręcza ☺Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kawola wrote:ja polecam półwytrawne wino "cote" dobre a tanie
Też piłam dotychczas polwytrawne, ale wytrawne ponoć lepsze na endo. Ale spróbuję, spróbuję, czemu nie, dzięki ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:47
-
Magdziulla wrote:Mój Mężu nie gotuje niestety, tzn. kilka dań potrafi tzn. jakieś 3 ale ja lubię gotować, a on zmywa - nienawidzę zmywać. A poza tym to jest najlepszy:)
A widzisz, to u mnie jest odwrotnie - to ja zmywam -
Wedmoczka wrote:słuchajcie a jak cykl jest bez owu a cycki bolą to o czym to świadczy???
Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyną. Niby jak cyce bolą to może być wysoki poziom progesteronu, ale to jest wykluczone przy cyklach bezowulacyjnych. A może jednak była ovu, czy nie ..... ? -
nick nieaktualny
-
a bo ja wiem...Wiktor w tydzień temu mówił że raczej bez w tym cyklu no chyba że az tak sie spóźniła wczoraj miałam jakiś taki dziwny ból jajników...uuu to sobie poczekam na @ w tym cykluPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
kawola wrote:A może wysoka prolaktyna z tymi bolącymi piersiami, ja tak raz miałam
Chociaż nie wiem czy to nie bardziej sutki..
Jeśli przy prolaktynie tak może być, to może faktycznie to to, a przy wysokiej prolaktynie to zaburzenia cyklu są w tym cykle bezowulacyjne, wiec Elenko może zrób sobie prolaktynie, chyba ze wiesz jaką u Ciebie jest. -
ostatnio robiłam 1.10 w 23dc i miałam 9,57 ng/mol przy normach od 2,8 do 29,2...
hewa81 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:W królu kazimierzu wypoczęłam mega ale tak się rozleniwiłam że teraz cały czas śpiąca jestem
Wiem coś o tym, najgorzej wrócić do rzeczywistości, ale takie wybyczenie się jest potrzebne, szczególnie dla nas staraczek, tak zresetować się i mieć wszystko w dupie. Tyko szybciutko zleciało, co? -
Wedmoczka wrote:ostatnio robiłam 1.10 w 23dc i miałam 9,57 ng/mol przy normach od 2,8 do 29,2...
Eee, to raczej nie to, wynik super.
Także może jednak ta ovu była.
A przy cyklach owulacyjnych bolały Cię cyce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:04