X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Hejka :)

Magdziulla dobry pęcherzyk i super endo nic tylko brać się do roboty :P

Mało pisze ostatnio bo zaganiana byłam no i brak weny twórczej...:(
    No pewnie czekam na męża i biorę w obroty:)

hewa81, Wedmoczka, viowieczka lubią tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Hello Elenka, a nawet myślałam ostatnio o Tobie i zastanawiałam się gdzie się podziewasz ☺

w sobotę byliśmy w stolicy na dnach alergii na stadionie ...mieliśmy nie jechać ale wygrałam podwójną wejściówkę no to szkoda jej było więc pojechaliśmy...miałam okazję brać udział w takich warsztatach kulinarnych i gotować w garnkach za 4500 :) nigdy pewnie takich nie będę miała ale super sprawa bigos w 15 min...:)

hewa81 lubi tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie a jak cykl jest bez owu a cycki bolą to o czym to świadczy???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:26

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elenka,
    No mnie też nie byłoby na takie stać, ale na szczęście ja mało gotuję, mamy z M. taki podział: on gotuję,a ja zmywam i to mi pasuje, bo ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy trąba.

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Elenka,
    No mnie też nie byłoby na takie stać, ale na szczęście ja mało gotuję, mamy z M. taki podział: on gotuję,a ja zmywam i to mi pasuje, bo ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy trąba.

u nas super małżeństwo bo i ja i małżonek lubimy gotowanie on robi zupy i parę innych rzeczy a ja ciasta, chleb na zakwasie, męska,kurczaki ryby..a ze zmywaniem jest tak że jak ja robię to on zmywa a jak on to ja - uzupełniamy się :)

hewa81 lubi tę wiadomość

• kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Ohoho, dzięki ☺☺☺
    I nie jest bardzo kwaśne?
    ja polecam półwytrawne wino "cote" dobre a tanie :)

viowieczka, Dotek lubią tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    u nas super małżeństwo bo i ja i małżonek lubimy gotowanie on robi zupy i parę innych rzeczy a ja ciasta, chleb na zakwasie, męska,kurczaki ryby..a ze zmywaniem jest tak że jak ja robię to on zmywa a jak on to ja - uzupełniamy się :)

Super, ja niestety nie lubię gotować, jakoś nie czuję weny, ale oczywiście jak trzeba to ja też gotuje i piekę, nie to ze nie umiem, po prostu moje Słońce mnie wyręcza ☺

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mężu nie gotuje niestety, tzn. kilka dań potrafi tzn. jakieś 3 :) ale ja lubię gotować, a on zmywa - nienawidzę zmywać. A poza tym to jest najlepszy:):)

hewa81, Wedmoczka, viowieczka lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    ja polecam półwytrawne wino "cote" dobre a tanie :)

Też piłam dotychczas polwytrawne, ale wytrawne ponoć lepsze na endo. Ale spróbuję, spróbuję, czemu nie, dzięki ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:47

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mój Mężu nie gotuje niestety, tzn. kilka dań potrafi tzn. jakieś 3 :) ale ja lubię gotować, a on zmywa - nienawidzę zmywać. A poza tym to jest najlepszy:):)

A widzisz, to u mnie jest odwrotnie - to ja zmywam

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    słuchajcie a jak cykl jest bez owu a cycki bolą to o czym to świadczy???

Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyną. Niby jak cyce bolą to może być wysoki poziom progesteronu, ale to jest wykluczone przy cyklach bezowulacyjnych. A może jednak była ovu, czy nie ..... ?

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka nie chcę jakoś nakręcać, ale na innym wątku była dziewczyna, z której bezowulacyjnego cyklu wyswyszło dziecko. Może błąd lekarza, może nie, ale tak było:)

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo ja wiem...Wiktor w tydzień temu mówił że raczej bez w tym cyklu no chyba że az tak sie spóźniła wczoraj miałam jakiś taki dziwny ból jajników...uuu to sobie poczekam na @ w tym cyklu

• kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może wysoka prolaktyna z tymi bolącymi piersiami, ja tak raz miałam :)
    Chociaż nie wiem czy to nie bardziej sutki..

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady pink gdzie wy byliście w tym spa :)?

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    A może wysoka prolaktyna z tymi bolącymi piersiami, ja tak raz miałam :)
    Chociaż nie wiem czy to nie bardziej sutki..

Jeśli przy prolaktynie tak może być, to może faktycznie to to, a przy wysokiej prolaktynie to zaburzenia cyklu są w tym cykle bezowulacyjne, wiec Elenko może zrób sobie prolaktynie, chyba ze wiesz jaką u Ciebie jest.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio robiłam 1.10 w 23dc i miałam 9,57 ng/mol przy normach od 2,8 do 29,2...

hewa81 lubi tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    W królu kazimierzu :) wypoczęłam mega ale tak się rozleniwiłam że teraz cały czas śpiąca jestem :)

Wiem coś o tym, najgorzej wrócić do rzeczywistości, ale takie wybyczenie się jest potrzebne, szczególnie dla nas staraczek, tak zresetować się i mieć wszystko w dupie. Tyko szybciutko zleciało, co?

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    ostatnio robiłam 1.10 w 23dc i miałam 9,57 ng/mol przy normach od 2,8 do 29,2...
    No wiesz to w poprzednim cyklu :P ja bym zrobiła znowu hormonki

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:

Eee, to raczej nie to, wynik super.
    Także może jednak ta ovu była.
    A przy cyklach owulacyjnych bolały Cię cyce?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:04

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ