LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba powinnam sobie wstawić buraka w avatar
Cześć dziewczynki.
Lady dzięki za przypomnienie
Jak wiecie jestem po usg. Serducho pięknie bije (ale uczucie hihi), kolos ma 7,3 mm i jest o 1 dzień mniejszy niż wykazuje OM (to by się zgadzało idealnie). Serducho bije 130 razy na minutę.
Za tydzien powtórka usg, żeby sprawdzić czy przypadkiem nie ma tweensa. Mam nadzieję, że jednak nie ma
Także oficjalnie przesyłam wirusiska ciążowe A psikhewa81, Memka, Wedmoczka, Wedmoczka, lady_pink, Monia85, viowieczka lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Chyba powinnam sobie wstawić buraka w avatar
Cześć dziewczynki.
Jak wiecie jestem po usg. Serducho pięknie bije (ale uczucie hihi), kolos ma 7,3 mm i jest o 1 dzień mniejszy niż wykazuje OM (to by się zgadzało idealnie). Serducho bije 130 razy na minutę.
Za tydzien powtórka usg, żeby sprawdzić czy przypadkiem nie ma tweensa. Mam nadzieję, że jednak nie ma
Także oficjalnie przesyłam wirusiska ciążowe A psik
Bardzo dobre wiadomości Mona
Życzę Wam zdrówka, rośnijcie pięknie
A kolos to faktycznie z niej/niego
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 13:07
-
Mona_M wrote:Chyba powinnam sobie wstawić buraka w avatar
Cześć dziewczynki.
Także oficjalnie przesyłam wirusiska ciążowe A psik
super wieści
spokojnej i nudnej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 13:23
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Ja mam już wyniki badań:
* progesteron 36.28
* prolaktyna 7.68
* estradiol 149.27
Wyniki super
Także już nie ma się co kućlady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:A ten estradiol nie pisałaś wcześniej że powinien mieć ok.180?
Dziwnie z tą prolaktyną - nie biorę juz od 3 miesięcy nic na zbicie a jest taka niska (wcześniej była ponad normę czyli miałam kolo 30)
Tak pisałam, że najlepiej jak jest 150-180 to wtedy jest dobra praca ciałka żółtego. Ja miałam 120 także nie wyrobiłam tej normy, ale czytałam też że jak jest powyżej 100 to jest ok, także już sama nie wiem. -
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Dr Tkaczuk mi odpisała że wyniki są ok a estriadolem się nie przejmować bo też jest ok
No i gutlady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:O no to rzeczywiście zaszalałaś z progesteronem ale luteinę bierzesz? Jaka dawkę? Tobie pewnie fasolka tak produkuje
No fasolka fasolka ale na fasolke to i tak za dużo. Dlatego mam podejrzenie 2 fasolek.hewa81, Monia85, lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:No właśnie nie biorę nic.
No fasolka fasolka ale na fasolke to i tak za dużo. Dlatego mam podejrzenie 2 fasolek.
A to Ci może być niespodzianka -
nick nieaktualnylady_pink wrote:A miałaś jeden pęcherzyk czy dwa?
Ale teraz doktorek nie umiał mi powiedzieć czy to drugi dzidziuś jest obok czy tylko pęcherzyk żółtkowy. Dlatego idę za tydzień.
Marleni tyle że ja nie mieszczę się w żadnej normie, chyba ze dla 3 trymestruMarleni, hewa81 lubią tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Ja wkraczam w najgorszy okres - został tydzień czekania
A Tobie Ewcia raptem dwa dni?
I tak dziwne, że nie mam jeszcze co miesięcznych objawów ciążowych (oprócz tego rannego wstawania hehe), nawet w cycach nie czuje różnicy
Dziś ostatni dzień lutki więc jutro się skuszę i nasikam na patyka, jak Ty to mówisz hehehe, a co ...
Mnie cyce bolą odkąd biorę wspomagacze w II fazie, więc nie biorę tego za objaw.
Ale odkąd się staram, tak 2-3 dni po ovu czuję dziwne rzeczy w podbrzuszu (gniecenie, ciągnięcie) i teraz też tak mam.
-
hewa81 wrote:Dziś ostatni dzień lutki więc jutro się skuszę i nasikam na patyka, jak Ty to mówisz hehehe, a co ...
Mnie cyce bolą odkąd biorę wspomagacze w II fazie, więc nie biorę tego za objaw.
Ale odkąd się staram, tak 2-3 dni po ovu czuję dziwne rzeczy w podbrzuszu (gniecenie, ciągnięcie) i teraz też tak mam.
Też właśnie jakąś godzinę temu zaczęłam odczuwać ciągnieciehewa81 lubi tę wiadomość
-
Lady a ten progesteron wygląda jak na I trymestr
trzymam kciukihewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Hehe no łapie się w normie ale to luteina tak działa a nie fasolka
eee tam miałaś zajść w listopadzie przecieżPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Znowu nasmarowałyście i jak wrócę będę musiała nadrabiać. Gdzie Wy pracujecie, że tak możecie?!
Ja czekam właśnie, żeby sprawdzić czy pękłam:)
trzymam kciukiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Magdziulla wrote:Znowu nasmarowałyście i jak wrócę będę musiała nadrabiać. Gdzie Wy pracujecie, że tak możecie?!
Ja czekam właśnie, żeby sprawdzić czy pękłam:)
To powodzenia w pękaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:47
-
nick nieaktualnyNosz cholera:/ 21 mm nie pękł. Dr mówi, że jest jakiś "obrys" jakoś inaczej to nazwał, który świadczy o tym, że albo pęknie albo przerodzi się w coś tam torbielowatego co będzie znaczyło, że owulacji nie było:/
Nawet optymistyczna wersja jest zła, bo ostatni seks był niedzielę, a męża nie mam teraz:/
Ładnie z dr strony, bo powiedział, że przyjdzie w pt wcześniej, żeby mnie wcisnąć i to sprawdzić. -
nick nieaktualny