LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
Lajduś, ja polubiłam TYLKO I WYŁĄCZNIE cyt. "Witam :* :*", reszty nie wrrr ...
Ale Kochana to dopiero 9dpo, także daj jeszcze szansę sikańcowi, albo w poniedziałek idź na betę, a poza tym pisałaś, że testy stare, więc się przeterminowały to jak Ty chciałaś zobaczyć te 2 krechy, an jak ?? Jestem z Tobą
i z Tobą MARLENUŚ teżMarleni, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Mi mój doktorek też kazał brać lutkę 12 dni. A ja mam podjęzykową więc nie mam problemów z potopami, ale z kolei słyszałam, że ta dowcipna jest lepsza
-
lady_pink wrote:Aj no ja wiem, że na test ciążowy pozytywny od fasolinki jest dużo za wcześnie, ale chciałam chociaż zobaczyć II krechy od pregnylu a tu dupa i nie wiem czy już go nie mam w sobie czy testy lipne?
Mówię Ci że testy lipne, poczekaj spokojnie, bo wiesz: Tylko spokój na uratuje hehehehMarleni, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:(nie) Dzięki EwuS
Ja kto wszystko pojebane, to jak się zachodzi w ciążę ot tak o? bo może coś źle robimy, może coś przeoczyłyśmy w piździurek... jak to możliwe że tyle bab zachodzi po prostu.
Chce to ma...
Ja się stresuje, już chce żeby było po, mam przygotowaną muzyczkę, ciekawa jestem jego podejścia i całej otoczki
Marleni TY się stresujesz, TY ?? Jesteśmy z Tobą Kochanaviowieczka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Nie dziwie się, że masz stresa. Ja tą całą ciąże i starania czasem tak przeżywam, że jak nie chlupne paru głębszych to nie usne... Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze
Jak one to robią to nie mam pojęcia - napije się za bardzo, rozłoży nogi w śmierdzącym i obszczanym kiblu, dorwie jakiegoś lamusa na raz i już - ciąża gotowa
Ja jakoś ostatnio w pracy usłyszałam, że nie mogę zajść w ciążę bo się za dobrze prowadzę -
lady_pink wrote:A przepraszam bardzo, ale po ch*j ktoś komentuje czy możesz zajść czy nie i rozmyśla z jakiego powodu? Oszzzz jak mnie to denerwuje! Niech się ludzie zajmą swoimi sprawami a nie do cudzego łózka chcą wskoczyć i za materac robić!
To było w żartach, w dniu w którym przyszłam do pracy na kacu a bardzo rzadko mi się to zdarza), osoba która to mówiła nie miała złych intencji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:34
-
hewa81 wrote:VIOWIECZKA, a jak u Ciebie?? Testujesz w weekend??
Termin @ mam na poniedziałek i wtedy zatestuję, choć najchętniej to bym nie testowała, a jeśli już to dopiero we wtorek -
lady_pink wrote:No to chyba że tak
Ale mnie osobiście nawet takie żarty denerwują... Też nieraz słyszałam "niby żarcik luźny", żebym się lepiej brała za męża, że może źle nogi rokładam. Na szczęście umiem robić dobrą minę do złej gry i nie hamuje się z odgryzieniem komuś też takiego "luźnego żarciku"
U mnie w pracy bardzo rzadko, a w zasadzie w ogóle nie żartują na ten temat, to był odosobniony przypadek. Jak poroniłam to wszyscy bardzo mnie wspierali i tak jest do tej pory. -
Witam moje promyczki
Mamy piękny słoneczny piątek Lady ja też nigdy nie wysikalam II kresek po pregnylu także nie jesteś samahewa81 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
lady_pink wrote:O no to czyli nie jetem odosobnionym przypadkiem Teraz żałuje, że dopiero dziś sikałam, bo wcześniej może bym je zobaczyła i miała pewność że testy są ok
No widzisz, po pregnylu za późno, na hcg jeszcze za wcześnie, także czekaj spokojnielady_pink lubi tę wiadomość
-
viowieczka wrote:Termin @ mam na poniedziałek i wtedy zatestuję, choć najchętniej to bym nie testowała, a jeśli już to dopiero we wtorek
A pamiętam, że chyba mam lekarza w poniedziałek, więc może zrób w poniedziałek.viowieczka lubi tę wiadomość
-
Jedynie to owulacyjne mi wychodziły z II krechami grubymi jak diabli
lady_pink lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
hewa81 wrote:A pamiętam, że chyba mam lekarza w poniedziałek, więc może zrób w poniedziałek.
No właśnie dlatego, że mam lekarza zrobię w poniedziałek, ale tylko sikańca, na betę nie pójdę, bo i tak wyniku nie będę miała przed wizytąhewa81 lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:A to gdzie chodzicie na bete że tyle musiscie czekać? Ja robie w luxmedzie koło 9 i już na 13 mam wyniki
Ja też ostatnio robiłam w luxmedzie, tylko że o 13 to ja już będę po wizycie -
Marleni wrote:no właśnie jakoś mnie naszło, bo taka kumulacja pieprzona
gdyby to był jeszcze inny lekarz, a nie ten... ja wiem że to nudne jak na niego narzekam, ale serio aż mnie skręca jak sobie myślę o rozebraniu się przed nim ...
A to ja już kumam, Ty się tak stresujesz na myśl o dr Stosunku heheh.
A tak na poważnie, Kotuś wszystko będzie ok, zaciśnij zęby, bo przecież to dla dobra sprawy Jest parszywym dupkiem, trudno, i tacy niestety bywają
A że tak się wszystko złożyło na raz, to niestety siła wyższa.
Także głowa do góry, cyce do przodu i heja. I pamiętaj jesteśmy z Tobą -
viowieczka wrote:Tak jest raz i koniec!!
Ewa a jak tam u Ciebie sytuacja wygląda?
U mnie jeszcze na razie cisza .....
Ale cyce właściwie już nie bolą, temp. spadła, no i jak sobie przypomnę poprzednie cykle to @ pojawiała się tak ok 12, także się pewnie gdzieś tam czai .... -
Marleni jesteśmy z Tobą :-* dasz radę to tylko chwila a pomysl o 9 miesiacach ciąży i Twoim bobasku
hewa81, Monia85 lubią tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Czekamy na Ciebie Skarbie. ..