LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka ty mialas hsg robione dobrze pamietam?"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Pytam bo mnie czeka też szpital tylko ze laparoskopia i tak myślę jak ja się będę czula i ile zwolnienia dostane"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Marleni wrote:I pewnie nie widziała ale ja swój obywatelski obowiązek spełniłam i się podzieliłam kawałkiem gitry
I kawałkiem siebie ☺ -
Ale czuję się wyjątkowo ze widziałam gittarre, ale mnie zaszczyt kopnął heheh, w odpowiednim momencie zajrzałam ☺
Marleni lubi tę wiadomość
-
Memka tak miałam hsg,ale kolezanka obok miala lparoskopie i bryka jak koza;) jeszcze nie wie kiedy wyjdzie ale obstawiamy ze jutro;) mowi ze nic ja nie boli. Leżała po zbiegu na sali pooperacyjnej ze 3 h pod kroplowka znieczulajacą i wrocila juz do nas,a tetaz wciaga siatkę kanapek;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:25
-
lady_pink wrote:Glikemia na czczo 96 (przy normie do 105)
Glikemia po 2h 73 (przy normie do 140)
Insuliną 13.4 (norm nie podano)
Insulina po 2h 20.2 mU/L (norm nie podano)
DHEA-S mam 368 przy normie od 98.8 do 340 ale nie wiem co to znaczy. Wiecie może?
Też mam to podwyższone, tylko że ja jakoś dwukrotnie, czyli u mnie wynosi ponad 600, to jest hormon wydzielany przez jajniki i nadnercza. Podwyższony jeśli dobrze pamiętam może świadczyć o pcos jeśli chodzi o jajniki, a w przypadku nadnerczy nie pamiętam. U mnie jak się okazało, że jajniki są ok, to wysłano na mnie na tk jamy brzusznej, która też wyszła ok. A androstedion masz ok? Ja te dwa hormony miałam robione już kilka lat temu, ponieważ mam problem z nadmiernym owłosieniem i próbowałam znaleźć przyczynę, a skończyło się mniej więcej na tym, że ten typ tak po prostu ma.lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:I wiecie co? Wiecie? Super jesteście przyjaciółki!!
Pisałam Wam o wynikach insuliny i gglukozy i o DHEA-S a Wy co? Nic
Pousuwam Was wszystkie w cholere
Patrz wyżej , a co do insuliny to norma chyba do 25Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:42
lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Właśnie się gapłam
Więc usunę wszystkie oprócz Ciebie
Ja protestuje, mnie też nie usuwaj, bo ja się nie znam na tych badaniach i wynikach - mam nadzieję ze rozpatrzysz moja apelacje pozytywnie hehelady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Viowieczka przy policystycznych stosunek LH do FSH jest ok. 2, a u mnie nawet do 1 mu baaardzo daleko
No to dobrze, podwyższony poziom dhea-s może ale nie musi świadczyć o pcos, u mnie lekarze nie wykryli dlaczego mam go aż tyle ponad normęlady_pink lubi tę wiadomość
-
no pięknie mnie cały dzień ni ma a tu już groźby usuwania z przyjaciółek...Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:My mamy dwustanowiskowy - ale mamy dwa duże auta - i się nie zmieszczą łącznie ... ale to nie problem, z 5 min przed wyjściem właczam silniczek i wchodzę do nagrzanego odskorbanego auta mam nadzieje że nie ma tu żadnych zielonych bab, które zaraz mi wykład dadzą o środowisku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:09
lady_pink, Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
-