LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczki,
ale ten cały niepokalanek to łykać przez cały cykl czy tylko po ovu, jak mi chodzi tylko o progesteron, bo pozostałe hormony mam ok. I czy bierze się go niezależnie od luteiny?? No i ile tego czegoś łykać dziennie?? -
Marleni wrote:Ja mam cholernie dobra pamięć ... ale to przez to że od małego gram na instumentach a to pobudza podobno komórki - serio - nawet są badania nt temat.
Też o tym słyszałam, dlatego moje dziecię też będzie grać na instrumentach, jeszcze nie wiem jakich, może na saksofonie, bo to takie niespełnione marzenie mojego M
Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Cyclodynon 1 x 1
Castagnus : 1 x1 jeżeli ważysz do 65 kg , a jeśli powyżej to 2x1
i cały cykl.
I odpowiadając na pytanie Lejdi - tak Cyclodynon to niepokalanek.
ja mam jescze swansona, ale tam jest końska dawka, więc narazie odpuszczam
To łącznie cyclodynon i castagnus ?? a ten castagnus to co to i też na hormony??
Sory że tak wypytuje, ale w końcu trzeba poważnie podejść do sprawy -
Marlenuś, jeszcze jedno, obiecuję, że już dam Ci spokój
A ten cyclodynon to max jak długo można brać?? Czy jakieś przerwy robić?? -
Dziewczyny trzeba być w czyms specjalista nieważne czy to gotowanie czy granie na nerwach czy coś innego
hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualnyA zawsze chciałam na skrzypach i zmuszę moją córkę do tego, bedzie realizowała moje niespelnione marzenia;)
Lady słyszałam, że testy owu potrafią wcześniej wykryć ciąże, ale jeśli miałaś Pregnyl to zdecydowanie odradzam.Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny opanujcie się z wpisami, bo nie nadążam . W pracy niestety tylko tak gdzieś do 9-10 mogę rzucić okiem co piszecie. Lady spojrzałam na swoje wyniki i oprócz glukozy mam też insulinę i insulinę po 2 godzinach, więc krzywa cukrowa i krzywa insulinowa to dwie różne rzeczy.
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny żyje! ale umieraz z głodu podążając za radami Lady, zbunkrowalysmy z dziewczyni niezły arsenał zapasów i teraz sie dozywiamy;) odlot byl fajny,nawet snilo mo się ze mieszkanie dwupoziomowe kupilam:-D tylko niech mi jeszcze powiedza jki wynik badanie o moge leciec do domu;)
Memka, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Kawola a wyobraź sobie co by bylo jakbyśmy połączyły siły i wiedze w jedną najlepszy specjalistyczny gabinet w województwie lubelskim
hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Mirabelka jak dobrze ze już po wszystkim i dobrze się czujesz"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
No ba robimy. Lady coś wspominala o sprzęcie do usg a reszta specjalisci wysokiej klasy"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
nick nieaktualny
-
Hello popołudniowa porą ☺
MIRABELKA, fajnie ze jesteś już po wszystkim ☺
VIOWIECZKA, cenne info z tą krzywą cukrową i insulinowa, sama się nad tym zastanawiałam ☺
A do takiego gabinetu z takimi fajowymi i wyspecjalizowanymi babeczkami to przyjezdzalabym nawet te 80 km bez wahania.viowieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Było dużo więcej strachu niż to warte;) przeglodzili nas od wczoraj,a dzisiaj rano welflon,strzykawa z antybiotykiem jak u konia i na sale. A tam to już doslownie 2 min i spalam;) cos bredziłam po wybudzeniu do tych Pań o domu i łóżku i teraz sie śmieją ze mnie:-P po owrocie z sali zero bólu, dostałam kroplowke i dopiero jak zeszla to mnie okresowo brzuch bolał, ale szybko przeszło teraz czekam na obchód i zobaczymy jaki wynik;)
hewa81, lady_pink, Memka lubią tę wiadomość