LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczki,
ale ten cały niepokalanek to łykać przez cały cykl czy tylko po ovu, jak mi chodzi tylko o progesteron, bo pozostałe hormony mam ok. I czy bierze się go niezależnie od luteiny?? No i ile tego czegoś łykać dziennie?? -
Marleni wrote:Ja mam cholernie dobra pamięć ... ale to przez to że od małego gram na instumentach a to pobudza podobno komórki - serio - nawet są badania nt temat.

Też o tym słyszałam, dlatego moje dziecię też będzie grać na instrumentach, jeszcze nie wiem jakich, może na saksofonie, bo to takie niespełnione marzenie mojego M
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Cyclodynon 1 x 1
Castagnus : 1 x1 jeżeli ważysz do 65 kg , a jeśli powyżej to 2x1
i cały cykl.
I odpowiadając na pytanie Lejdi - tak Cyclodynon to niepokalanek.
ja mam jescze swansona, ale tam jest końska dawka, więc narazie odpuszczam
To łącznie cyclodynon i castagnus ?? a ten castagnus to co to i też na hormony??
Sory że tak wypytuje, ale w końcu trzeba poważnie podejść do sprawy -
Marlenuś, jeszcze jedno, obiecuję, że już dam Ci spokój

A ten cyclodynon to max jak długo można brać?? Czy jakieś przerwy robić?? -
Dziewczyny trzeba być w czyms specjalista nieważne czy to gotowanie czy granie na nerwach czy coś innego
hewa81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualnyA zawsze chciałam na skrzypach i zmuszę moją córkę do tego, bedzie realizowała moje niespelnione marzenia;)

Lady słyszałam, że testy owu potrafią wcześniej wykryć ciąże, ale jeśli miałaś Pregnyl to zdecydowanie odradzam.
nick nieaktualny, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny opanujcie się z wpisami, bo nie nadążam
. W pracy niestety tylko tak gdzieś do 9-10 mogę rzucić okiem co piszecie. Lady spojrzałam na swoje wyniki i oprócz glukozy mam też insulinę i insulinę po 2 godzinach, więc krzywa cukrowa i krzywa insulinowa to dwie różne rzeczy.
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny żyje!
ale umieraz z głodu
podążając za radami Lady, zbunkrowalysmy z dziewczyni niezły arsenał zapasów i teraz sie dozywiamy;) odlot byl fajny,nawet snilo mo się ze mieszkanie dwupoziomowe kupilam:-D tylko niech mi jeszcze powiedza jki wynik badanie o moge leciec do domu;)
Memka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kawola a wyobraź sobie co by bylo jakbyśmy połączyły siły i wiedze w jedną
najlepszy specjalistyczny gabinet w województwie lubelskim
hewa81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Mirabelka jak dobrze ze już po wszystkim i dobrze się czujesz
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
No ba robimy. Lady coś wspominala o sprzęcie do usg a reszta specjalisci wysokiej klasy
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
nick nieaktualny
-
Hello popołudniowa porą ☺
MIRABELKA, fajnie ze jesteś już po wszystkim ☺
VIOWIECZKA, cenne info z tą krzywą cukrową i insulinowa, sama się nad tym zastanawiałam ☺
A do takiego gabinetu z takimi fajowymi i wyspecjalizowanymi babeczkami to przyjezdzalabym nawet te 80 km bez wahania.
viowieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Było dużo więcej strachu niż to warte;) przeglodzili nas od wczoraj,a dzisiaj rano welflon,strzykawa z antybiotykiem jak u konia i na sale. A tam to już doslownie 2 min i spalam;) cos bredziłam po wybudzeniu do tych Pań o domu i łóżku i teraz sie śmieją ze mnie:-P po owrocie z sali zero bólu, dostałam kroplowke i dopiero jak zeszla to mnie okresowo brzuch bolał, ale szybko przeszło
teraz czekam na obchód i zobaczymy jaki wynik;)
hewa81, nick nieaktualny, Memka lubią tę wiadomość