LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:A szczerze to wolałabym tego wszystkiego nie wiedzieć ha ha ha
i żyć sobie w niewiedzy z dupą do góry, i martwić się jak to się zabezpieczać przed ciążą
U mnie temp mocno skoczyła chyba jest owu.lady_pink, hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Marleni skarbnica wiedzy - to fakt
Jeszcze ja pogadam z mężem to może uda mi się skubnąć mu trochę kasy na sprzęt do USG i będziemy się codziennie podglądać Ja będę wam majstrować sprzętem a Marleni będzie opisywać i wyjaśniać
O to mi się podoba heheMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ewuś nie tracę nadziei i dalej trzymam kciuki...zielona kropeczka musi być...tak jak Lady pisała też nie ufam tym szczochom...beta zawsze jest pewniejsza...tulę mocno i uszy do góryhewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak was czytam to śmieje się jak głupia do sera Lady i Marleni ja już się zapisuje do Was na wizyty"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Lady pomysł z kibicowaniem super w końcu w kupie razniej ze spacerami zgadzam się również a przedszkole też do ogarniecia zadamy szyku na mieście i tyle dziewczyny jeszcze wspólne zajecia w szkole rodzenia
Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Witam ponownie. Monia85 miałaś rację. Pani powiedziała, że najlepiej zapisać się 2 dni przed i nie ma problemu żadnego
Doradźcie mi w jednej kwestii. Doktorynka moja przyjeżdża z Lublina i jest tylko raz w tygodniu w moim mieście. Zalecone mam przy przyjmowaniu clo monitornig 13 - 15 dc. Jeśli te dni 13- 15 dc nie wypadłyby w trakcie jej przyjmowania u mnie to iśc do innego lekarza na monitoring? Bo właśnie tak nie wiem jak to zrobić. Wpaść do jakiegoś doktorka i mu powiedzieć o co cho? -
Lady w szkole rodzenia nie tylko przygotowują do porodu ale również uczą opieki nad dzieckiem kapania przewijania jak pielęgnować pepowine zanim odpadnie itp
Marleni, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Napewno będzie rabat a pomysl jaki bedzie rabat jak wspólnie wyprawki będziemy kompletowac
hewa81 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
MARLENI, Skarbnico wiedzy
Powiedz mi jeszcze czy ten niepokalanek to też przypadkiem trochę pomaga w podniesieniu naturalnego progesteronu?? Bo jego się chyba łyka głównie przy wysokiej prolaktynie, ale chyba gdzieś mi się o uszy obiło, że i na progesteron dobrze działa w II fazie.
A jeśli prolaktyna wyszła fajna (11,5 przy normie 2,8-29,3), to może być nie fajna po obciążeniu?? Może warto by było zrobić jeszcze z obciążeniem.
No i dzięki za ten zestaw ziół, kto wie czy nie skorzystam z tegolady_pink lubi tę wiadomość
-
MARLENI, wymiatasz ....
Skąd U Ciebie tyle pomysłów.
Byłam trochę od rana zadzumiona, ale przy Tobie nie da się nie rechotaćlady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Marleni Twój mózg przyswaja wiele informacji więc może i taka ciekawostka siedzi w nim:
otóż doszły mnie słuchy, że testy owulacyjne również mogą potwierdzić ciąże, bo działają podobnie do testów ciążowych
Obiło mi się też o uszy, że pregnyl pokazuje na testach dwie kreseczki
i moje pytanie brzmi czy to prawda? Jak np. teraz sikne to czy mi na pewno wyjdą dwie kreseczki? Tak wiem, że to nie będzie oznaczało ciąży, ale jeszcze nigdy nie widziałam dwóch kreseczek więc może tak sobie humor poprawię
No, ja wczoraj sikłam na owulacyjny i wyszła mi blada 2 krecha, ale na dzisiejszym ciążowym to nawet cienia nie było