LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Hahah do drzew się nie przywiązujesz, ale pewnie przegryzasz rury wydechowe w autach, które nadmiernie emitują spaliny
A gdzie tam , my samochód trzymamy na parkingu pod blokiem, więc w zimie jak mąż mnie odwozi do pracy to razem skrobiemy, to trza się wspomóc przecież jakoślady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Bry wtrącę się.
U mnie pod blokiem stoi zmak zakax parkowania tyłem do budynków bo emerytom z bloku obok śmierdzą spaliny:p. Ale jak parkują jak pokraki że zamiast 6 aut stanie 3 to im nie przeszkadza:)
Lady a przy diagnostyce w wojskowym (jeśli miałaś) nie było insuliny?
Marleni ładna gitarra:)
lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:Już nie bądź hop do przodu Gregory
Kurcze zaczynam mieć stresa, czy nie za wcześnie zrobiłam ten zastrzyk - i czy jutro nie będzie już za późno -- -- tak zwana paranoja zawitała do mej głowy
Odpędzamy paranoję - a kysz, a kysz. Nie stresuj się, bo przecież w niczym Ci to nie pomoże, będzie wszystko dobrze.Marleni lubi tę wiadomość
-
Marlenus, nie bądź taka, przyznaj się ze mnie zaszczyt kopnął i widziałam Cię w całej okazałości ☺☺☺
A tak na poważnie, to tak tylko inną bluzka była.
Marleni lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Będziemy mocno trzymać kciuki!! :* :* :*
O tak, tak ... Mocno ❤❤❤Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Dzięki Ewuniu
Lejdi zawsze i wszędzie poleci jaka chcesz
No zobaczymy już chciałabym mieć z bańkilady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
-
Mirabelka30 wrote:Dr Włach była u mnie i mówiła że mam drożne jajcory! ihhhaa;)
Świetne wiadomości ☺☺☺ -
Ja z kolei, w mym 35 letnim życiu, pierwszy raz bazgrole na forumie i musze przyznac ze trafilo mi sie bardzo ciekawe towarzystwo ☺☺☺ Nie to zeby Wam słodzić, ale ...
lady_pink, viowieczka, Marleni, Memka lubią tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Jest taki znak? hahahaha a to dobre
No miałam miałam, dwie strony wcześniej są wyniki moje Widać, że nie nadrabiasz lekturki
Nadrabiam nadrabiam tylko nie nadążam:) nie dwie strony a 4:)wydaje mi się że insulina ok, ja miałam ponad 40 i lekarz twierdzi że lekko za duża. A glukoza to nie wiem.
lady_pink lubi tę wiadomość
-
Ja myślę jednak podobnie jak Marlenka. Ważny jest dobry kontakt z lekarzem przez 9 m-cy i zaufanie do niego, ale jest inne podejście do pacjentek danego lekarza pracującego w danej placówce. Także ja bym chodziła do lekarza praktykujacego w szpitalu w którym chce rodzić. Ale to moje zdanie.
Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Ja tez zmykam Dobranoc - całus każdej w czółko
Kotuś, ale Ty jeszcze jutro do nas wpadniesz przed 13??
Kolorowych snów Kobitki -
Monia. Wydaje mi się że chciałabym żeby mój lekarz prowadzący rodził ze mną a w zasadzie zrobił mi cc bo nie wyobrażam sobie rodzenia sn. Ale co ja wiem o zabijaniu, jeszcze nie doprowadziłam żadnej ciąży do końca nie wiem jak to jest.
Marleni kciuki:)
Dobranoc dziewczyny;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny