LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzena85 wrote:Mona M a na zmniejszenie tego progesteronu nic innego nie ma jak tabletki anty? Nic Ci lekarz nie mowil? Kurcze jakos nie mam ochoty wracac do antykoncepcji, jesli sie okaze to co u Ciebie to juz calkiem sie zalamie, ja do tego mam jeszcze podwyzszona prolaktyne
Ja już się oswoiłam z tą sytuacją i odpoczywam psychicznie. -
Dziekuje za odpowiedz, a ze mna nie wiem co sie dzieje dzis mam 29 dc a sutki mnie bola od kilku dni, mam gladka twarz bez zadnych krost a zawsze mialam przed okresem, a niby w 11 dc lekarz stwierdzil ze owulacji nie bedzie a znowu tego co pamietam w 15 dc strasznie mnie bolaly jajniki, juz ssama nie wiem moze ta owulacja byla. A z drugiej strony ta podwyrzszona prolaktyna i progesteron. Jak myslicie cos jest na rzeczy??czy to tylko moje wymyslyMarzena85
-
To wiem ze moglabym zrobic, eh boj sie znowu rozczarowania, chyba wiesz jak to jest robisz test serce bije mocniej a jak zobaczysz jedna kreske nadzieji juz nie ma. Jak w pon nie przyjdzie to zrobie oczywiscie dam znac, chyba ze mnie cos wczesniej podkusi:-) jakos mi sie w to wierzyc nie chce ze moglbyby byc dodatni, a moze natura mi jakiegos psikusa zrobila zeby sie wyluzowac i na troche odpuscic i rzeczywiscie w tym cyklu odpuscilam i nawet o tym nie myslalam, kto wie.
Dam znac jak zrobie:-)Marzena85 -
nick nieaktualny
-
Marzena85 ja tez sie zbuntowalam i nie robie juz testow ciazowych. Za duzo to ksztuje nerwow ogladanie za kazdym razem jednej kreski. Jak myslicie czy owulacja mogla byc jak nie mialam skoku temperatury? Sluz plodny byl jak zwykle i plamienie okolo owulacyjne a skoku temperatury nie bylo.
-
Hej dziewczyny niedawno zrobilam test, wyszly dwie kreseczki:-) to jest jakis cud, jestem taka szczesliwa, jestescie pierwsze, nawt maz nie wie bo w pracy:-)mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
lovely, kasiaiic, Mona_M, Lemon_drop lubią tę wiadomość
Marzena85