LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki niestety wyladowalam w szpitalu, w niedziele dostalam silnych boli brzuha kolo pepka, prawie nocy nie przespalam a w pon. dostalam taki silny skurcz na samym dole a do tego potworny bol krzyza. Plakac mi sie chcialo, maz zawiozl mnie na lubartowska,zrobiono mi usg ale ni jeszcze niebylo widac, i podobno bylo to przestulowanie jajnikow. Nie wiem co sie stalo zrobiono mi bete na szczescie powyzej 700 czekam do czwartku i powtorka. Mam nadzieje ze sie wszystkouspokoi. Jeszcze mni miesni brzuha bola ale juz jest lepiej. Trzymajcie kciuki:-)Marzena85
-
Hej wszystkim przepraszam ze nie pisalam, ze mna juz wszytko w porzadku, dzis wrocilam do domu. Nasze malenstwo ma 9mm:-) ale nie bilo jeszcze serduszko za wczesnie poprostu bylo usg zrobione. Biore duphaston i nospe bralam w szpitalu bo troszke brzuszek pobolewa i w sumie nie pytalam czy moge nadal, jak myslicie?oglnie juz dobrze i mam nadzieje ze tak pozostanie. Zycze wam spokojnych i wesoluch Swiat Bozego Narodzenia oraz prezentu taki jak ja dostalam :-)pozdrawiam was goracoMarzena85
-
Dziewczyny mam prośbę, temat jest dla mnie bardzo ważny, proszę te z was, które mogą go jakoś przełknąć nawet bez poparcia i oddać swój głos na moje pytanie. Nie mam możliwości uzyskania odpowiedzi w inny sposób.
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/przebyta-aborcja-a-starania,5492.html -
Chodzę do niego bo mam pcos, staramy się o dziecko i oczywiście nic. Pierwsza wizyta to bardzo szczegółowy wywiad, choroby przebyte, choroby (jeśli taki to jakie? rak, cukrzyca itd)w rodzinie, jeśli ktoś ma jakieś wcześniejsze badania może pokazać( ja miałam usg, cytologię). zleca mnóstwo badań( miałam 13)np poziom hormonów, krzywa cukrowa, prolaktyna itd, można je zrobić u niego ( u mnie wyszło ok 300 zł, poszczególne badania od 10 do 80 zł), miałam też usg dopochwowe u niego w gabinecie. Wizyta to 100, za usg 60. Jestem dość zadowolona ale chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest taki dobry...