LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam staraczki z Lublina i dołączam do wątku, każdej z Was życząc powodzenia!
Mam kilka pytań do bardziej doświadczonych, ja dopiero zaczynam "batalię" z lekarzami, badaniami itd. Po pierwsze czy któraś z Was zna dr Katarzynę Skorupską (od niedawna, wcześniej Perżyło)z przychodni Medis na Wolskiej? Byłam u niej dopiero raz, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. W porównaniu z moim poprzednim lekarzem jest ideałem. Zastanawiam się jednak jak na dłuższą metę to będzie wyglądało. Ogromne kolejki na NFZ, ale prywatna wizyta 80 zł, więc tragedi nie ma. Mam nadzieję, że nie będę musiała dłużej szukać i że ona pomoże zafasolkować
I drugie pytanie - gdzie zbadać nasienie? Jak to badanie wygląda w Luxmedie pod względem intymności? Boję się, że kiepsko z tym. Czy może jakaś klinika jednak? Podzielcie się doświadczeniami.
-
Do Luxmedu woziłam sama osobiście . Niestety musieliśmy powtórzyć bo wyniki nie podobały się lekarzowi - skwitował to słowami niedokładnie zrobione. Drugie badanie robiliśmy w Ovum, mąż nie miał zastrzeżeń co do intymności.
-
Mój mąż robił badanie w Luxmedzie - umawiasz się telefonicznie/on-line na dany dzień i godzinę(zapisując się trzeba pamiętać o abstynencji płciowej, alkoholowej, nikotynowej).Dostajesz pojemnik na próbkę i klucz do specjalnego pokoju.
Z kolei w Ovum nie wyobrażam sobie aby takie badanie zrobić bez przekroczenia granic intymności - zwłaszcza że w tej klinice intymność nie istnieje. Mnóstwo ludzi w poczekalni, każdy słyszy wszystko o innych pacjentach... a pokój do oddawania nasienia jest tuż obok. Panowie wychodzący są raczej zawstydzeni i szybko wychodzą... -
nick nieaktualnyAshaya wrote:A czy któraś z Was leczyła się w Lublinie w klinice Ovum?
ja tam jeżdże od roku,
ale zgadzam się z mihito, że z intymnością tam jest trochę na bakier
jak sie siedzi na korytarzu to z pierwszego gabinetu słychać wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:25
-
nick nieaktualnyneomi34 wrote:I jak jesteś z niego zadowolona?
dotychczas tak,
co do badań to nie wiem czy zleca bo ja poszłam z kompletem,
jest konkretny, wydaje się kompetentny,
odbiera komórkę,
jak potrzebowałam to przyjmował też w innych miejscach
mi pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:01
-
nick nieaktualny
-
Ja też wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat p. Szkodziaka, niestety to mój sąsiad, więc raczej się do niego nie wybiorę, z wiadomych względów. Moja mama jednak nie miała takich oporów i była bardzo zadowolona. Co prawda nie leczył jej z niepłodności, ale sytuacja też była nieciekawa. Do tej pory, odpukać, wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny