LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No takim wrakiem jestem ja ...ale podnoszę się powoli i teraz mam nadzieję że się uda a wiek też mi nie pomaga i czasu mam mało...
damy radę w kupie siłahewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale oczywiście MAGDZIA że długość starań przeżywa się tak samo bez względu na wiek, ja to rozumiem, tylko doktorki nie koniecznie A masz racje że wiek jednak ma znaczenie, ja na szczęście jeszcze rezerwę mam, hormony na właściwym poziomie, także z tego bardzo się cieszę.
Buziaczki Kochana, Spokojnej nocki i dnia jutrzejszego -
A Ty Elenka to miałaś iść spać, ciężko się z nami rozstać, ja wiem ...... Buziaczki :*
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hewa81 wrote:A Ty Elenka to miałaś iść spać, ciężko się z nami rozstać, ja wiem ...... Buziaczki :*
hewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Bas1990 wrote:Hewa to super że rezerwa w normie.i hormony też może Przyczyną była.armia Męża bądź dobrej myśli że się.uda w najbliższym czasie dobranoc
Przyczyną zapewne jest trochę gorsze nasienie i mój progesteron i mam nadzieję że na tym się skończy. M. poprawi armię antybiotykiem i witaminkami, a ja suplementacją lutką i cyclodynonem, i ruszy, mocno w to wierzę
I Tobie też życzę znalezienia przyczyny, może proj. Leszczyńska to będzie to - pomyśl.
A tym czasem kolorowych snówBas1990, Marleni lubią tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:no miałam ale małżonek kończy projekt na kompie i póki co łóżko mamy zawalone książkami i artykułami...więc siedzę sobie z Wami
Małżonkowi w projekcie przeszkadzać nie wolno Pamiętaj, że trzymam kciuki za pracę dla M., myślę o Was i teraz wierzę, że uda się Wam ze wszystkim
BUŹKAWedmoczka lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Małżonkowi w projekcie przeszkadzać nie wolno Pamiętaj, że trzymam kciuki za pracę dla M., myślę o Was i teraz wierzę, że uda się Wam ze wszystkim
BUŹKA
Wiem że nie wolno tym bardziej że to ja go namówiłam na składanie tego projektu..tylko czasu mało a roboty dużo...ale może wyrobi sie do wtorku...dzięki za wszystkie kciuki...
A następny rok jest tych zodiakalnych małp..więc rok będzie nasz i skończy się ta czarna pasa...
zmykaj bo też juz miałaś iść Buźka :*hewa81 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyhewa81 wrote:Przyczyną zapewne jest trochę gorsze nasienie i mój progesteron i mam nadzieję że na tym się skończy. M. poprawi armię antybiotykiem i witaminkami, a ja suplementacją lutką i cyclodynonem, i ruszy, mocno w to wierzę
I Tobie też życzę znalezienia przyczyny, może proj. Leszczyńska to będzie to - pomyśl.
A tym czasem kolorowych snów -
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Ja chodzę do Polaka i u niego mi się udało
Monia gratuluję :-* długo się leczylas? Jeśli można wiedzieć to jaka była u Was przyczyną? A Dr jest konkretny obrał jakiś plan Działania? Proszę napisz mi.trochę o nim kurcze musiała bym jeździć do Krasnik.na wizyty do Luxmedu bo.wtedy miała bym.za.darmo -
nick nieaktualnyMarleni wrote:Bass a dlacczego nie mógł Ci zrobić państwowo laparoskopii ? On przyjmuje w szpitalu lubelskim?
-
Bas1990 wrote:Monia gratuluję :-* długo się leczylas? Jeśli można wiedzieć to jaka była u Was przyczyną? A Dr jest konkretny obrał jakiś plan Działania? Proszę napisz mi.trochę o nim kurcze musiała bym jeździć do Krasnik.na wizyty do Luxmedu bo.wtedy miała bym.za.darmo
-
nick nieaktualnykissoflife wrote:Ja jestem z Kraśnika, jak zrobiłaś że miałabyś za darmo ?
-
nick nieaktualnyMarleni super ze masz juz jednego Maluszka to.trochę Ci psychicznie lepiej mi.już łeb wysiada każdy będzie chwalił lekarza u którego się udało zajsc a co ma.być to i tak będzie to nie zależne od nas tylko od Pana Boga wierzę że modlitwa nam pomoże no ja w Lublinie mieszkamy od roku cieszymy się w końcu swoim mieszkaniem tak to z pod Kraśnika jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Bardzo sympatyczny, spokojny i przystojny. Nic złego nie mogę powiedzieć. Na każdej wizycie mam usg, a zawsze place tylko za wizytę. Do tego jak się dowiedziałam o ciazy to od razu do niego pobiegła..wizyta polegała na uspokaja niuanse mnie i tez nic za to nie policzył chociaż mógł. W szpitalu tez do mnie przyszedł następnego dnia powiedzieć co i jak. Polecam. Później opiszę ci mi było, bo teraz jestem na telefonie i jest mi źle pisać. A z tym chodzeniem z ubezpieczenia/pakietu to sprawdźcie czy Wasze ubezpieczenia obejmuje wizyty u docentow i profesorow, bo wiem ze nieraz są wyłączenia.
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Magdziulla kochana jaki plan działania na ten miesiąc ?
Bas pytałaś mam 26 lat.Marleni lubi tę wiadomość