X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Na nfz czy prywatnie ?
    Ja zawsze chodziłam na kartę pzu-tylko tam dr przyjmuje tak, żeby uznawali, więc prywatnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za wiadomość pozdrawiam ja czekam na rozwój sytuacji a jak nie przyjdzie to jutro na bete no i musze kiedys pojechac do tego lublina się zapisać do dr Włach

• lena82 Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy przed badaniem hsg przepisano Wam jakies globulki przeciwbakteryjne, ktore stosuje sie 3 dni przed badaniem (na noc)??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:56

• Dotek Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic takiego nie miałam przed hsg.

f08af289ff.png
  • lena82 Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mi przepisano w grudniu Gynalgin i polecono 3 dni przed hsg to stosowac na noc . Ale :) ja sie obawiam, ze nie zdążę miedzy okresem a hsg stosowac to przez 3 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:07

• mikka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, co tam u Was? Ja od wczoraj z mega dołem...ale tak to juz u mnie jest, raz góry, raz pod górę...

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • mikka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    Dalej nic?

no dziś jakies krwawienie sie pojawiło..ale nie chwale dnia przed zachodem slonaca bo wolalabym zeby tym razem to nie był fałszywy alarm...Zobaczymy pod koniec dnia czy będzie normalna @...

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny.

My dzisiaj badamy nasionka, trzymajcie kciuki aby bylo dobrze :).

mikka, hewa81 lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta :)
    Jakoś tak nie miałam natchnienia ostatnio się udzielać :( ale zaglądałam i podczytywałam Was. Test wyszedł mi negatywny (ale nie liczyłam na cud), wiec jednak HSG mnie nie ominie, ale z drugiej strony jakaś infekcja się mi przyplątała, więc wykonanie badania stoi pod wielkim znakiem zapytania. I to mnie martwi, bo kolejny cykl do tyłu. Ale póki co, staram się nie zamartwiać i liczę że pokonam infekcję.

PINKUŚ, powodzenia na wizycie i mocno Ci kibicuję :) <3

MIKKA, przykro mi, że @ tak Cię w konia robi:) Niechby się już zaczęła i cykle powróciły do normy.

DOTEK, cieszę się, że te ostatnie badania coś wniosły, wiesz teraz co robić żeby w jakiś sposób sobie pomóc teraz i na przyszłość.

HIPISIĄTKO, przykro mi, że HSG tylko w połowie wyszło pozytywnie, ale z drugiej strony dobrze, że ten 1 jest w pełni sprawny.

KAMILKA, <3 <3 <3

DREAMS, powodzenia :) I gdzie robicie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 11:22

mikka, Kamilka, lady_pink lubią tę wiadomość

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś wie, czy na Jaczewskiego to HSG robią każdego dnia, tz. wiem że w poniedziałki raczej nie robią, ale czy w pozostałe dni? I do którego dnia cyklu najpóźniej?

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • kowieczka Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam robione hsg w piątek, to był mój chyba 7 dc

hewa81 lubi tę wiadomość

relgdf9hrp5i882w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

DREAMS, powodzenia :) I gdzie robicie??[/QUOTE]

W CM Chodzki.

Napisze pozniej jak wyszło...gorzej stresuje sie od meza :( ale jak tak juz mam.

hewa81 lubi tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i @ się ujawniła :( także pora pogadać z doktorkiem co robimy z HSG ....

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • PanaKotka Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem podjarana jak głupia... Wczoraj o godzinie 23:55, w dniu i w godzinę moich urodzin dostałam okres (pierwszą plamka na papierze). Taki okres symbol oczyszczenia i rozpoczęcia kolejnego etapu. Nowy rok - nowe możliwości. Zaczynamy stymulację letrozolem :)
    Błagam, trzymajcie za mnie kciuki!

mikka, hipisiątko lubią tę wiadomość

23cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po :).
    Pan doktor ktory ogladal nasienie porozmawial z nami, i pow.ze takiego nasienia moze pozazdrościć nie jeden mezczyzna :) ze nasienie super ...ogladalismy pod mikroskopem nawet ;) ale ich tam bylo heheh ,strasznie sie cieszymy :)
    To teraz ide po okresie po skierowanie na hsg.

mikka, hewa81, Ewelinka33 lubią tę wiadomość

• Dotek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na becie i tsh. Beta 29dc negatywna a tsh 1.37 :) a letrox biore dopiero od 11 stycznia.

Dreams gratuluje nasienia:)

hewa81, Kamilka lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    A skąd jesteś ? Nie możesz się telefonicznie zapisać do dr wlach ?
    W tamtym roku dzwoniłam do wojskowego to Pani w rejestracji powiedziała ze muszę osobiście przyjechać z karteczką od Pani dr to mnie zapisze bo inaczej nie a jestem z Opola

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek na moje oko to tsh ładne ja nigdy takiego nie miałam a biorę euthyrox od Marca ubiegłego roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na becie i tsh. Beta 29dc negatywna a tsh 1.37 :) a letrox biore dopiero od 11 stycznia.

Dreams gratuluje nasienia:)

Dzieki Dotek ;)
    Kolejny krok do przodu zrobilismy, i teraz wiemy na 100% ze maz jest super plodny i winowajca braku ciazy jest endomenda.:( licze na szybkie hsg i dalszy plan od Doktora.

mikka lubi tę wiadomość

• mikka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    Dalej nic?

:) no i jest nowy cykl :) cieszę się jak głupia.. nie przypuszczałabym ze pojawienie się @ wywoła u mnie usmiech.. :P, żeby tylko znów mi nie zrobila psikusa...

hewa81, Monia85, Dotek, Ewelinka33 lubią tę wiadomość

Jan Paweł II
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ