LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Ja też biorę codziennie acard i encorton od 5 do 24 dc i clo biorę trzy dni po pół i dwa dni po całej
-
nick nieaktualnyDziewczyny a może znacie jakiegoś dobrego endokrynologa z Luxmedu bo chciała bym pójść na ubezpieczenie... I mam jeszcze jedno pytanie czy leżała któraś z Was na ginekologi na Jaczewskiego na badaniach ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 21:17
-
nick nieaktualnyBas1990 wrote:Dziewczyny a może znacie jakiegoś dobrego endokrynologa z Luxmedu bo chciała bym pójść na ubezpieczenie... I mam jeszcze jedno pytanie czy leżała któraś z Was na ginekologi na Jaczewskiego na badaniach ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBas1990 wrote:No już mam powoli dosyć no ale chyba nie mam wyjścia muszę poczekać bo nie mam pomysły na siebie co jest nie tak może te moje badania coś wykażą i zaczną mnie leczyć i doczekam się na swoje szczęście
Bas1990 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam się z rana. Znowu od 4 nie mogę spać. Zrobiłam sikańca i jest wyraźniejszy niż wczoraj. Jestem przerażona, jutro beta i progesteron.
Kamilka, kowieczka, mikka, Wedmoczka, hewa81, lena82, Bas1990, Monia85 lubią tę wiadomość
-
Dotek wrote:Cześć dziewczyny witam się z rana. Znowu od 4 nie mogę spać. Zrobiłam sikańca i jest wyraźniejszy niż wczoraj. Jestem przerażona, jutro beta i progesteron.
Może rób zastrzyki?
I chyba letrox trza zwiększyć? I jod na 200?Dotek, hewa81, lena82 lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Jod juz wczoraj wzielam. Letrox dzisiaj wzielam 50 od jutra zwiekszam, bo po jedzeniu chyba nie mozna brac. Nie wiem czy brac zastrzyki. Biore aspiryn cardio 100. Chyba jutro rano zadzwonie do pani prof i zapytam. Nie chcialabym zaszkodzic. Jestem przerazona. Kamilka dobrze ze poszlam 11 do endo przynajmniej zbilam tsh. Tak bardzo chcialabym utrzymac ciąże... to juz 5
-
Dotek wrote:Jod juz wczoraj wzielam. Letrox dzisiaj wzielam 50 od jutra zwiekszam, bo po jedzeniu chyba nie mozna brac. Nie wiem czy brac zastrzyki. Biore aspiryn cardio 100. Chyba jutro rano zadzwonie do pani prof i zapytam. Nie chcialabym zaszkodzic. Jestem przerazona. Kamilka dobrze ze poszlam 11 do endo przynajmniej zbilam tsh. Tak bardzo chcialabym utrzymac ciąże... to juz 5
W lekach na tarczycę ważna jest przerwa w jedzeniu. To dołóż sobie i zrób przerwę w posiłku i łyknij. Jak chcesz oczywiście, tak tylko mówię. Nie myśl że się wymadrzam
Kurcze nie pamiętałam że to już 5. A kojarzysz Inessę? Ona miała 7 i teraz 15 tydzień i ma 40 lat!! Ona jeszcze brała zastrzyki z wit b12.i póki co wszystko ok.
Mocno mocno kciuki trzymam!!!!Dotek lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dzięki Kamilka zrobie tak jak mówisz. Jestem godzine i pół po posiłku do nastepnego jeszcze ok 2 godziny wiec zjem 25 letroxu. B 12 i b komplex biore. Folik podwoiłam. Jodid też. Nie wiem co z tymi zastrzykami.
Nie pamiętam Inessy, tzn. Cos mi dzwoni ale nie kojarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 09:01
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Dzięki Kamilka zrobie tak jak mówisz. Jestem godzine i pół po posiłku do nastepnego jeszcze ok 2 godziny wiec zjem 25 letroxu. B 12 i b komplex biore. Folik podwoiłam. Jodid też. Nie wiem co z tymi zastrzykami.
Nie pamiętam Inessy, tzn. Cos mi dzwoni ale nie kojarze
Śledziłam trochę jej losy. Nawet przechodzili procedurę adopcyjną i był chłopczyk i sąd im go przyznał (brzydko to brzmi słowo) ale ośrodek adopcyjny się nie zgodził. A w cyklu którym zaszła lekarz stwierdził brak owulacji
A ja też bym była przerażona. Na pewno zastrzyki nie zaszkodzą. Myślę też o encortonie....Dotek lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dotek!!!!!!!!!!!! trzymam mocno kciuki!!!! Ależ jesteś uparciuch :)Ja po negatywnej becie chyba nie wpadłabym na pomysł, żeby robić test
Kamilka, lena82 lubią tę wiadomość
-
Część Dziewczyny
Kurcze, ale się dzieje do rana DOTEK, mocno, mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało
PS. ciekawa historia z tą inessą. Podobają mi sie takie piękne zakończeniaKamilka lubi tę wiadomość
-
Katarinka wrote:U mnie była negatywna beta w 9 dpo. Zrobiłam wczoraj sikańce i kolejną betę 70,7. Zawsze warto sprawdzić drugi raz
Ale fajny wysyp dobrych wiadomości!!!!!hewa81, Dotek lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek