LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no kurde jaka wsciekla jestem i zdezorientowana jednoczesnie...
22 stycznia rozkrecil sie okres trwal 4 dni potem kilka dni plamien, trzy dni ciszy bez nawet plamien- dzis mam umowione usg (taj jak mówila gin po ok tyg od zakonczenia krawawienia) a tu na dzien dobry rano przywitała mnie zakrwawiona bielizna... No WTF..?!!! Dzwonilam do swojej gin ale kazala mi mimo wszystko jechac na usg, ale czy to nie przeszkadza w zrobieniu usg ginekologicznego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:50
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnymikka wrote:no kurde jaka wsciekla jestem i zdezorientowana jednoczesnie...
22 stycznia rozkrecil sie okres trwal 4 dni potem kilka dni plamien, trzy dni ciszy bez nawet plamien- dzis mam umowione usg (taj jak mówila gin po ok tyg od zakonczenia krawawienia) a tu na dzien dobry rano przywitała mnie zakrwawiona bielizna... No WTF..?!!! Dzwonilam do swojej gin ale kazala mi mimo wszystko jechac na usg, ale czy to nie przeszkadza w zrobieniu usg ginekologicznego?
Krwawienie w niczym nie przeszkadza. Wiele razy chodziłam na wizyty z usg w 1-2 dc. -
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za odp. Pojadę, zobacze co i jak, ale stresa mam bo jeszcze dodatkowo usg tam gdzie mialam moje ostatnie ciążowe..."Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
MIKKA,
Niestety po poronieniu różne dziwne rzeczy się dzieją, u jednej w mniejszym u innej w większym stopniu, ale nigdy nie jest tak jakby to miał być tradycyjny zwykły cykl Powodzenia i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się to wszystko unormowało, tak dla własnego komfortu i poczucia spokoju
W ogóle to cześć wszystkim Paniom -
nick nieaktualny
-
Hej.
Zapisalam się wczoraj do mojej gin. Termin na 7 kwietnia
Nieźle co? Mam do niej komórkę i mogłabym bezpośrednio zadzwonić bo pani rejestratorka obiecywała mi koniec lutego a tu dopiero kwiecień. Ale nie wiem sama.... myślałam że będę musiała na kom dzwonić bo @ się spóźnia i robiłam testy....
Ale nic jena krecha że aż oczy bolą.....
I nie ma po co dzwonić.....
Moja @ chyba zapomniała o mnie.........04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kamilka to prywatnie takie kolejki? Czy na nfz?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Monia85 wrote:wiesz, że test nie daje 100% pewności...
Ale już coś powinno wyjść. Zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji. Ale takie mam wyimaginowane objawy ciąży że głowa mała...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Bry. Kamilka a długo się @ spóźnia? Może owu była później? To ja jutro rano też zadzwonię i się umówię, akurat będę po wizycie u endo.
Jaktam dziewczyny przed tłustym czwartkiem? Ja upiekłam obważanki i zjadłam 3. Trzeba będzie na rowerku pojeździć.Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lena82 wrote:Ja tez czekalam na wizyte do pani prof 2 miesiace ale warto bylo!
Konkretna, zadnego zbednego cukierkowania.
Hi, i co Ci w koncu prof powiedziała? Jakieś zalecenia po ciąży pozamac.?
A w ogole to fajnie ze jesteś zadowolona z wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 20:35
-
LENA, a jaki wpływ ma gesta krew na ciążę? Coś Ci tłumaczyła więcej? A na jakiej podstawie powiedziała Ci ze masz za gęstą? Z morfologii? Np duża hemoglobina?
Ja pewnie też najpierw wolałbym mieć pewność ze jajowody są drożne, tym bardziej po takim zabiegu jaki Ty miałaś.
Kibicuje mocno, żeby wszystko dobrze się ułożyło -
ja dokladnie nie wiem jak to jest z gęstością krwi, ale tez wiem ze to ma jakis wplyw. Im gęstsza krew tym chyba większe ryzyko zakrzepicy czy cos w tym stylu. Ja np miałam po # robiony cały układ krzepnięcia i d-dimery- na szczęscie wyszlo ok.
hewa81, lena82 lubią tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny