LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Laski. Ja juz po hsg. Samo hsg w ogole mnie nie bolalo, nawet nie wiem kiedy kontrast puscil doktor. Wynik jest taki : lewy od razu puscil kontrast, prawy z opoznieniem ale tez poszlo. Doktor nie chce mnie widziec przez najblizsze 3 -4 miesiace...jedynie po leki moge sie pojawic
lady_pink, Monia85, Wedmoczka, hewa81, Kamilka, Dotek, lena82, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DreAms86 wrote:Hej Laski. Ja juz po hsg. Samo hsg w ogole mnie nie bolalo, nawet nie wiem kiedy kontrast puscil doktor. Wynik jest taki : lewy od razu puscil kontrast, prawy z opoznieniem ale tez poszlo. Doktor nie chce mnie widziec przez najblizsze 3 -4 miesiace...jedynie po leki moge sie pojawic
DreAms86 gdzie robiłaś HSG? na Jaczewskiego ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia staram sie mocno nie stresowac wiem, ze muszę, powinnam je zrobic. Pociesza mnie fakt, ze mam ze znieczuleniem to badanie wiec nie powinno nic bolec. TY mialas w wojskowym? Jak tam jest osnosnie personelu? Jak Ciebie kierowala dr. T to ona Ci wykonywala to badanie ?
-
nick nieaktualnylena82 wrote:Monia staram sie mocno nie stresowac wiem, ze muszę, powinnam je zrobic. Pociesza mnie fakt, ze mam ze znieczuleniem to badanie wiec nie powinno nic bolec. TY mialas w wojskowym? Jak tam jest osnosnie personelu? Jak Ciebie kierowala dr. T to ona Ci wykonywala to badanie ?
Potwierdzam to co napisala Monia. Personel w Wojskowym jest super , takze sie nie stresuj. Najwazniejszy jest wynik hsg ja szlam z nastawieniem ze bedzie bolec , a oprocz nieprzyjemnego ciagniecia szyjki nie bolalo mnie nic...a mialam bez znieczulenia..no jedynie do dzisiaj boli mnie posladek po pyralginie domiesniowejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:38