LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka30 wrote:Dziękuję) jutro idę na 3 betę i mam nadzieję że dalej będzie tak ładnie rosła;)
Nie ma innej opcji, przyrost będzie piękny -
Bry.
Aż tak krótkie cykle mi się nie zdażały. Ale i ovulacje wykres mi zaznaczył w 14 dc a zwykle mam później. Leki biore ciągle te same.
Dzisiaj jade do terpy ciekawe jakie da mi zalecenia. Tsh mam 0,782 i krzywa insulinowa dziwna wyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 09:14
-
Marleni wrote:To daj znać po wizycie.
Kurcze niski masz ten estradiol i progesteron..
No ciekawe o co chodzi z krzywą, ale może to nowy punkt zaczepienia.
A brałaś glucophage albo coś w ten deseń?
powodzenia na wizycie -
hej wszystkim!
mirabelka-trzymam kciuki mocno!
Ja wlasnie dostalam skierowanie na usg tarczycy i skierowanie do neurologa...moja rodzinna chyba niedlugo zacznie plakac jak bedzie widziala mnie w drzwiach
Co u was?"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Dotek wrote:Hej ja już po wizycie. Jestem mega niezadowolona, aż się popłakałam po wizycie. Zero pomysłu na mnie, wizyta 5 minut, żadnych konkretów. Trace nadzieje na dziecko:(
Czekałam na twoją relację. A co Ci powiedziała? Bo te wyniki słabe Ci wyszły!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dotek wrote:Właśnie robie to samo jade i rycze. Żadnych nowyvh zaleceń. Żadnego leku na insuline. Już nie wiem co robić, gdzie szukać pomocy. Hipisiątko a Ty co dalej planujesz?
Kamilka kiedy znowu idziesz do terpy?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dziewczyny czy zdarzały się Wam plamienia po Pregnylu? Pregnyl dostałam dokładnie dwa tyg temu we wtorek wiec dzis 14 dzien po zastrzyku - temp nadal wysoko, z reguły spada około 2 dni przed @, szyjka wysoko, ale od wczoraj delikatne plamienia - nigdy wczesniej nie miałam plamień więc jest to dla mnie nowość..
Nie chce robić na razie tesu bo boje sie rozczarowania biorę duphaston - wczoraj 10 dzień, zawsze odstawiałam jak zaczynała mi spadać temp i dostawałam @, a teraz sama nie wiem?
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Monia85 wrote:To chyba nie po pregnylu, albo @ albo ciąża
Ja bym obstawiała ciążę, bo temperatura się ładna utrzymuje
I tego Ci LADY życzęMonia85 lubi tę wiadomość
-
kurde ucielo mi posta, bylam juz w luxmedzie na beta hcg czekam na wynik, mam nadzieje ze to nie pregnyl, boje sie z tymi plamieniami, wzielam dodatkowy duphaston o jak beta sie potwierdzi to gonie do pani dr
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784