LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LADY, to tak po cichu gratuluję, a jak się potwierdzi to będę gratulować oficjalnie.
Mirabelka też tak miała, że m.w w dniu spodziewanej @ plamiła.
To czekamy na dobre wieści -
Lady Highlander wrote:beta 132,3 progesteron 39,85
Gratki spokojnej ciążyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Lady Highlander wrote:beta 132,3 progesteron 39,85
No to oficjalnie gratuluję
Spokojnej i zdrowej ciąży Ci życzę. -
Lady- gartulacje! taki progesteron to moje marzenie Spokojnej ciąży.
Dziewczyny czy ktoras robila usg tarczycy i orientuje się czy objętośc jednego płata moze sie znacząco róznic od obj drugiego? Nie chce zaśmiecać forum sprawami tarczycowymi bo TUTAJ ostatnio dobre wieści, więc jakby cos ktos to byłabym wdzięczna
ja mam tak:
płat prawy- 15x22x33mm- obj.ok. 4,42 cm3
płat lewy- 11x15x25mm- obj. ok. 1,58 cm3
cieśń- 3 mm
bo oczywiscie wyczytałam ze obj powinna wynosic 13-18 ml a u mnie wychodziloby łącznie jedynie ok 6....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:08
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyLady gratulacje!!!
Mikka ja całość objętościowo też mam b. małą 6,6ml no i u mnie właśnie przyczyna niedoczynności. Jeden płat 2,7 drugi 3,9, ale rozmiarowo podobne są. Mi i radiolog i endo mówi, że nie ma tragedii. Z przyczyn niedoczynności akurat ta najlepsza. Po prostu yrzeba kontrolować i brać euthyrox.
może u Ciebie tak samo, nie wiem jakie masz wyniki. -
Magdziulla wrote:Lady gratulacje!!!
Mikka ja całość objętościowo też mam b. małą 6,6ml no i u mnie właśnie przyczyna niedoczynności. Jeden płat 2,7 drugi 3,9, ale rozmiarowo podobne są. Mi i radiolog i endo mówi, że nie ma tragedii. Z przyczyn niedoczynności akurat ta najlepsza. Po prostu yrzeba kontrolować i brać euthyrox.
może u Ciebie tak samo, nie wiem jakie masz wyniki.
w lutym mialam robione tylko tsh-1,99 ale jak wiadomo samo tsh nic nie daje, a ja z przyczyn zdrowotnych byłam zajeta zupełnie innym problemem i nie robilam dalej, teraz mam zamiar zrobic w alabie pakiet tarczycowy i z wynikami do endo.
Jeszcze jedno pytanie: Czy jest sens zebym robila ten pakiet tarczycowy teraz kiedy mam @ czy lepiej po- czy może to bez znaczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:56
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
MIKKA, badania laboratoryjne dot. tarczycy, nie są zależne od @ - możesz zrobić w dowolnym momencie. Ja też mam małą tarczyce, coś ok 7ml łącznie.
Pozdrawiammikka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robię tylko tsh, ft3 ft4, i na początku jeszcze zrobiłam anty tpo albo tg chyba i nic poza tym. Oczywiście usg. Pora bez znaczenia. Moja endo nic więcej nie potrzebowała, ja startowałam od 3,6 tsh i kto wie możliwe, że to była przyczyna niepowodzeń. Zbiłam w 1,5 msc. Tobie też tego życzę
Ważżna jest zależność między ft3 i 4 na pewno to musisz zrobić. Tsh wbrew opiniom najlepiej na czczo badać.mikka lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny nie dziękuje żeby nie zapeszyć.. jestem jeszcze w takim szoku że nie ogarnaim, aż mnie głowa rozbolała byłam u lekarza ale nie u Pani dr T bo do niej nie ma szans się dostać wiec poszłam z "ulicy"w luxmedzie, ogólnie wszystko ok ale tyle to ja wiedziałam plamienia mogą wystąpić - mam leżeć brać duphaston i odpoczywać, za 2 tyg usg
A zarażajcie się wszystkie
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualny
-
Lady Highlander wrote:Jeju dziewczyny nie dziękuje żeby nie zapeszyć.. jestem jeszcze w takim szoku że nie ogarnaim, aż mnie głowa rozbolała byłam u lekarza ale nie u Pani dr T bo do niej nie ma szans się dostać wiec poszłam z "ulicy"w luxmedzie, ogólnie wszystko ok ale tyle to ja wiedziałam plamienia mogą wystąpić - mam leżeć brać duphaston i odpoczywać, za 2 tyg usg
A zarażajcie się wszystkie
Lady ja bede jutro odwoływać rezerwacje na przyszly wtorek do dr T-W jakch chcesz to moge odstapic Ci rezerwacje (wizyta w zagiel med)
-
lena82 wrote:Lady ja bede jutro odwoływać rezerwacje na przyszly wtorek do dr T-W jakch chcesz to moge odstapic Ci rezerwacje (wizyta w zagiel med)
Bardzo chętnie - tylko jak to zorganizować? Czy ty odwołując możesz podać że ja chce na Twoje miejsce czy za chwilę po Tobie sama muszę zadzwonić? Jak coś zapraszam na prv.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Lady Highlander wrote:Bardzo chętnie - tylko jak to zorganizować? Czy ty odwołując możesz podać że ja chce na Twoje miejsce czy za chwilę po Tobie sama muszę zadzwonić? Jak coś zapraszam na prv.
Lady zaproszenie juz wyslalam
Umowimy sie na konkretną godzine i bedziemy dzwonic, tak mysle..
Moze ja pierwsza zadzwonie do zagiel i powiem ze chce odstąpić Tobie wizytę, moze podam Twoje imie. To na priv moze dokladnie omówimy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 07:18
-
Dziewczyny czy badania tarczycy, tsh, ft3, ft4 itd robic na czczo czy to obojetne?"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II