LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MIGOTKA
Ależ się cieszę .... bardzo, bardzo, bardzo
Cudnie, że po tak długim ciężkim czasie uśmiechnęło się do Was szczęście - niech trwa prze kolejne piękne chwile ciąży i potem, jak już będziecie tulić dzieciaczki (bo rozumiem, że podwójne szczęście) do swych serc
Życzę Wam dużo, dużo zdrówka, siły na kolejne tygodnie i wiary, że wszystko będzie dobrze
Warto było
Pozdrawiam mocno :****Dotek lubi tę wiadomość
-
Hewa jeszcze nic nie wiadomo ile Wszystko się wyjaśni na USG
hewa81 lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Hewa jeszcze nic nie wiadomo ile Wszystko się wyjaśni na USG
Zasugerowałam się fajnym sporym skokiem bety no i 2 zarodkami
Ale tak, potwierdzi usg.
Powodzenia i dawaj koniecznie znać co i jak
BUŻKA :***migot_ka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Dotek czyżbyś coś zobaczyła na teście?
po 14 dniach nie ma śladu po pregnylu
Właśnie tak, dzisiaj zobaczyłam drugą kreskę. Blada ale jest. Pregnyl miałam podany 29.04.16.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
hewa81, Ewelinka33, lena82, Kamilka, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Mogotka- gratulacje!
Dotek- to gratulować czy narazie cicho sza?
Ja w poniedzialek odbieram wyniki ANA i juz trzęsę portkami....
Mówią, że sport to zdrowie, po pólrocznej przerwie wróciłam do swoich ćwiczeń na powietrzu i dziś jak na zlość potknęłam się schodząc z orbitreku, padłam jak długa i nogi mam całe pozbijane, a jedna mi tak spuchla ze niebardzo teraz mogę łazić... Cóż piątek 13-tego...
ps. piła któraś z was czystek? Jakieś ma extra działanie?
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Dotek jeszcze nie gratuluję, bo na to przyjdzie pora, ale mocno trzymam kciuki, żeby tym razem test nie robił Cię w konia.
Trzymaj się -
Dziewczyny i dobrze narazie cicho sza;) jutro powtórze test, nie spiesze się na bete bo boję się kolejnego rozczarowania.
Mikka sport to zdrowie ale i jak ćwiczysz to trzeba liczyć się z ewentualnymi kontuzjami. Ja sobie chyba narazie odpuszcze siłownie na świeżym powietrzu dopuki @ nie przyjdzie:)
-
Dotek wrote:Dziewczyny i dobrze narazie cicho sza;) jutro powtórze test, nie spiesze się na bete bo boję się kolejnego rozczarowania.
Mikka sport to zdrowie ale i jak ćwiczysz to trzeba liczyć się z ewentualnymi kontuzjami. Ja sobie chyba narazie odpuszcze siłownie na świeżym powietrzu dopuki @ nie przyjdzie:)
Będę po cichu trzymac kciuki za poztywne wyniki
Ps. ja ostatnio jakas ślamazara się zrobilam i to może efekt najgorzej ze niedlugo mamy wesele i kicha tak z takimi sinymi nogami pojsc, ale coż...moze te kolory zejdą do tego czasu"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dzisiaj test, dalej jest blada kreska. W zasadzie to gin kazał mi jutro zatestowac ale jestem w gorącej wodzie kąpana. No i oczywiście poleciałam rano na bete i wynik będzie po 12.
Magdziulla jak sie czujesz? Duży brzuszek?Kamilka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, moje hcg 131,40 w 27dc. Prosze o kciuki za dalsze powodzenie. Prosze narazie bez gratulacji bo dopuki nie zobacze na usg to nie uwierze:)
U mnie właśnie leje, a miał być grill;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:41
Monia85, Foto_Anna, hewa81, lena82, Magdziulla, viowieczka, Wedmoczka, migot_ka, Kamilka, hipisiątko, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Dotek
Zgodnie z życzeniem Twym pogratuluje nieco później, a póki co ściskam Cię mocno i będę o Tobie myślećKamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Zrobiłam dzisiaj test, dalej jest blada kreska. W zasadzie to gin kazał mi jutro zatestowac ale jestem w gorącej wodzie kąpana. No i oczywiście poleciałam rano na bete i wynik będzie po 12.
Magdziulla jak sie czujesz? Duży brzuszek?
Dzięki, czuję się bardzo dobrze. Cały czas na nogach, póki mogę. Brzuszek rośnie, a wygląda tak:
Mocno trzymam kciuki za dalszy ciąg wydarzeń u Ciebie!hewa81, Wedmoczka, migot_ka, Kamilka, lena82, Dotek, lady_pink lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotek...piękna beta!!! po cichu gratuluję
Magdziulla piękny brzuszek Ale jesteś szczuplutka
---
Marlenko co u Ciebie? Jesteś gdzieś tam?Magdziulla, Dotek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny