LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ja się zastanawiam nad skutkami ubocznymi Estrofemu.
Ulotki czytac nie będe żeby się nie sugerować
Ja walczę z @ od jutra CLO + estrofem i zobaczymy czy endo urośnie.
Walcz, ja tez będę walcZyć od 7 wrzesnia bo ide do prof. Putowskiego. Qrde ja chyba znow nie miałam owulki, bo zawsze jak byla ovu to kilka dni po mialam bole piersi i byly nabrzmiale a teraz znow nic...idetycznie ja miesiac temu, brak bolu piersi równał sie z bardzo dlugim cyklem wiec i owu tez na pewno nie bylo co to sie porobiło ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ech ja jednak przeczytałam ulotkę i czuję, że migrena mnie zabije
Ciebie tez nękają migreny?bo mnie też i zawsze 3 dni wyjęte z życia .
Ja tak myślę jeszcze o tym moim hsg z lutego co robił mi S. I wyszlo ze prawy puscil kontrast ale bardzo powoli i z dużym opóźnieniem i taki jajowód to w ogole sie do czegos nadaje?z prawego jajnika mam zawsze owulke a jajowod byle jaki...a lewy od razu puścił kontrast. Ciekawe co prof.powie. -
nick nieaktualny*Dreams*86 wrote:Ciebie tez nękają migreny?bo mnie też i zawsze 3 dni wyjęte z życia .
Ja tak myślę jeszcze o tym moim hsg z lutego co robił mi S. I wyszlo ze prawy puscil kontrast ale bardzo powoli i z dużym opóźnieniem i taki jajowód to w ogole sie do czegos nadaje?z prawego jajnika mam zawsze owulke a jajowod byle jaki...a lewy od razu puścił kontrast. Ciekawe co prof.powie.
Zawsze masz z prawej strony owulkę?
Mnie też pewnie hsg czeka, ale to już nie w tym roku.
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Okropne mam migreny, aż nie da się funkcjonować, ale odkąd biorę wit B6 i 12 jakoś mniej ich mam.
Zawsze masz z prawej strony owulkę?
Mnie też pewnie hsg czeka, ale to już nie w tym roku.
No zawsze jak mialam usg a bylo ich bardzo duzo to zawsze na prawym byl pecherzyk ;/ na lewym nigdy nie bylo. Moze czasem sie zdarza z lewego ale na usg zawsze byl prawy z pecherzykiem. Moze lewy spi, bo mam torbiele na jajnikach ;(.
Miałaś juz kiedys hsg? -
Cześć dziewczyny Czy któraś z was leczyła się w Ab ovo w Lublinie? Jakie macie zdanie na temat tej "kliniki? Ja leczę się w Ovum ale nie jestem zadowolona i zastanawiam się nad zmianą na jakąś inna klinikę, tylko nie wiem czy jest sens tkwić w Lublinie czy stąd uciekać.Amh 0,9 - marzec 2016
1 IUI 19.08.2016
2 IUI 1.03.2017
AMH 0,69 - kwiecień 2017
3 IUI 15.05.2017
24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna -
nick nieaktualnyewela88 wrote:Cześć dziewczyny Czy któraś z was leczyła się w Ab ovo w Lublinie? Jakie macie zdanie na temat tej "kliniki? Ja leczę się w Ovum ale nie jestem zadowolona i zastanawiam się nad zmianą na jakąś inna klinikę, tylko nie wiem czy jest sens tkwić w Lublinie czy stąd uciekać.
Hej. Ja z ab ovo będę dopiero zaczynać swoją przygodę a dokładnie z prof. P.
Powiedz coś więcej o sobie długo sie staracie? Jaki macie problem? -
Dreams u nas tylko 1% prawidłowej morfologi nasienia i słaby ruch i ja dwudziestoosmiolatka z amh 0,9
Wczoraj mieliśmy pierwsza iui ale z moich obserwacji wynika, że po dwóch dniach od owulacji
Też zastanawiam się nad dr P w ab ovo. A czy Ty Słyszałaś o nim jakieś dobre opinie?Amh 0,9 - marzec 2016
1 IUI 19.08.2016
2 IUI 1.03.2017
AMH 0,69 - kwiecień 2017
3 IUI 15.05.2017
24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna -
nick nieaktualnyewela88 wrote:Dreams u nas tylko 1% prawidłowej morfologi nasienia i słaby ruch i ja dwudziestoosmiolatka z amh 0,9
Wczoraj mieliśmy pierwsza iui ale z moich obserwacji wynika, że po dwóch dniach od owulacji
Też zastanawiam się nad dr P w ab ovo. A czy Ty Słyszałaś o nim jakieś dobre opinie?
Ehhg no to nie za wesoło skoro problem z dwóch stron. U mojego męża morfologia wyszla 2% ale wyszla tez bakteria. Wyleczyl ja i skoczylo do 4% ale ma ich bardzo duzo i wszystkie inne parametry tez bardzo dobre. Bierze androvit i salfazin.
A Twój bierze coś?.
O prof. P jak o kazdym lekarzu opinie sa różne. Wiadomo nie każdemu pomoże ale ja spróbuje swoich sil u niego. Z tego watku Dotek chodziła do niego i zaskoczyla i maluch rośnie w brzuchu podobno nie naciaga na badania i jest ok. Jeśli mi nie pomoże to ide do prof. Jakiela. U mnie to niestety ale torbiele w jajnikach i chyba endometrioza. 3mam kciuki za to aby iui zaowocowało II kreskami na tescie. Myślę ze warto wybrać się na wizyte i posłuchać co on Wam zaproponuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Dziękuję za pamięć
Trochę luzu mam w tym tyg. Pakuje torbę do szpitala powoli. Strasznie się boje mimo że to mój kolejny raz. A co tam u Ciebie? Sorry za błędy ale pisze z tel który mi się psuje
U mnie po staremu. Ide 7 do prof.P i zobaczę co powie.
Kiedy kladziesz sie do szpitala? Nie boj sie, bedzie dobrze ! Musi byc ! Daj koniecznie znać jak juz bedziesz po... bede trzymać kciuki aby poszlo gladko. Obstawiam ze i mnie to czeka w niedalekiej przyszlosci . Pozdrawiam.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Dziękuję za pamięć
Trochę luzu mam w tym tyg. Pakuje torbę do szpitala powoli. Strasznie się boje mimo że to mój kolejny raz. A co tam u Ciebie? Sorry za błędy ale pisze z tel który mi się psuje
Trzymam prze-mocno kciuki Będzie dobrzehipisiątko lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny;) wybaczcie ze sie wcinam i to z zupełnie innym tematem ale pilnie potrzebuje informacji o klinice Żagiel i dr Mądro. Moja siostra ma mieć tam operacje i poszukujemy jakichś sprawdzonych informacji na ten temat, a wiem ze wy jesteście z okolic Lublina i wiedzę macie wielka;) wiec jeszcze raz sorry i z góry dzieki;)
-
nick nieaktualny
-
A czy któraś z was jest pacjentka prof putowskiego z ab ovo? Może ktoś wie jak długo czeka się na wizytę do niego i w jakie dni/gidziny przyjmuje?
Wiem, mogę przecież zadzwonić ale pytam was żeby sobie to jakoś zgrać z pracąAmh 0,9 - marzec 2016
1 IUI 19.08.2016
2 IUI 1.03.2017
AMH 0,69 - kwiecień 2017
3 IUI 15.05.2017
24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna