LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co siadłam i czytam i się nakręcam i to jest złe. Ja też oczywiście za wszystkie Teraz zastanawiam się jaką jeszcze suplementację kupić.
A i zamierzam kupić ocet jabłkowy i z rana pić podobno dobrze robi, na przemianę materii. Słyszałyście coś o tym?neomi34 -
hipisiątko wrote:szpital przeżyłam, ale się zdenerwowałam bo karteczki żadnej nie dostałam do poradni z wynikami i pewnie pójdę prywatnie
Jak będziesz odbierać wyniki w sekretariacie to zapytaj o możliwość ich konsultacji. A widziałaś się w ogóle z panią doktor?
Ja chodzę do endokrynologa do Gastromedu. -
Magdziulla wrote:Dziewczyny wiecie może gdzie w Lbn można zrobić jakiś taki pakiet badań podstawowych. Chcę pójść do lekarza już z wynikami,a nie za bardzo wiem co badać poza tsh. I czy mogę je robić od razu czy, w konkretnej fazie. Bardzo będę wdzięczna:) Niestety test negatywny:(
-
nick nieaktualnyneomi34 wrote:nie ma za co a co na te 120 zł wyliczyłaś?
Marta29 dziś 34dc gdzie normalnym trybem mam 32-33 dni, ale w ostatnim cyklu miałam ewenement 41-lekarz mówi, że chyba sama sobie psychicznie @ zatrzymałam.
Co do endokrynologa nie doradzę, ale odradzę Tomaszewskiego. Jest ok, ale do momentu gdy sprawy są proste.neomi34 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Już Ci piszę na początek: progesteron, prolaktyna, FSH,LH,testosteron na początek cyklu. W luxmedzie każde po 24zł.
Marta29 dziś 34dc gdzie normalnym trybem mam 32-33 dni, ale w ostatnim cyklu miałam ewenement 41-lekarz mówi, że chyba sama sobie psychicznie @ zatrzymałam.
Co do endokrynologa nie doradzę, ale odradzę Tomaszewskiego. Jest ok, ale do momentu gdy sprawy są proste.
O właśnie też muszę zrobić testosteron.neomi34 -
neomi34 wrote:i jak ją oceniasz?
Jak dla mnie jest w porządku, ja jestem zadowolona. Ja mam niedoczynność tarczycy, w tym momencie mam tsh ok 1, odkąd biorę leki czuję się lepiej. Pani doktor jest rzeczowa, wizyty może nie są długie, ale pani doktor zawsze odpowiada na zadane pytania i wyjaśnia co i jak, także dla mnie jest spoko. -
Hej dziewuszki wczoraj wróciłam z pracy i padłam zanim włączyłam komputer. Dzisiaj ranozrobiłam test ciążowy i mam drugą trochę słabszą ale kreskę. Idę zaraz do lekarza po duphaston bo mi się skończył i na bete. Miłego dnia,
neomi34, Kamilka, Marta29, mihito lubią tę wiadomość
-
Dotek wrote:Hej dziewuszki wczoraj wróciłam z pracy i padłam zanim włączyłam komputer. Dzisiaj ranozrobiłam test ciążowy i mam drugą trochę słabszą ale kreskę. Idę zaraz do lekarza po duphaston bo mi się skończył i na bete. Miłego dnia,
No proszę trzymam kciuki:) dawaj znać ))) widać sposób to przestać się starać heheneomi34 -
mam pytanie dziewczyny. niedawno któraś pisała o acardzie i clexane. i ja czytałam gdzies ten wątek bo jest taki a teraz na nic nie mogę znaleźdż. czy może mi ktoś pomóc? Proszę!!
Dotek lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dzięki dziewczyny. Rzeczywiście wrzucilam na luz. Beta wyszła mi 20,67. Ja pisałam o clexane właśnie dzisiaj poszłam do lekarza i już od dzisiaj biore zastrzyki z heparyna i duphaston. W poniedzialek ponowna beta zeby zobaczyc przyrost.
Martwie sie zeby xnowu nie poronic -
nick nieaktualny