X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    U mnie też męża brak-w delegacji, ja siedzę na podyplomòwce i biję się z myślami czy wracając nie kupić testu i nie przetestować. Przynajmniej pogoda u Nas piękna.
    Właśnie spojrzałam na Twój wykres. No ładnie to wygląda :) trzymam kciuki,mnie też zawsze wcześniej korci do testowania :)

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę a u nas słoneczko :) i idę do na cmentarz do mamy bo chce mi się spacerować :) a potem z mężulkiem i moją hrabianką sznaucerką na działeczkę :)
    a ja łykam kelp na tarczycę a jutro zamierzam kupić zioła ojca sroki a i ocet jabłkowy na przyspieszenie materii :)

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Właśnie spojrzałam na Twój wykres. No ładnie to wygląda :) trzymam kciuki,mnie też zawsze wcześniej korci do testowania :)
    Miałam poczekać do środy,ale chyba nie wytrzymam, bo czuję, że @ idzie i wolę wiedzieć juz. Neomi34 oj jakbym męża przy sobie to też bym wprowadziła;);) a tak zostaje kot - kiedyś próbowałam wyprowadzić na smyczy, ale skutek był komiczny:)

Marta29, neomi34 lubią tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noemi34,masz niedoczynność czy nadczynność? W sierpniu zrobię sobie badania na tarczycę. U mnie w rodzinie to znana przypadłość-tak mówi mama :) W sumie na wszystko sobie zrobię-a co mi tam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi teraz nie wyjdzie to też chcę się przebadać. Nie wiem jeszcze jakie, ale mam zamiar z gotowym pakietem pójść do gin i niech mnie naprawi;);)

neomi34 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla,to tak jak ja. U mnie 9 cykl starań. Jak do sierpnia się nie uda to lecę do lekarza. A Ty jak długo się starasz?

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Noemi34,masz niedoczynność czy nadczynność? W sierpniu zrobię sobie badania na tarczycę. U mnie w rodzinie to znana przypadłość-tak mówi mama :) W sumie na wszystko sobie zrobię-a co mi tam :)

Ja mam chyba hasimoto ale potwierdzą to przeciwciała trab,które zrobiłam i czekam na wyniki.Bo jakiś czas temu miałam wysoki wynik, który znowu świadczy o chorobie choroba gravesa-basedowa więc sama póki co nie wiem co ja mam.

neomi34
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze,moja koleżanka też ma hasimoto. Nawet jakiś zabieg kiedyś miała,dowiedziałam się przypadkiem bo zauważyłam bliznę na szyi. Ale szczegółów nie znam.

• Dotek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też podejrzewali hashi bo po drugiej ciąży skoczyło mi tsh. Jednak jak poroniłam to wszystko wróciło do normy.

Chyba idzie ta wredna @ bo właśnie dopadłam m&msy i loda czekoladowego:#

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 14:59

neomi34 lubi tę wiadomość

f08af289ff.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha :) ja z delicjami siedzę :)
    Smacznośći :)

Dotek, neomi34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie może gdzie w Lbn można zrobić jakiś taki pakiet badań podstawowych. Chcę pójść do lekarza już z wynikami,a nie za bardzo wiem co badać poza tsh. I czy mogę je robić od razu czy, w konkretnej fazie. Bardzo będę wdzięczna:) Niestety test negatywny:(:(

• Dotek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi z powodu testu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już każda z nas będzie obchodziła dzień matki.

f08af289ff.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też mam taką nadzieję :) ja dopiero wróciłam i padam bo cały dzień na nogach :)

neomi34
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny wiecie może gdzie w Lbn można zrobić jakiś taki pakiet badań podstawowych. Chcę pójść do lekarza już z wynikami,a nie za bardzo wiem co badać poza tsh. I czy mogę je robić od razu czy, w konkretnej fazie. Bardzo będę wdzięczna:) Niestety test negatywny:(:(

Wiem,że w diagnostyce są takie pakiety http://www.pakiety.diag.pl/dla_kobiet_planujacych_ciaze,32.html
    lub luxmed

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!:). Sprawdziłam w luxmedzie pakietu nie widzę akurat, ale tak pojedynczo wychodzi 120zł -144zł z estradiolem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek dziękuję, ja kieruje wszystkie siły na czerwiec, i uda Nam się wszystkim!

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma za co :) a co na te 120 zł wyliczyłaś?

neomi34
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie jakiegoś dobrego endokrynologa oprócz pani doktor tkaczuk?

neomi34
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie znam. Chodziłam do Tkaczuk jak myślałam że mam problem z tarczycą bo znajoma dr powiedziała że jak chodzi o planowanie ciąży to najlepiej mieć ginekologa i endokrynologa 2w1 który zna się na tym i na tym.

Też w czerwcu będziemy się starać, może się uda i będzie bobas na marzec kwiecień 2016:)

f08af289ff.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja pójdę zobaczę co ona mi powie na te wyniki wszystkie jako endokrynolog. Jakoś się dziś zdołowałam, czytając dziewczyny mające hasimoto, ale nic to.

Dotek trzymam kciuki :)

neomi34
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ