LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:U mnie też męża brak-w delegacji, ja siedzę na podyplomòwce i biję się z myślami czy wracając nie kupić testu i nie przetestować. Przynajmniej pogoda u Nas piękna.
-
No proszę a u nas słoneczko i idę do na cmentarz do mamy bo chce mi się spacerować a potem z mężulkiem i moją hrabianką sznaucerką na działeczkę
a ja łykam kelp na tarczycę a jutro zamierzam kupić zioła ojca sroki a i ocet jabłkowy na przyspieszenie materiineomi34 -
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Właśnie spojrzałam na Twój wykres. No ładnie to wygląda trzymam kciuki,mnie też zawsze wcześniej korci do testowania
Marta29, neomi34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta29 wrote:Noemi34,masz niedoczynność czy nadczynność? W sierpniu zrobię sobie badania na tarczycę. U mnie w rodzinie to znana przypadłość-tak mówi mama W sumie na wszystko sobie zrobię-a co mi tam
Ja mam chyba hasimoto ale potwierdzą to przeciwciała trab,które zrobiłam i czekam na wyniki.Bo jakiś czas temu miałam wysoki wynik, który znowu świadczy o chorobie choroba gravesa-basedowa więc sama póki co nie wiem co ja mam.neomi34 -
U mnie też podejrzewali hashi bo po drugiej ciąży skoczyło mi tsh. Jednak jak poroniłam to wszystko wróciło do normy.
Chyba idzie ta wredna @ bo właśnie dopadłam m&msy i loda czekoladowego:#Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 14:59
neomi34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie może gdzie w Lbn można zrobić jakiś taki pakiet badań podstawowych. Chcę pójść do lekarza już z wynikami,a nie za bardzo wiem co badać poza tsh. I czy mogę je robić od razu czy, w konkretnej fazie. Bardzo będę wdzięczna:) Niestety test negatywny:(
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny wiecie może gdzie w Lbn można zrobić jakiś taki pakiet badań podstawowych. Chcę pójść do lekarza już z wynikami,a nie za bardzo wiem co badać poza tsh. I czy mogę je robić od razu czy, w konkretnej fazie. Bardzo będę wdzięczna:) Niestety test negatywny:(
Wiem,że w diagnostyce są takie pakiety http://www.pakiety.diag.pl/dla_kobiet_planujacych_ciaze,32.html
lub luxmed
neomi34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie znam. Chodziłam do Tkaczuk jak myślałam że mam problem z tarczycą bo znajoma dr powiedziała że jak chodzi o planowanie ciąży to najlepiej mieć ginekologa i endokrynologa 2w1 który zna się na tym i na tym.
Też w czerwcu będziemy się starać, może się uda i będzie bobas na marzec kwiecień 2016:)