LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:a więc w karcie leczenia szpitalnego mam wpisane: hiperprolaktynemia i niedoczynność tarczycy, najbardziej w szoku jestem, że z badań wyszło, że nie mam chyba hashi bo moje anty TPO wynosi poniżej 10 więc chyba nie mam prawda ???
poza wysoką prolaktyną o 6 rano norma do 650, a ja mam 1250 !!!mam tylko wysoką insulinę po 2h i wysoki DHEAS cokolwiek to znaczy ???? z tego co widzę cukrzycy nie mam dowiem się wszystkiego 13 07
nie nie masz to dobrze )a ile masz tsh? a bierzesz cyclodynon na prolaktynę?neomi34 -
Dotek wrote:Hej, ja pomału czuję stresa przed poniedziałkową wizytą i tym co profesor zadecyduje w mojej sytuacji. A poza tym tak jak Wy czekam na niedzielę. Noemi w ab ovo to tak z godzinke sie zwykle czeka;)neomi34
-
hipisiątko wrote:truskaweczki rwię codziennie, a dziś zrobiłam sobie wolne bo w domu syf jak nie wiem, wychodzę z domu o 6 rano wracam o 20 i już na nic nie mam ochoty.....a dziś posprzątane lux, gołąbki się gotują i zaraz lecę na nauki przed chrztem...
dotek ja w abovo nigdy nawet 5 min nie czekałam, zawsze punktualnie wchodziłam
nono kobieta pracująca )neomi34 -
Wybieram się z mężem ale jak to wyjdzie to zobaczymy. Do poniedziałku jeszcze troche czasu. A promen to może na obywatelskiej będzie najtaniej. Maca to nie wiem. Mój mąż jak poszedł po promen to aptekarka mu powiedziała żeby kupił androvit bo ma o połowe więcej składników.