LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. A ja jeszcze nawet ciocia w prostej linii nie jestem, bo moje starsze rodzeństwo nie kwapi się do rozmnażania. Zanim się obejrzą będzie za późno.
Ja jestem teraz w trakcie działań, wszystko wymierzone conceive w ruchu jak się.nie uda to ręce opadają.
Hipisiątko, ale mi smaka zrobiłaś na ten dżemik, ja nigdy nie robiłam za to teściowa nadrabia jak dla armii;)neomi34 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Hej. A ja jeszcze nawet ciocia w prostej linii nie jestem, bo moje starsze rodzeństwo nie kwapi się do rozmnażania. Zanim się obejrzą będzie za późno.
Ja jestem teraz w trakcie działań, wszystko wymierzone conceive w ruchu jak się.nie uda to ręce opadają.
Hipisiątko, ale mi smaka zrobiłaś na ten dżemik, ja nigdy nie robiłam za to teściowa nadrabia jak dla armii;)
To trzymam kciuki za powodzenie dobry ten żel?
ja dziś mam 5dc i ciekawa jestem na ile clo pomoże co do ilości pęcherzykówneomi34 -
nick nieaktualnyneomi34 wrote:To trzymam kciuki za powodzenie dobry ten żel?
ja dziś mam 5dc i ciekawa jestem na ile clo pomoże co do ilości pęcherzyków
Ale ma bardzo dobre opinie, zwłaszcza jeśli trudno wszczelić się w termin - z racji pracy mojego męża u Nas to duży problem.
dzięki za kciuki a ja trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mają dużo, testy tanio i owu i ciążowe. ja zamówiłam głównie ze względu na żel.
A głosy co do conceive są różne, ale było dużo pozytywów. Myślę, że trzeba patrzeć pod jakim kątem są problemy i w czym on może pomóc. Jeśli są problemy z owulacją/zagnieżdżeniem czy cokolwiek bardziej skomplikowanego żel nic nie zadziała - sprawdza się w tym by wydłużyć żywotność plemników i poprawić ich poruszanie. Dla mnie problemem jest to, że męża nie ma wtedy kiedy trzeba i mam nadzieję, że w tym pomoże, ale to się dopiero okaże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj zastrzyk więc pęcherzyk ma pęknąć ok. jutra więc dużo miłości. Mam brać acard dalej a od piątku jeszcze duphaston. 5 lipca testować. Jak pozytywny to odstawić acard a brać fraxiparine. A jak negatywny to po okresie przyjechać. Kazal mezowi nasienie powtórzyc dla pewnosci ale ma bardzo dobrej jakości na ostatnim badaniu. Zaniepokoilo to że mi testy owulacyjne potrafią wyjść pozytywne kilka dni z rzędu pozytywne ale tym będziemy się martwić jak się nie uda.
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Dzisiaj zastrzyk więc pęcherzyk ma pęknąć ok. jutra więc dużo miłości. Mam brać acard dalej a od piątku jeszcze duphaston. 5 lipca testować. Jak pozytywny to odstawić acard a brać fraxiparine. A jak negatywny to po okresie przyjechać. Kazal mezowi nasienie powtórzyc dla pewnosci ale ma bardzo dobrej jakości na ostatnim badaniu. Zaniepokoilo to że mi testy owulacyjne potrafią wyjść pozytywne kilka dni z rzędu pozytywne ale tym będziemy się martwić jak się nie uda.
Czyli podobnie powiedział jak dr Tkaczuk?
A myślisz iść jeszcze do którejść z lekarek od immunologii?
Czytałam trochę o nich dzisiaj i się zastanawiam....04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Zobacze jak prof będzie działał. Myślę o genetyku z luxmedu i o prof. Jerzak w Warszawie. Ale narazie dam sobie szanse u profesora z bocianiej. Najlepszym immunologiem jest podobno prof. Jerzak. Szkoda że nie przyjmuje już w Lublinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 14:57
-
Dotek wrote:Dzisiaj zastrzyk więc pęcherzyk ma pęknąć ok. jutra więc dużo miłości. Mam brać acard dalej a od piątku jeszcze duphaston. 5 lipca testować. Jak pozytywny to odstawić acard a brać fraxiparine. A jak negatywny to po okresie przyjechać. Kazal mezowi nasienie powtórzyc dla pewnosci ale ma bardzo dobrej jakości na ostatnim badaniu. Zaniepokoilo to że mi testy owulacyjne potrafią wyjść pozytywne kilka dni z rzędu pozytywne ale tym będziemy się martwić jak się nie uda.
No to teraz trzeba działać ) trzymam kciuki.Ile tam kosztuje badanie nasienia?
Ja w czwartek śmigam do Pani doktor na ocenę pęcherzyków po cloneomi34