LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka30 wrote:Hej dziewczyny;) Dołączam do grupy HSG;) dzisiaj gin dał mi skierowanie na racławickie na 3 dni. Jest się czego bać? Jakieś rady ?
No proszę i kiedy śmigasz? ja powiem, że na Jaczewskiego 1-dniowe hsg do przeżycia więcej stresu i nerwów, niż tego wszystkiegoneomi34 -
neomi34 wrote:No to teraz trzeba działać ) trzymam kciuki.Ile tam kosztuje badanie nasienia?
Ja w czwartek śmigam do Pani doktor na ocenę pęcherzyków po cloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 07:23
-
Dotek przez 3 dni nie dają? trzeba mież piżamkę (koszulę)? czy wystarczy dresik? czy po czułaś się dobrze? bolało coś? bo mam zamiar jechać do warszawy po zabiegu i nie wiem czy to nie stoi na przeszkodzie;) a robili Ci przy okazji profil hormonalny?
neomi miałam iśc od 1 lipca, ale jak dzisiaj dzwoniłam to pani powiedziała że na czwartek jest tyle zabiegów zaplanowanych że musi z doktorem pogadać czy może mnie jeszcze zapisać. Oczywiście o ile nie dostanę wcześniej @. Zawsze miałam ok 30 dni, a teraz jak na złośc dzisiaj jakieś plamienie i mam wrażenie ze zołza zaraz zawita:/
-
Hormony miałam badane miesiąc wcześniej niż hsg. Na hsg położyłam się do szpitala w piżamie dwuczęściowej bo na badanie i tak dostaniesz sexi koszule szpitalną z fliseliny:D A do jedzenia w dzień zabiegu i po nic z tego co pamiętam. Po zabiegu czułam się otępiała po narkozie i spałam sobie do wieczora a w dzień wypisu super się czułam. Badanie nie bolało bo soałam, trwało z 10 minut.
-
Hej.
Byłam dziś na badaniach. I wyszła mi wysoka prolaktyna po obciążeniu. Już się naczytałam o guzach i innych problemach....
Bez obciążenia wyszło 12,9 a po obciążeniu 209. To prawie dwudziestokrotość. Norma to 6 - krotność. Co myślicie? Umówiłam się do dr Włach ale dopiero na 2 lipca. Czyli po owulacji... ech czyli ten cykl stracony....
Ale może to lepiej bo w końcu znajdę przyczynę poronień?
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:ja dziś będę u niej to zapytam przy okazji jak z tych nerwów mi nie wyleci z głowy, mam mieć monitoring cyklu po clo i jakoś się boję co to tam będzie
neomi34 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Noemi daj znać jaktam wizyta przebiegła:)
Ja 22 miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i żadnych objawów owulacji nie czuję, tylko trochę ból piersi i tyle. I skoku tempki nie mam tylko o 1stopień się podniosła.
Kamilka byćmoże w dobry dc robiłaś, ja się nie znam ale lekarz na pewno wszystko wyjaśni,Kamilka, neomi34 lubią tę wiadomość
-
Sama nie wiem. Poszłam i zrobiłam hihi. Ale robiłam sporo badań. Homocysteinę, tsh, poziom kwasu foliowego, witaminy D 3, prolaktynę + prolaktynę po obciążeniu,Dhea. Nawet nie myślałam o dniu....
neomi34 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek