LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
neomi34 wrote:u mnie też jak w zegarku i cóż nadchodzi chwila @ dziś zrobiłam test też żyłam jakoś nadzieją, że może w końcu się uda ale cóż znowu rozczarowanie mam dość tej nierównej walki ...
Najgorsze to rozczarowanie.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Czesc kochane! Dawno mnie tu juz nie bylo. Zyje szybko
Poradzcie mi prosze jakiegos lubelskiego,sprawdzonego lekarza. Prywatnie oczywiscie. Dobilam roku staran,w sb zaczynam urlop I przy tej okazji chce zrobic jakies badania albo chociaz usg. Tylko gdzie? -
Przykro mi Noemi. Chyba każda z nas tak wyczekuje dwóch kresek. Mam nadzieję że wkońcu się uda. U mnie znowu dwie znajome z brzuszkami chodzą, ciężko żyć.
Marta, jeżeli chodzi o problem z zajściem w ciąże do dr Tkaczuk albo prof Putowski z ab ovo.Marta29 lubi tę wiadomość
-
Spróbuję i tak zadzwonić,do kogokolwiek....Może gdzieś się wepcham a myślicie,że mogę tam tak od razu iść? Nigdy nie robiłam jeszcze badań pod względem niepłodności czy zaburzeń hormonalnych a to w końcu klinika nieplodności. Może powinnam mieć jakieś zaplecze w postaci podstawowych badań lub usg? Głupieję powoli i zżerają mnie nerwy
-
Hej dziewczyny...mam dość i w związku z tym muszę zacząć wszystko od nowa...po raz kolejny szukam dobrego lekarza, który zna się na rzeczy i zajmie się pacjentką kompleksowo...z tego co czytam bardzo polecanie Panią dr Tkaczuk-Włach. Czy można jej zaufać?? Czy ona przyjmuje gdzieś jeszcze oprócz Abovo? Jak na razie mam dosyć tego miejsca i wolałabym jakiś neutralny grunt...
-
Hipisiątko chodzisz do AbOvo? Ona nie ma swojego gabinetu?
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Ja też do niej chodzę i zajęła się mną super. Poprzednia gin mówiła że wszystko ok i żebym nie wynajdowała sobie choroby. A dwie ciąże stracone.....
Zleciła mi badania I powiedziała jak będzie wyglądało leczenie i jak będzie prowadzona ciąża. Polecam.migot_ka lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Ja chodze do niego;) i ze mna o nim pisałaś o ile o mnie Ci chodzi;P Krzysztof przyjmuje na zana w fammed czy robi doplerowskie to Nie wiem na 100%,ale na 99% tak;) bo ma nowoczesny gabinet i to usg takie komiczne;) tylko nie pamiętam do kiedy byl na urlopie. Chyba od sierpnia juz wrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 06:31
Dotek, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:tak chodzę do abovo narazie byłam na pierwszej wizycie tam dostałam skierowanie do szpitala i po pobycie miałam wizytę na nfz, potem skierowanie na rezonans, pobyt w szpitalu i znów wizyta na nfz, teraz zapisałam się na 24 sierpnia na prywatną wizytę w abovo ogólnie obojętnie mi gdzie ona przyjmuje chociaż do abovo znam drogę,a w miasto nie chcę się zagłębiać, bo ja nie tutejsza i obca zupełnie rejestracja samochodu i wiadomo jak nie którzy kierowcy reagują na takich
Hipisiątko jakie dokładnie badania robili Ci w szpitalu?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Super, też bym tak chciała...;/