LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marleni a gdzie oni Ovum przenieśli?
ja swojego zapisałam na piątek do http://cmchodzki.pl/leczenie-nieplodnosci/
i tam podobno jest bardzo profesjonalnie włącznie z tym, że omawiają wyniki od razu pod mikroskopem cena 140 ale oceniają od razu a w luxmedzie podobnie różnie to bywa i ten czas też może wpływać na wyniki, dlatego wiem od lekarza że czasami bywają tam błędne wyniki.neomi34 -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Czyli luxmed nie za bardzo?,a robiłaś ten pakiet za 70zł czy za 140zł? może jednak tam go nie wyślę w takim razie...neomi34
-
Marleni wrote:Noemi a co u Was jest zdiagnozowane, że nie możecie zaciążyć ? Przepraszam jeśli przeoczyłam we wcześniejszych postach.
A sprawdziłam w wynikach mojego M i on miał przy pierwszym staraniu cudne wyniki nasienia ale i tak Jakiel go wysłał na DNA, ale po co to sobie nie przypomnę, zapewne podpytam jak u niego będę
W czwartek idę do Kwaśniewskiej zobaczymy jak ona zareaguje na te wyniki. Ale poczytałam o tej placówce na chodźki i myślę, że albo tam albo Ovum.
Do luxmedu jestem przyzwyczajona, bo szybko sprawnie, wyniki internetowe - rozleniwiłam się Mam aplikacje na tel z luxmedu i mam komplet swych badań, co jest przydatne jak coś jest potrzebne podczas wizyty
Ja też mam tak z luxmedem ale jakoś wolę nie ryzykować. U nas w sumie nic nie jest zdiagnozowane bo wszystkie wyniki mam bardzo dobre, cykl książkowy oprócz endometriozy 1 stopnia,która dawno temu była wycięta ale lekarze mówią i wiem, że dziewczyny zachodzą z nią. Nie wiem i nikt nie wie czemu ot zagadka
Teraz biorę clo i muszę włączyć encorton znowu i zobaczymy 10 dc co urośnie i ile
póki co zmarł mój dziadzio i nie mam głowy do niczego dlatego sorki, że odpisuje tak lakonicznie może ale nie mam nawet siły pisać o tym.neomi34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja jestem swieżak przy Was dopiero od marca się staramy tak na poważnie z testami, wyliczaniem owulacji. Ale już myślę, że ccoś nie tak. Niby książkowo zdrowa para stara się do roku, ale tak myślę skoro wszystko jest jak należy w terminie, z zachowaniem nawet wymyślnych zasad to czemu się nie udaje. I myślę, że marnuję czas nie mając żadnej diagnozy. Często Dziewczyny piszą, że żałują, że tyle czekały.
Monia jak usuną u Ciebie wodniaka to już jesteś na czysto, możesz działać.
Hipisiatko jak Ci odkryli endo na usg?
trzymam za Was kciuki należy Wam się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:poszłam na pierwszą wizytę do dr Włach i ona mi powiedziała, że mam torbiel i wygląda to na torbiel endometrialną, a dr wiktor w czwartek mówił, że niewielkie zrosty są w zatoce i wygląda mu to na endomendę
Mi lekarz powiedział po zwykłym badaniu, że podejrzewa, ale na usg inny powiedział, że nic nie widzi. Czekam jeszcze mmsc i też się w końcu wybiorę do dr Wlach.
Viovewczka tulę, udało się raz, więc uda się drugi tym razem szczęśliwie. Już wiesz, że jest ok skoro raz już się udało.
Hipisiatko i co laparoskopia?hipisiątko lubi tę wiadomość