LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilko trzymam kciuki za ciąże. Ja brałam zastrzyki rano ale pytałam gina to mówił że nie ma to znaczenia.pytałam też czy nie przeszkadza żeby brać jednocześnie heparyne i acard, mówił że można.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:19
Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:wysłałam Ci wiadomość prywatną z nr telefonu do dr Krzysztofa Wiktora
Spróbuję jeszcze może się uda.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Kochane!!!!
Dziękuję wszystkim z osobna i razem też.
Muszę Wam powiedzieć że zaczynam wierzyć w lekarzy... . W ich powołanie i dobrą wolę.
Wczoraj napisałam sms do dr Włach i odpisałam mi szybko żebym poszła do dr Krzysztofa Wiktora. Nie odbierał ale potem o dzwonił. Czaicie???????
O dzwonił na nieznany mu numer! Szok jak dla mnie. I po tym jak powiedziałam że jestem od dr Włach kazał mi przyjechać i że przyjmie mnie między pacjentkami. Przyjechałam za 30 minut i myślałam że da mi tylko recepty. I tak powiedziałam pani w recepcji. To od razu po 10 min mnie przyjął tak bym czekała 2 pacjentki.... a dziecko jeszcze miałam do odebrania z przedszkola. I jak mu powiedziałam co i jak to powiedział że musi mi usg zrobić. Bo gdyby była np ciąża pizamaciczna to nie można jej karmić progesteronem.
Wizyta 100 zł usg 100 zł . ale jak dla dr Joasi to 150.
Dałam mu 200 i wyszłam baaardzo zadowolona. Wpisał mi clexane i receptę na duphaston który wczoraj wycyganiłam w aptece a receptę muszę oddać i luteine na refundację.i tak to można się leczyć.Marleni, KMK lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Brałam razem acard i clexane mówił lekarz że to nie przeszkadza i to była wersja mojego starego gina. Prof. Z abovo mówił że do testu acard a od testu clexane. A pani dr chyba acard i clexane razem. Może bierz to i to do wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:14
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Hej ja też na działce, bo muszę odpocząć po pogrzebie. Ale muszę Wam powiedzieć, że bolą mnie jajniki brałam to clo i ten encorton i dziś myślałam, że zwarjuje. Idę w poniedziałek na monitoring do Stettnera i zobaczymy co mi powie, co tam się dzieje. Do Pani doktor pójdę za miesiąc, mam nadzieję że z jakąś dobrą wiadomością
co tam u Was?neomi34 -
nick nieaktualnyHej, ja jutro planuję jeziorko i opalanko:) a dziś duuużo sprzątania. A ogólnie czekam na owu. Długie cykle są przewalone:/
Dziewczyny myślicie, że delikatny ból jajnika na początku cyklu, no i bardziej podczas seksu powinien mnie zaniepokoić?, wcześniej miałam tylko w czasie owu.
-
Robiłam betę i pierwsza 39 druga 129,8
Przyrost ogromny. Żeby tylko niespodzianki nie było... czuję się dobrze.
życzę wszystkim miłego weekendu nie będzie mnie 10 dni bo jedziemy na urlop bez neta. Buziaki i do napisania!!!!Magdziulla, neomi34, Mona_M lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dziewczyny, byla moze ktoras z Was u dr Szkodziaka z Novum? Kolezanka mi go polecila ale widze ze zachwalacie dr Wlach wiec moze zmienie.
Staramy sie od ponad roku i zdalam sobie sprawe ze wiek zaawansowany i nic z tego staranka nam nie wyjdzie.