Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny! Dziś opuściłam forum styczniowych groszków i tym samym stałam się lutową śnieżynką. Widzę, że zuzzi się tu nie obija i dwa na raz ogarnia fora Nie czytałam Was od początku, już dużo tu natworzyłyście. Mam nadzieję, że dużo dziewczyn ze styczniowych groszków tu nie trafi za mną. W sumie to dopiero czwarty cykl, a jeszcze w żaden nie patrzyłam z takim optymizmem. Proszę o wpisanie na 14 lutego - może będzie to piękny walentynkowy prezent
Maczek, Mandi :) lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny ten cykl chyba będzie krótki, byłam na monicie i w piątek mogę mieć już owulkę jeśli pęcherzyk pęknie, dziś 12dc pęcherzyk dominujący z prawego jajnika 17,7mm endometrium 5mm. Myślicie, że ma rację czy się myli kobieta ?
Nie mialam jeszcze tak szybko owulacji
Moze byc, wzrost pecherzykow to ok 2mm na dobe, ale endo cienkie, wcinaj migdaly, orzechy, pij winko moze sie poprawi:-) -
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki to ja tez się tu wpisuje tylko narazie nie wiem czy cos z tego bedzie bo czekam na pierwszy okres po łyżeczkowaniu a zabieg miałam 30 grudnia takze pewnie nie załapie sie na luty ..ale okaze sie jak dostane okres to napisze kiedy bede testować...
-
Ja to juz nie wiem czy owu byla czy nie masakra bateria mi chyba pada w term bo dzis po 9 sprawdzalam i z 36.4 wzrosla mi tylko do 36.5 ale wydaje mi sie ze owu byla tylko nigdy nie mialam tak wczesnieTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:Witam Kobietki to ja tez się tu wpisuje tylko narazie nie wiem czy cos z tego bedzie bo czekam na pierwszy okres po łyżeczkowaniu a zabieg miałam 30 grudnia takze pewnie nie załapie sie na luty ..ale okaze sie jak dostane okres to napisze kiedy bede testować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:53
-
Hej Śledziłam OVU, kiedy pojawią się lutowe testerki i jesteście. Co prawda, jeszcze jest czas, ale wiedzcie, że My- Lutowe mamusie- czekamy na Was po fioletowej stronie. Będzie to dla nas znak, że czas się rozpakowywać. Trzymam za Was kciuki. Życzę samych zielonych kropeczek POWODZENIA !!!
odrobinacheci, karolka22, Maczek, Lianna, november123, Evaa, Emilia77 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Dziewczyny mam pytanko, zostały mi po ciąży witaminki Femibion Natal 2 Plus dla kobiet od 13 tc (zawierają kwas foliowy, metafolinę, witaminy, minerały, jod i DHA) we wrześniu kończy się termin ważności i tak się zastanawiam czy sobie ich teraz nie brać skoro mam przerwę w staraniach?
W końcu to same witaminy i raczej nie powinny zaszkodzić a ewentualnie pozytywnie wpłynąć na płodność Doradźcie proszę
Trzymałam do tej pory bo myślałam że się wyrobię i się przydadzą jak będę w II trymestrzeTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
odrobinacheci wrote:Ja czekalam na @ 8 tygodni po zabiegu i jeszcze miałam mieć dwa kolejne cykle bez staran ale odczekalismy potem jeszcze jeden ohh pierwszy raz w życiu tak pragnelam żeby @ już przyszła.
Ja po mojej laparoskopii tez czekałam długo na miesiączkę bo aż 65 dni... a tez chcialam juz zacząć starania