Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Trzymam kciuki za wszystkie lutowe testerki i ślę wirusy
Ja mam termin porodu na 14.02
Dziewczyny, czy ten test z dzisiaj jest pozytywny (15dc) czy jeszcze nie?
Jest sens testować jeszcze raz pod wieczór?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:09
-
Według mnie jest chwilę przed pozytywem - powtórz może wieczorem dla pewności. Ja miałam 4 dni pod rząd identyczny wynik jak Twój w mijającym miesiącu i według USG pęcherzyk nie pękł - więc być może pik był za niski ( za mały poziom LH) - nie wiem co do końca najbardziej odpowiada za pęknięcie pęcherzyka.
-
nick nieaktualny
-
Iwonaa11 wrote:Hej dziewczynki ja po pracy ! dziś zauwazylam u siebie rozciagly śluz myślicieli ze możemy juz działać ? maz wrócił z pracy
Startuj od razu, nie ma co czekać tylko wykorzystywać męża z moim czasem nie jest łatwo ale już coś wymyślę by go wykorzystać tym razem na maksa
-
hmmm dziewczyny jak widze jak oceniacie testy owu ..hmmm to wynika na to ze ja nigdy nie kochałam sie w owu bo nie umiałam oceniać testów ovu...nigdy nie miałam tak ciemnych pasków tylko sugerowałam się ze tępka rosła...to teraz przynajmniej wiem jak ma wyglądac test pozytywny!!!
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny. Również przenoszę się się ze styczniowych groszków ale wierzę, że wszystkie będziemy lutowym śnieżynkami. Jak mi znowu organizm nie spłata figli to wg ovu @ powinnam nie dostać 16 lutego więc proszę o wpisanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 07:14