Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w czerwcu w zeszłym roku też zaszłam gdy nawet nie myślałam o ciąży i było to dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, wiadomo nie dane było mi cieszyć się długo tą ciążą, ale coś w tym jest, że gdy wyluzujesz odpuścisz i się odstresujesz to zaskoczy. No ale ja póki co jeszcze się pobawię w mierzenie tempki
Aleksia85, Justine M lubią tę wiadomość
-
Lianna wrote:No tak... najpierw nerwy, czy w ogóle jest owulacja. A potem do dopiero! W ostatnim cyklu miałam piękną temperaturę - i tak się nie udało. To po co mi ten wykres? Z tym że jeszcze nie umiem z niego zrezygnować
Bo na zapłodnienie i potem zagnieżdżenie musi sie złożyc tyle czynników że nawet jeśli wszystko będzie wskazywało na owulację to zupełnie nic nie znaczy -
Mambella wrote:Wiecie, tez stwierdzilam ze niepotrzebnie sie tak nakrecam, teraz luz, termometr zostaje w szufladzie. Zostaje monitoring ale juz nie bede sienakrecac czy temp idzie w gore.
Ja w tym cyklu pierwszy raz testuję mierzenie tempki, jestem ciekawa co pokaże ale nie wierzę do końca w skutecznosc tej metody bo jakikolwiek czynnik zewnętrzny może zakłamać jej poziom (np. niewyspanie, alkohol, jakieś leki). Trzeba by prowadzić idealnie zdrowy tryb życia żeby temperatura była zgodna w punkt -
hej dziewczyny mnie chyba będziecie mogły usunąć z lutowej listy - wymacałam sobie wczoraj guzek piersi, dziś byłam na usg i lekarz zaleca jego usunięcie i badanie histo, więc do tego czasu lepiej będzie spasować w tym cyklu - życie układa niestety swoje scenariusze
-
Lianna wrote:No tak... najpierw nerwy, czy w ogóle jest owulacja. A potem do dopiero! W ostatnim cyklu miałam piękną temperaturę - i tak się nie udało. To po co mi ten wykres? Z tym że jeszcze nie umiem z niego zrezygnować
Zgadzam się w 100%. Mam identycznie i też nie umiem zrezygnować, a może nie chcę? Lubię to. Mój poprzedni wykres był też ładny. Teraz nie mogę się doczekać kiedy zacznie się już luty!
-
Molcia wrote:hej dziewczyny mnie chyba będziecie mogły usunąć z lutowej listy - wymacałam sobie wczoraj guzek piersi, dziś byłam na usg i lekarz zaleca jego usunięcie i badanie histo, więc do tego czasu lepiej będzie spasować w tym cyklu - życie układa niestety swoje scenariusze
Molcia będę 3mać kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Zdrowie najważniejsze więc szybciutko badania i dawaj znać co i jak. Czekamy tu na Ciebie!
-
Rozumiem. Moja koleżanka przez podone rzeczy niedawno przechodziła. Mięso normalnie jej przy sutku wychodziło. Ginekolog się przeraził. Okazało się, że to niedoleczone zapalenie. Wiem, że u Ciebie będzie więcej zamieszania, bo wycinanie itp. ale wieże, że okaże się to też nie tak poważne na jakie wygląda.
-
Cześć dziewczynki
Mogę do Was dołączyć? Co prawda czekam na @ ale po wczorajszym negatywnym teście i dzisiejszym spadku myślę, że jutro albo w pn przyjdzie. Przy moich 26 dniowych cyklach myślę, że mogłabym testować 13.02. Ale byłby prezent na walentynki dla męża... aż się rozmarzyłam... Dodatkowo luty to miesiąc moich urodzin (kurczę szybko te latka lecą) i jeżeli sprawdza się powiedzenie, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin to tym bardziej liczę na luty
Miłego weekendu Wam życzę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c326912356b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 10:26
-
Czesc dziewczyny ja nie wiem czy cos bd z mojego testowania 1 lutego bo temp nie idzie w gore wczoraj kupilam nowa baterie bo myslalam ze to tego wina ze temp caly czas na tym samym poziomie. Niby mialam bole owu temp poszla w dol juz sie cieszylam ale teraz cisza biore witamine B6 w dawce 200mg na dobe czy mogla zatrzymac mi owu prosze o pomoc bo nie wiec co jest z nia grane:(To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:biore witamine B6 w dawce 200mg na dobe czy mogla zatrzymac mi owu prosze o pomoc bo nie wiec co jest z nia grane:(
B6 w dawce nawet 500 mg jest czasem zalecana na poprawę jakości śluzu, więc nie wiem, czy mogła Ci owu zablokować, ale wątpięzonaboba lubi tę wiadomość