Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Molcia przykro mi mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wrócisz do staranek. Ja się dziwię mojej temperaturze już po @ a jest wysoka, za wysoka jak na początek cyklu w moim przypadku, no cóż może spadnie nie wiem co to za anomalia.
-
Molcia, wspieram.
Sama przechodziłam operację - wycinanie, jak się okazało, włókniaka. Do ostatniej chwili nie wiedziałam, czy to nie złośliwa zmiana, bo niestety ani usg, ani biopsja nie były w stanie wcześniej nic wykluczyć. Tak więc rozumiem... i trzymam kciuki, żebyś uporała się z tym jak najszybciej.
Pomyślności! -
Molcia - trzymam kciuki :*
Dziewczyny, OF wyznaczył mi przypuszczalna owu na dzień przed pozytywnym testem. W sumie to nie wiem co z ta owu bo albo śluzu odpowiedniego nie było było albo źle zinterpretowałam
Tak czy siak zerknijcie proszę na mój wykres i ocencieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 13:05
-
Nie wiem właśnie dlaczego codziennie mierze o tej samej godzinie. .
Domyślna to ta,która wyświetla się automatycznie jak wchodzę w ustawienia godziny?
Ok, już ustawiłam ta 6. Bo z automatu wyskakiwala 7 i codziennie zmieniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 13:20
-
Godzinę wybierasz, rozwijając pasek z godzinami. Po prawej stronie od tego paska masz kratkę, "ustaw jako domyślną" bodajże. Jak już wybierzesz - w Twoim przypadku chyba 6.00 - to odhacz tę kratkę i powinno być ok. Bo tak to cały czas OF traktuje, że mierzysz nie o tej godzinie, co trzeba.
Co do tego, kiedy ta owulacja była, to Ci nie powiem Ale tyle pięknych masz na wykresie, że spokojnie, utraficie -
madlenka wrote:Co do ♡ to ja mam plan podobny jak madziulek już dziś rano zmolestowałam małża oby w tym cyklu coś z tego było bo zacznę się martwić
Ja tak trochę na wzrost molestowalam męża bo to jest pierwszy normalny cykl po ciąży biochemicznej i nie wiedzialam czy będzie długi jak zwykle czy może jakiś wydłużony -
Zapisuje się na testowanko na 13 lutego w piątek albo będzie groszek albo walę/w/tynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 15:10
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja się też dopisuję. Na styczeń nie liczę (choć oczywiście cośtam nadziejowo u mnie się tli, @ na ok. 27.01), lutowa @ na 23.02
Oczywiście trzymam za was wszystkie mocne kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:07
-
nick nieaktualny