Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje najświeższym przyszłym mamuśkom! Fajny ten wątek bo wystarczy jeden dzień nie zaglądać, później wchodzisz a tu bobas za bobasem
Gdzieś pojawił się tu wątek zabiegów ultradźwiękami na skręconą kostkę. NA PEWNO SĄ PRZECIWWSKAZANE W CIAŻY tak jak i większosć zabiegów z dziedziny fizykoterapii. Dlatego osoby które korzystają z takich zabiegów niech informuja o tym lekarza który wypisuje skierowanie i FIZJOTERAPEUTE który wykonuje zabiegi że istnieje prawdopodobieństwo ciaży (nawet to minimalne) Uwaga!!! LEKARZE często nie wiedzą/ zapominają ze te zabiegi są przeciwskazane w ciązy. Jestem fizjoterapeutką coś o tym wiem -
Hmm....nie wiem co o tym sądzić,test pozytywny ale po czasie 20min,tempka spadla z 37,05 do 36,86 (zagnieżdzenie?) brzuch boli niby małpowo ale też duzo sikam a cyce-donice.Gdybym była w pl to pobiegłabym na betę hcg ale nie jestem wiec pozostaje mi czekać na rozwój sytuacji albo @
http://iv.pl/images/72914354192738208577.jpg
Zatestowałam dzisiaj bo OF wcześniej przesunął mi termin @ z 13.02(27dc) na 11.02.(25dc).Może po prostu jest jeszcze za wcześnie a stężenie hormonu jest małe-nadal sie łudzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:31
Bąbelek, Zajsonek, polkosia, Emilia77, Leonomaniaczka, odrobinacheci, Molcia lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Spróbuj powtórzyc test, najlepiej innej firmy i o jak najlepszej czułosci Po 20 min niby nie powinno się odczytywać wyniku ale moze od razu był jakis cień cienia cieniów tylko go nie zauważyłaś. Czekam na dobre informacje
agnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnes, super! Trzymam kciuki za kolejny test. Jeśli chodzi o czas pojawiania się 2 kreski, to u mnie na takim bardzo wczesnym etapie nawet 15 minut musiałam czekać aż będzie widoczna. A brzuch boli trochę, więc to wcale nie musi oznaczać @.
Sylwiaśta, nie tym razem, to następnym! Jak się dobrze postarasz, to będziemy jeszcze w tym samym roku rodzićagnes175 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:WTF??! dziewczyny pomocy!!!co to ma być?! chciałam zbadać szyjkę a tam śluz tak rozciągliwy i przeźroczysty, że rozciąga się na dobre 7 cm! co jest!???
Ja miałam też taki śluz i to taki że jak usiadłam rano na kibelku to wisiał aż do wody w kibelku w poprzedniej ciąży też z tego co pamiętam tak było i teraz już wręcz jak go zobaczyłam to pomyślałam że pewnie udało mi się zajść w ciążę i tak też byłosylwiaśta159, agania, Katada, Martoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny