LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też dołączam. Jak to mawiają: w kupie raźniej
1 dc dzisiaj. Pocieszam się, że dzięki temu, że się w styczniu nie udało, to brzuch na ślubie będę miała mniejszy. I z sukienką ślubną mniej problemówann2224, mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Ja też podobnie jak Maginka mam przeczucie że w styczniu nic z tego nie będzie więc do was dołączam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meginka, może byc też tak że po prostu w tym cyklu owulacja wyjdzie Ci później. Widzę, że dopiero od dwóch dni masz mocno płodny śluz (wodnisty), więc teoretycznie jeszcze masz dni płodne przedowulacyjne. Życzę rychłego pozytywa na teście owu
Malvinka --> grunt to pozytywne nastawienie Ja Ciebie zarażam optymizmem, a Ty mnieMeginka, kookana1987 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Meginka, może byc też tak że po prostu w tym cyklu owulacja wyjdzie Ci później. Widzę, że dopiero od dwóch dni masz mocno płodny śluz (wodnisty), więc teoretycznie jeszcze masz dni płodne przedowulacyjne. Życzę rychłego pozytywa na teście owu
Malvinka --> grunt to pozytywne nastawienie Ja Ciebie zarażam optymizmem, a Ty mnie
no może i tak, jeszcze przez parę dni porobię te testy, zobaczę może wyjdzie dodatni -
no to życzę Wam wszystkim powodzenia w lutowych starankach , ja mam nadzieję że uda się jeszcze w tym miesiącu, wiec testowanie będzie lutowe
ann2224, Libra, anetta28, kookana1987 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry moje drogie. Ja w pracy, ale mi się nie chce okropnie. Ale miałam sen dzisiaj, masakra. To chyba przeze to, że okres dostałam i mi smutno było...
Śniło mi się. ze urodziłam córeczkę. Ale nic mnie to w ogóle nie bolało. Ale ona nie płakała, ani się nie ruszała, a ja tylko po takim szumie jakby mechanicznym sprawdzałam, czy "działa". A potem zrobiła się taka płaska, prostokątna i miękka, jak zrobiona z kawałka ciasta rozwałkowanego. I jej utrzymać nie mogłam A mój narzeczony miał przyjechać, ale utknął w korku i go dwa dni nie było
Co za głupi sen A swoją drogą, to coś wariuje ten mój organizm niestety Zresztą opisałam to w osobnym wątku. Fajnie by było jakbyście spojrzały i coś skomentowały:
https://ovufriend.pl/forum-posty,197.html
Miłego dnia kochane!