LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:Tak jest, Panie Sierżantki!
Szczerze żałuję i obiecuję poprawę
teraz sobie uzmysłowiłam... jak ja wyglądam na mym awatarze:) jeszcze dać mi pałkę, kamizelkę i tarczę... i prawdziwe zomo:)
także Malvinka, bój sięMalvinka, samira, Meginka, Mała lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha! Padłam!
Generalnie Libruś, to źle Ci z oczu patrzy na tym zdjęciu
BTW. Ładnie się Tobie pnie tempka do góry. Kiedy testujesz? Pewnie ta informacja już gdzieś była przez Ciebie podana tylko przeoczyłam, więc przepraszam z góryLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój wykres w ogóle mnie nie podnieca:) już miałam taki ładny, książkowy:) czyli łatwo się domyśleć, że zakończył się @... ogólnie zamierzam testować 7 dni po terminie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 19:35
samira, Malvinka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Malvinka wrote:Tak jest, Panie Sierżantki!
Szczerze żałuję i obiecuję poprawę
teraz sobie uzmysłowiłam... jak ja wyglądam na mym awatarze:) jeszcze dać mi pałkę, kamizelkę i tarczę... i prawdziwe zomo:)
także Malvinka, bój się
hahahah sikam hahahaLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mój wykres w ogóle mnie nie podnieca:) już miałam taki ładny, książkowy:) czyli łatwo się domyśleć, że zakończył się @... ogólnie zamierzam testować 7 dni po terminie @
a wiesz mnie podnieca tez coś innego nie mój wykresLibra, Malvinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Libra wrote:mój wykres w ogóle mnie nie podnieca:) już miałam taki ładny, książkowy:) czyli łatwo się domyśleć, że zakończył się @... ogólnie zamierzam testować 7 dni po terminie @
a wiesz mnie podnieca tez coś innego nie mój wykres
Samirko, zrób(cie) coś z tym Ja polecam, na poprawę humoru działa w sam raz ::evil::samira lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczynki dzieki za odpowiedzi jak radzilyscie zignorowalam wszystkie tempki od 13 dnia cyklu. dzis jest 17 dzien cyklu narazie owulka nie zaznaczona, co teraz myslicie? zajrzyjcie na wykres jesli to nie problemEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Konwalia ciesze sie, że mogłam pomóc.
Agula no twój wykres jest dosc ciekawy, apoweidz mi co takiego robiłas ze w 11 dniu masz tak wysoką tempke? jesli w tym dniu bylo cos co moglo ci ja zaburzyc to ja tez zignoruj, bo raczej w tej fazie tak wysoka nie powinna byc. Ogólnie z tempka masz ciekawie. na podstawie testu i lsuzu mozna twoerdzic ze wystapila ale nie masz na razie skoku temp. wiec trzeba czekac czasem moze okazac sie ze owulacja sie zatrzymala i za kilka dni wznowi jeszcze raz obserwuj dzielnie dalej -
Malvinka wrote:Dzień dobry dziewczynki! Mi się dzisiaj śniło, że poroniłam (( A potem się obudziłam o 5:50. Wstałam do łazienki, poprzysypiałam jeszcze 45 minut i zmierzyłam temperaturkę: 36.87. Czyli dość duży spadek. Mam nadzieję, że to zaburzenie przez to wcześniejsze przebudzenie i nie zwiastuje niczego złego...
Wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek o 16, ale jeśli zacznę plamić to pojadę wcześniej. Do tego czasu nie ma sensu chyba, co? Jak myślicie?
Malwinka, nie martw się, dostałaś szczęście od Boga że jesteś w ciąży.Powinnaś myśleć pozytywnie i cieszyć się a nie cały czas martwić i myśleć co może być nie tak.Malvinka, samira lubią tę wiadomość
*** -
Amicizia wrote:Konwalia ciesze sie, że mogłam pomóc.
Agula no twój wykres jest dosc ciekawy, apoweidz mi co takiego robiłas ze w 11 dniu masz tak wysoką tempke? jesli w tym dniu bylo cos co moglo ci ja zaburzyc to ja tez zignoruj, bo raczej w tej fazie tak wysoka nie powinna byc. Ogólnie z tempka masz ciekawie. na podstawie testu i lsuzu mozna twoerdzic ze wystapila ale nie masz na razie skoku temp. wiec trzeba czekac czasem moze okazac sie ze owulacja sie zatrzymala i za kilka dni wznowi jeszcze raz obserwuj dzielnie dalej
wypilam troche wina wieczorem 10 dnia cyklu poza tym to nicEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
hejka babeczki Dziś moje bóle podbrzusza ustąpiły, ale za to (.)(.) tak bolą, że bez kija nie podchodź W dodatku owu mi wyznaczyło owulkę w 19 dc, co jest bardzo sprzeczne z moimi obserwacjami i już nie wiem co myśleć... I to chyba nie jest możliwe żeby owulacja była 5-6 dni przed @?? Czy możliwe?? Wiecie coś na ten temat??
-
Dzień dobry kobitki!
Meginko, niemożliwe, żeby owulacja była 5-6 dni przed @ (poza szczególnymi ektremalnymi przypadkami krótkiej fl), ale możliwe, że Ci się owulka przesunęła z jakiegoś powodu i @ też przyjdzie później. W cyklu stała jest przede wszystkim faza lutealna (powinna być w każdym razie).
Poza tym ja bym się generalnie zgodziła z ovu w Twoim przypadku. Zauważ, że dopiero temperaturka z 21. i 22. dc spełnia zasadę 6. poprzednich niższych (ta z 15. dc też, ale ta z 16. już nie). Dotychczas nie było jeszcze 3 wyższych, może będzie jutro Mi to wygląda na przymiarkę do owulacji w okolicach 14dc. A teraz w końcu owulacja była. Nie miałaś wcześniej jakiś stresów, choroby itp.? -
Jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy. Jakby założyć, że 8. i 10. dc temperaturka była zaburzona (np. przez małe przeziębienie) to możnaby obstawiać owulację wcześniej. Chociaż wtedy musielibyśmy założyć, że śluz jeszcze długo po owulacji był u Ciebie płodny. Ja bym raczej obstawiała tak jak ovu jednak
-
nick nieaktualnyMeginko a może CLO presunęło owulację? 5 dni przed @, jaką znowu @??? przecież @ nie będzie, prawda? cierpliwości
Dzisiaj całą noc w snach nosiłam małe dzieciątko na rękach! Od rana mam cudowny humor.
Czy któraś z Was 3-4 dni po owulacji czuła rozpieranie w okolicach jajników. Dziwne uczucie, jakby mi ktoś na jajniki naciskał, lekkie skurcze? Tak się dzieje po owu czasami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2013, 08:57
Malvinka, Meginka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny ja jutro mam termin @i cos czuje ze przyjdzie na bank tempka lekko spadla z 36,4 na 36,3 a pozatym kluje mnie jak na @ mam dola dzisiaj lece do domu na wakacje i myslalam ze bede miala dobra wiadomosc dla rodzinki a tu dupa jak zalozy ktos watek marcowe starania to ja sie pisze pozdrawiam
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Meginko a może CLO presunęło owulację? 5 dni przed @, jaką znowu @??? przecież @ nie będzie, prawda? cierpliwości
Dzisiaj całą noc w snach nosiłam małe dzieciątko na rękach! Od rana mam cudowny humor.
Czy któraś z Was 3-4 dni po owulacji czuła rozpieranie w okolicach jajników. Dziwne uczucie, jakby mi ktoś na jajniki naciskał, lekkie skurcze? Tak się dzieje po owu czasami?
Ja tak miałam ostatnio. Zwykle jajniki mnie bolały przy owulacji, a w tym cyklu 3 dni po. -
sama_ja wrote:Dzień dobry powiem tak... zaczyna mnie już to drażnić... boli mnie brzuch, testy mówią STANOWCZE NIE, słodycze wpierniczam jak oszalała, a okresu jak nie było tak nie ma....
A ile jesteś dni po terminie @ ? Mi pozytywny test wyszedł dopiero 3 dni po. 2 dni po jeszcze był -. Może idź na betę? Trzymam kciuki!