LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziewczyny. Termin @ mam na 5 marca, ale mnie pobolewa podbrzusze tak jak bym Tego małpiszona miała dostać już teraz. A piersi to mam takie nabrzmiałe i do tego trochę bolą...Czy TY MALWINKA TEŻ TAK MIAŁAŚ JAK CI SIĘ TERMIN @ ZBLIŻAŁ???????????????????***
-
Piersi mnie nigdy przed @ nie bolały ani nie były nadbrzmiałe. Dopiero teraz sutki mi się robią bardziej wrażliwe. A podbrzusze mnie do teraz czasami pobolewa jak na @, tylko dużo słabiej.
Generalnie ja słabym przykładem jestem, bo ja nie miałam objawów zbliżającej się @ nigdy przed @. Wszystkie objawy PMS przychodziły jak już @ przyszła, wcześniej cisza. Więc nie wiem, czy na ciążę objawy są takie jak na @.Aga11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Libra, dzieki
samira,nie ma problemu, pytaj smialo Mieszkam w Hurghadzie a maz jest Egipcjaninem
oj to centrum Turystyczne musi być tam bardzo ładnie nie byłam i z chęcią bym piramidy zobaczyła na żywo wiem ze to w innym miejscu a tą miejscowość tez z chęcią zobaczę :p
jedynie te upały mnie troszkę odstraszająWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 13:41
-
samira wrote:karoam wrote:Libra, dzieki
samira,nie ma problemu, pytaj smialo Mieszkam w Hurghadzie a maz jest Egipcjaninem
oj to centrum Turystyczne musi być tam bardzo ładnie nie byłam i z chęcią bym piramidy zobaczyła na żywo wiem ze to w innym miejscu a tą miejscowość tez z chęcią zobaczę :p
jedynie te upały mnie troszkę odstraszają
Centrum a owszem, ale pieknie to tu nie jest Tylko hotelowe tereny ladnie wygladaja- reszta juz niezbyt.
A do upalow sie przyzwyczailam w pierwszym polroczu pobytu- pracowalam jako przewodnik na pustyni wiec sie zahartowalam Teraz na przyklad w kozakach latamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 14:40
samira, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:samira wrote:karoam wrote:Libra, dzieki
Centrum a owszem, ale pieknie to tu nie jest Tylko hotelowe tereny ladnie wygladaja- reszta juz niezbyt.
A do upalow sie przyzwyczailam w pierwszym polroczu pobytu- pracowalam jako przewodnik na pustyni wiec sie zahartowalam Teraz na przyklad w kozakach latam
to tak jak np. w Indiach (nie byłam ale to moje marzenie:) ) piękne hotele zabytki i przepycha z drugiej strony bieda i slamsy... -
nick nieaktualnyWitajcie witam nowo przybyłe koleżanki.
Czy któraś z Was w 7 dpo miała jasnoróżowy śluz, taki jakby lekko podbarwiony krwią? Ja dziś właśnie taki mam, do tego boli mnie podbrzusze i tył pleców. Ja nigdy przed @ nie miałam żadnych bólów, dopiero po ok.4h od rozpoczęcia krwawienia zaczynała się moja udręka.
Jadę dziś zbadać progesteron. 7 dpo to chyba najlepszy moment.
Aaaa...zapomniałabym test owulacyjny wyszedł mi dziś turbopozytywny. Mój organizm to jedna wielka zagadka
Meginko - podjęłaś już decyzję odnośnie luteiny? Może warto zbadać poziom progesteronu? jeśli jest wysoki, to odstawienie nie powinno być niebezpieczne. Tak przynajmniej słyszałam od zaufanej osoby, która niedawno przechodziła walkę o ciąże (zakończone 3 krotnym sukcesem )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:23
Meginka, Libra, Malvinka lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Witajcie witam nowo przybyłe koleżanki.
Czy któraś z Was w 7 dpo miała jasnoróżowy śluz, taki jakby lekko podbarwiony krwią? Ja dziś właśnie taki mam, do tego boli mnie podbrzusze i tył pleców. Ja nigdy przed @ nie miałam żadnych bólów, dopiero po ok.4h od rozpoczęcia krwawienia zaczynała się moja udręka.
Aaaa...zapomniałabym test owulacyjny wyszedł mi dziś turbopozytywny. Mój organizm to jedna wielka zagadka
Meginko - podjęłaś już decyzję odnośnie luteiny? Może warto zbadać poziom progesteronu? jeśli jest wysoki, to odstawienie nie powinno być niebezpieczne. Tak przynajmniej słyszałam od zaufanej osoby, która niedawno przechodziła walkę o ciąże (zakończone 3 krotnym sukcesem )
Podjęłam, że odstawiam, ale powolutku Na początku brałam 2x2 tab, teraz już zeszłam do 1 tabletki dziennie Postanowiłam że będę brać do testowanka czyli jeszcze kilka dni
A teraz rozważam zmianę gina, bo ten obecny to już mi trochę działa na nerwy. Jakis taki mało zainteresowany moimi problemami a poza tym zaczął przyjmować tylko raz w tygodniu i trzeba się zapisywać miesiąc wcześniej na wizytę... -
nick nieaktualnykaroam wrote:samira wrote:karoam wrote:Libra, dzieki
A do upalow sie przyzwyczailam w pierwszym polroczu pobytu- pracowalam jako przewodnik na pustyni wiec sie zahartowalam Teraz na przyklad w kozakach latam
byłam w Hurghadzie 3 lata temu.... i nigdy więcej nie chcę tam pojechać
Dzień dobry Dziewczyny -
liloe wrote:Witajcie witam nowo przybyłe koleżanki.
Meginko - podjęłaś już decyzję odnośnie luteiny? Może warto zbadać poziom progesteronu? jeśli jest wysoki, to odstawienie nie powinno być niebezpieczne. Tak przynajmniej słyszałam od zaufanej osoby, która niedawno przechodziła walkę o ciąże (zakończone 3 krotnym sukcesem )
jest napisane że w okresie od 6-10 dnia po owu albo dłużej może pojawić się plamienie implantacyjne, (zagnieżdżenie się zarodka). To chyba dobrze że takie plamienie zauważyłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 16:09
*** -
Widzę, że ruszyły już marcowe starania...narazie tam nie zaglądam, bo nie chciałabym się tam znaleźć...@ mam dostać 8-9 marca- może będzie prezent na Dzień Kobiet w postaci ciąży zastanawiałam się ostatnio o wczesnych objawach ciąży tej samej kobiety ale w pierwszej i drugiej ciąży, czy były takie same, czy zupełnie inne...już pisałam, że 1 ciązę poroniłam, wtedy od razu po "innym" bólu piersi poznałam że jestem w ciąży i ciekawa jestem czy teraz też ciaża zacznie się od tego objawu, czy niekoniecznie...ostatnio ogólnie przed @ piersi mnie prawie w ogóle nie bolą tylko sutki mam wrażliwe...może któraś z Was wie coś na ten temat...
-
alexis wrote:Widzę, że ruszyły już marcowe starania...narazie tam nie zaglądam, bo nie chciałabym się tam znaleźć...@ mam dostać 8-9 marca- może będzie prezent na Dzień Kobiet w postaci ciąży zastanawiałam się ostatnio o wczesnych objawach ciąży tej samej kobiety ale w pierwszej i drugiej ciąży, czy były takie same, czy zupełnie inne...już pisałam, że 1 ciązę poroniłam, wtedy od razu po "innym" bólu piersi poznałam że jestem w ciąży i ciekawa jestem czy teraz też ciaża zacznie się od tego objawu, czy niekoniecznie...ostatnio ogólnie przed @ piersi mnie prawie w ogóle nie bolą tylko sutki mam wrażliwe...może któraś z Was wie coś na ten temat...
ja też teoretycznie mam dostać @ 7-8 marca także alexis nie jesteś samaalexis lubi tę wiadomość
-
alexis wrote:A czemu dziewczynki nie macie wykresów widocznych??
ja w tym miesiącu nie mam wykresu, bo stwierdziłam że nie bede prowadzić. Postanowilam sobie w tym miesiacu odpuścić i cieszyc się serduszkowaniem z mężem. Moze to jest jakaś metoda