LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie bylo jakos musialam chyba odpoczac a duzo stresu. Czekam z niecierpliwscia na 8 marca ale cos czuje ze @ przyjdzie chociaz od 3 dni jestem tak zmeczona ze ciagle bym spala i dol brzucha a raczej jajnik mnie pobolewa i jeszcze te bole plecow jakby nerki mnie bolaly zaczynam byc przekonana ze w tym miesiacu znowu nic z fasolki. Piersi mam wrazliwe jak przed @. Ale jeszcze mam jakas minimalna nadzieje ze moze jednak sie udalo... Milego dnia zycze nam wszystkim.
samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od rana mam problem z dodaniem postu
Ale mam też problem z luteiną... Zaczęłam brać od 13 dc, bo myślałam, że wtedy była owulka, w poprzednich cyklach jakoś tak wypadała. Ale CLO przesunęło mi owulkę na 20dc. Podobno nie bierze się lutki przed owulką, bo może ją zahamować... u mnie chyba nie zahamowała, bo z wykresu wynika, że owulka była. I nie wiem czy brać ja dalej, czy odstawić??? Jak myślicie??? Słyszałam, że odstawienie może spowodować poronienie i już zgłupiałam. Ostatnio biorę po 1 tabletce, bo przymierzam się do odstawienia. Wizytę u gina mam za 3 tygodnie....
Dziewczyny POMÓŻCIE A jeśli jestem w błędzie, to mnie z niego wyprowadźcieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 09:35
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie bylo jakos musialam chyba odpoczac a duzo stresu. Czekam z niecierpliwscia na 8 marca ale cos czuje ze @ przyjdzie chociaz od 3 dni jestem tak zmeczona ze ciagle bym spala i dol brzucha a raczej jajnik mnie pobolewa i jeszcze te bole plecow jakby nerki mnie bolaly zaczynam byc przekonana ze w tym miesiacu znowu nic z fasolki. Piersi mam wrazliwe jak przed @. Ale jeszcze mam jakas minimalna nadzieje ze moze jednak sie udalo... Milego dnia zycze nam wszystkim.
grunt to się nie nakręcać ,to wszystko objawy subiektywne -prawdopodobne bardziej po terminie @ miź przed a jak chcemy to mamy ich dużo i co jakiś czas nowe a jeszcze masz 11dni do terminu @ więc jest czas na objawy ... -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Od rana mam problem z dodaniem postu
Ale mam też problem z luteiną... Zaczęłam brać od 13 dc, bo myślałam, że wtedy była owulka, w poprzednich cyklach jakoś tak wypadała. Ale CLO przesunęło mi owulkę na 20dc. Podobno nie bierze się lutki przed owulką, bo może ją zahamować... u mnie chyba nie zahamowała, bo z wykresu wynika, że owulka była. I nie wiem czy brać ja dalej, czy odstawić??? Jak myślicie??? Słyszałam, że odstawienie może spowodować poronienie i już zgłupiałam. Ostatnio biorę po 1 tabletce, bo przymierzam się do odstawienia. Wizytę u gina mam za 3 tygodnie....
Dziewczyny POMÓŻCIE A jeśli jestem w błędzie, to mnie z niego wyprowadźcie
a masz linka tyle ze nie pisze czy podawać po skoku czy nie http://www.rodzinko.pl/biore-leki/677-bromergon-duphaston-luteina-50-a.html
ale jest napisane o trzech specyfikach w ty lutce -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny
Wczoraj caly wieczor przegladalam forum- jestem w fazie zbierania wszelkich mozliwych informacji na temat zafasolkowania
Zawsze myslalam, ze zajsc w ciaze jest tak latwo A tu niespodzianka. W styczniu odstawilam tabletki anty (po 2 latach), pierwszy cykl bez powodzenia, w drugim (od 14.02) zaczelam przygode z ovufriend. Podczytujac Was zaczynam sie martwic. Mieszkam w Egipcie, gdzie opieka medyczna ( a w szczegolnosci ginekologiczna) pozostawia wiele do zyczenia i takie sprawy jak monitoring cyklu czy badania hormonow to fanaberie Europejek
Ale dopiero zaczynam starania wiec mam nadzieje, ze bedzie dobrze
Libra, samira, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Dzien dobry dziewczyny
Wczoraj caly wieczor przegladalam forum- jestem w fazie zbierania wszelkich mozliwych informacji na temat zafasolkowania
Zawsze myslalam, ze zajsc w ciaze jest tak latwo A tu niespodzianka. W styczniu odstawilam tabletki anty (po 2 latach), pierwszy cykl bez powodzenia, w drugim (od 14.02) zaczelam przygode z ovufriend. Podczytujac Was zaczynam sie martwic. Mieszkam w Egipcie, gdzie opieka medyczna ( a w szczegolnosci ginekologiczna) pozostawia wiele do zyczenia i takie sprawy jak monitoring cyklu czy badania hormonow to fanaberie Europejek
Witamy i powodzenia:) -
samira wrote:madzianka wrote:Dlatego napisalam ze jestem prawie pewna ze to wszystko wsazuje na to ze @ raczej przyjdzie w terminie i bedzie trzeba przeniesc sie na marcowe starania.
a a masz wykres ,jeśli tak to wklej miniaturkę !
w sumie nie mierze temperatury ale jezeli teraz sie nie udalo to od nastepnego cyklu zaczne mierzyć. -
nick nieaktualnymadzianka wrote:Ale chyba najpierw jak wroce do Polski to zrobie wszystkie badania bo staramy sie juz dluzszy czas o dziecko a niestety w anglii ciezko o jakiekolwiek badania szczegolnie te ginekologiczne.
no właśnie słyszałam ze tam opieka wczesnoprenatalna jest ,w sumie jej nie ma ...no może prywatnie tylko... -
nick nieaktualnykaroam wrote:Dzien dobry dziewczyny
witaj
to początek więc cierpliwości to długa droga ,zajście w ciążę to jak wygrana w totka
ja tak z ciekawości w Egipcie w jakim mieście mieszkasz i przepraszam za wścibskość twój luby jest Egipcjaninem ?? (jak nie chcesz nie odpowiadaj) -
Mam problem z tymi suwaczkami.Jestem zupelnie zielona w tym tamacie.Jak mam to tutaj "zamontowac"?Juz tyle razy probowalam i nic...Z gory dziekuje za pomoc:)
-
wenus wrote:Mam problem z tymi suwaczkami.Jestem zupelnie zielona w tym tamacie.Jak mam to tutaj "zamontowac"?Juz tyle razy probowalam i nic...Z gory dziekuje za pomoc:)
wchodzisz w ustawienia później otwierasz zakładke społeczność i tam pisze podpis pod forum kopiujesz link z suwaczka i wklejasz go tam i gotowe